Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Fiyata birşey diyemem ama benim gözümde tam bir aile aracı donanım vs herşey yeterli seviyede
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Ortalamam 14 litre ve ben bu ortalamada aracı gündelik kullanıyorum minumum 20 km maksimum 100 km şehir içi koyarmı sandın bu acılar![]()
Toyota hilux
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Herhan bir bayiye gidip sıfırını alabilirim 6 aydır çok pis bir aşk besliyorum kendisine![]()
Aynen vergi sistemi yüzünden insanları amarok a mecbur kılıyorlar. Gerçi sıfır amarok alsan da kol gibi mtv si var
D-Max, L200, Hilux, Ranger benim de içimde kalacak. 2.4 Hilux ile araziye çıkmıştım 2 günlüğüne, onun verdiği keyif bile inanılmaz. D-Max de Hiluxla aynı ayarda sayılır ama D-Max'i ben daha çok beğendim. En çok Ranger Wild Trak ı merak ediyorum ama.
Mtv leri uygun olsa çok isterim günlük kullanmak bu tarz pick up
D-Max
Wild Trak
Ticari geçmesi 4x4 ya da 4x2 olmasına bağlı değil, araç alınırken ilk sahibinin ruhsat çıkarma işlemi sırasındaki beyanına bağlı.
4x4 olanlar motor hacmine göre, 4x2 olanlar ise taşıma kapasitesine göre vergi ödüyorlar.
İster ticari, ister hususi, ister 4x2 ya da 4x4 olsun tamamı için trafik kuralları aynı. Otobanda hız limiti 95, şehirler arası 90 gibi saçma sapan limitler var.
[QUOTE=mert_can 41;8423450]Ortalamam 14 litre ve ben bu ortalamada aracı gündelik kullanıyorum minumum 20 km maksimum 100 km şehir içi koyarmı sandın bu acılar![]()
Ahahahahaaha olum gel sana c ellysee alalım hem az yakıyor hem kaçıyor ıslak zeminde 1-2-3 sarara gidersin
OTOKAR&FOTON&İVECO
Ben hız limiti olayını bilmiyordum sadece ticarilerde o şekilde biliyordum o durum çok saçmaymış cidden.
[QUOTE=AyrtonSenna;8423469]Şuan tüm gözü karartım satarsam arabayı ilk iş hilux almak olucak![]()
Yok almim ben 1 hafta iş için kiralamıştım daha önce benim tarzım değil 1.6 era dizel verirsen olabilir ama onun gideri saçma salak güzeldi
![]()
2017 Hyundai i10: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
6 hava yastigi, sunroof, keyless entry&start, bluetooth, digital klima, carplay ve navi destekli ekran gibi A sinifinda gorulmesi alisik olunmayan donanimlariyla cok cekici. 55-56 civarina verilirse alinir bana gore.
"Korkmadık, savaştık"
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
bu aralar çok ilgilmi çekiyor V60 lar
polo satılırsa bi gidip bakıcam tucsona çok niyetliydim ama aklımıda çelmiyor değil
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)