Aynen şimdi hatırladım 3.0 dizeldi. Fotoğrafta kötü çıkmış gerçekte dehşet bir görünüşü vardı.
1974 Mercedes 230.6
Araca bayıldım acaba kullanan bilen varmıdır günlük kullanılır mı?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
123 kasa 1979 model 250 vardı bende, 230.6 bu kasanın en güzel motor seçeneği bence. Aracın nasıl toplandığı çok önemli, ***** parçası artık eskisi kadar bol yok olanda çok fahiş fiyatlar çekiyor. Araç bana biraz olsun yorgun geldi, illa 115 olmayacaksa daha diri toplu 123 bulunabilir bence.
75 model 230.4 var bizde şuan yatıyo ama 5-6 ay günlük kullandım uzun yolda yaptım en ufak bi sıkıntı çıkarmadı, haftada 1 marş basıyorum saat gibi de çalışıyo, çok keyifli bi araba.
Bu nasıl toplanmış bilmiyorum ama ben boya için ankarada bir sürü yerden fiyat aldım en kötüsü 10 bin lira istiyo, parçasını bulmak çok zor komple göğüs alıcaktım bulamadık mesela
06 SS 0006
06 MRZ 06
Yakıtı dert olmayacaksa günlük çiçek gibi kullanılır düzgün bakılmış ve revize edilmişse gidişi modeline göre efsanedir ama 230.6 iyi benzin yakar, 230.6 parçaları diğer motorlarına göre daha pahalı ve bulması zordur, iyi bir motorcu ve parçacı şart yani, diğer bir konuya gelecek olursak bu araba için bu rakam fazla gibi duruyor iyice incele(t)menizi tavsiye ederim.
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Benim araçla ben Ankara' dan İstanbul' a sıkıntısız gelmiştim, hemde hiç yorulmadan. W123' de 230 güzel motordur benzinli olarak. Tercihinizi benzinliden yana kullanın derim daha az dökülmüş oluyolar. Torpido en önemli kriter bence, torpidosu çatlamamış olanı denk getirmeye çalışın. Kadosan' da Kamil Usta' da parçaları bulunuyor ama artık tek el kaldığı için yüksek fiyatlar söylüyor. Bir de ustanız yoksa hiç bulaşmayın derim, kimse bakmak istemiyor ve bakanda saçma rakamlar istiyor. Benden 4 helezon yay montajı için 500 TL isteyen olmuştu.
Porsche boxster manuel
Fiyatı bi işkillendiyor ama var mıdır geçmişini bilen
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Km ve yazılanlar doğruysa birde 75.000ide kabul ederse alınabilir. Sadece ön koltukların durumu işkillendirdi beni. Golf GTI
Bu Mondeo favorim değil ama duruşu çok hoşuma gitti. Renkle birlikte camların koyuluğu güzel. Jantlar çok büyük ama muazzam durmuş.
2009 r56 cooper S
Down pipi nedir ya![]()
RRMOTORS R56 mini cooperS extralı tekparça boyalı
İlan No: 498341004
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)