2013-2014 model 5008 lerin şanzımanını test eden varmı ? bayağıdır peugeot kullanmıyorum fikrim yok
2014 Peugeot 5008 1.6 e-HDi 92.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 528487772
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Renault Megane 2.0 Coupe 2.0 Coupe 1999 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 525881064
Renault Megane Coupe F7R
Çok güzelmiş gerçekten, maşallah. Belki sahibi aramızdadır![]()
Ahhh birde şu japonlar hayalet kadran ve sunrouf veya cam tavan yapsalar inanılmaz satışlarını etkilicektir. Toyota ve mazdanın kanayan yarası bence.
Hayalim olup artan fiyatları yüzünden kursağımda kalan modellerde bu gün mercedes sl
HİKMET OTOMOTİV-ORİJİNAL 72.000 KM-HARDTOP-BOSE-KUSURSUZ
İlan No: 491700146
Mercedes - Benz SL 320 1995 Model 149.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 491700146
çocukluk aşkım
c4 corevette
Chevrolet Corvette C4 1996 Model 53.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 505685553
Tanrı kırbacıyız aman nedir bilmeyiz !
308 classic edition plus modelini dizel manuel araç bakanlar için tek geçerim. Aracınn sürüşü çok çevik, direkt. Gırtlak dolu. Fiyat/fayda oranı çok iyi.
Yalnız bu modellerde perde olayından emin değilim.
Eşşek kadar Arteona Civic jantı takmışlar gerçektede gördüm bu kadar iğrenç olamaz. Aracın arka çaprazdan fotoğrafı var 7. fotoğraf onda stopları elinle kapat sanki Civice bakmış gibi oluyorsun jantlardan ötürü.
Volkswagen Arteon 1.5 TSI R Line 2017 Model 250.000 TL Galeriden satılık sıfır Kırmızı renk - 526148497
Dostum mesaj atayım dedim de posta kutun dolmuş. Bende lci e90 316 vardı asla tavsiye etmem. Benzinde 10 litreden aşağı yakmaz ve performans yerlerde.
Run flat lastikle geldiği için bagajda stepne yeri yok, dolayısıyla simit tanklı lpg olmuyor, lpg tankı mecburen bagaj içinde oluyor ve öyle olunca da en küçük tank olmasına rağmen büyük boy valiz sığmıyor bagaja. Diğer seçeneklere yönelmeni tavsiye ederim. Ha yine de e90 316 istiyorsan merak ettiğin soruları sorabilirsin![]()
Uyari icin sagolasin. Hemen bosaltiyorum.![]()
Kullanici tecrubeleri benim icin cok onemli, zahmet edip yazdigin icin de ayrica tesekkurler. Stepne yerinin olmamasi kotu oldu :/
Acelem yok zaten. Bulursam kafama gore biseyler alirim, yoksa da vazgecerim. Zaten halletmem gereken bir kac mevzu daha var.
Bu arada naptin, yuksek lisans bitti, dondun mu![]()
"Korkmadık, savaştık"
15bg + 1500tl mtv + 2sn(0-100) + 1.5lt(ortalama'da) 'de otomatik olarak mazdanın yanında geliyor![]()
Yani vw fanı falan değilim vag grubu aracımda yok ama birazda gerçekçi bakmak lazım malzeme kalitesi daha kötü konforu(yalıtım vs.) daha düşük bir araca tüm bu -lere rağmen niye yöneliyorsunuz ki
Superb
Aslında sebebi piyasada zibil gibi gezen arabaları sevmememdir. Mazdadan daha iyi olabilirler ama bugün Passat filo aracı olarak anılır hale geldi. Mazda malzeme kalitesi en iyi olan Japon bence. Bir tık daha aşağıda kalır VWye göre ama ezilmez yani.Ayrıca Passatta yaşanılan acaba DSG patlayacakmı korkusu yok Mazdada. Daha sıkıntısız bir araç Mazda. 1.4 TSI boyundan büyük işler yapabilir ama 2.0 motorun rampada yada yüklüyken vermiş olduğu çekiş hissiyatını vereceğini sanmıyorum. Sky-Active motorlar bence çok başarılı. Tasarımsal anlamda olayı ankete açsak %90 Mazda der insanların çoğu görsel olarak. Donanımları fiyatlara göre endekslediğimizde Mazda 6 Passattan daha dolu oluyor. Daha uygun fiyata çok daha fazla şey sunuyor. Ha herşeye rağmen avantaj yine Passatta teste soksan Passat Mazdayı ezer yani ama ben mantıktan çok gönlüyle tercih yapan birisiyim o var biraz. Geçen koyu gri gördüm bir tane içim gitti arabanın burnuna. Duygusallık yani.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)