sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
dışarıdan mükemmel duruyor ama içerisi polo gibi .
vw tiguan 1.4 tsi r line
imzasız..
Seat Toledo
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
son resime kadar bazı seyler iyi gidiyordu![]()
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Aynen binmek için alacağım kısmetse.
F30 daha güncel ama şahsen benzinli F30 a binmektense dizel E90 ı tercih ederim. Tasarım ve motor olarak daha çok beğeniyorum. Ama ben de o ikilemde kalmadım değil. Favorilerimde benzinli F30 da mevcut.
En sevdiğim kombinasyon , araca da çok yakışmış
Levante ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Mehteri ben veriyim mi ? Yoksa siz alır mısınız ?
WV POLO 1.0 TSİ HİGHLİNE
MB S
İki araba arasındaki km olarak tek fark Mercedesin rodaj yeni başlamış, Polonun 300 km si kalmış ...
...
düşük km fetişlerine gelsin
passat
Volkswagen Passat 1.8 Basic 125Hp B5 - 173409241 - DOD - İkinci Elde Guven. Garantili 2. El Araba, Arac, Otomobil sitesi
Aynı arac ıle,2000 model km sı 30 bın km lerde dızel aracımız vardı.
2008 yılında 190 200 km suratlarde gıderken yoldakı kayganlasma yuzunden hıcbıryere dokunmadan durana kadar takla attım.
Icınden Allahıma sukur sapasaglam ufak tefek sıyrıklarla cıktım.
Bu hızdakı taklalara ragmen aracın kaput vb bılumum tum parcaları ezılıp tum camları kırılmasına ragmen aracın tavan dıreklerı cok az ezılmıstı.
Gunumuzdekı bır cok bmw mercedes bıle emınım bukadar cıddı kazadan sonra bukadar dırı duramazdı.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)