Temizini bulursan çok canlar yakar.
İnanılmaz yol tutar.
Bu aracı kullanmamış olanları dinlemiş olsam ecoboost hiç almamış olurdum. Bu sitede bile 180 hp gibi gitmediğini 160'lık scirocco'nun geçeceğini iddia edenler vardı, yok mu etrafında olan dedim, defalarca konuyu güncelledim, 1 kişi bile bulamadım
Ha daha iyi oldu, yazılım, eksoz stage 1 poloyla falan denedim, roccoyla vakit kaybetmemiş oldum o zamanlar

Ondan sonra da aracımda sadece kutu içi filtre var dedim bu sefer de buna inanmayanlar çıktı ahahaha
İnanılmaz donanım vardır, en azından benim araçta öyleydi.
Linkteki aracın fiyatı yüksek. Evet o fiyatı etmesi lazım bu piyasada ecoboostun; ama etmiyor, o yüzden fiyata yüksek diyorum. Bu paraya alsan aylarca ilanda beklersin. Ben 58'e yetkili bayiye verdim aracı kasım ayında.
Gelelim kusurlarına:
Bu motora ait parçalar zor bulunuyor, yetkilide bile yok, bir benzin pompasını 4 hafta bekledim, ha ikame araç verdiler orası ayrı; ama mondeo da olsa kendi araban gibisi yok mantığında biriyim.
Turbosu minnacık, yazılımla çok güç alınmıyor, risk almaya gerek yok diyorsun.
Kronik sorunu yedek su kabından gelen geri dönüş hortumudur. Normalde ücretsiz değişmesi lazım ama nerede bizde o hak hukuk. Benimkisi sağlamdı, yine de ücreti mukabilinde değişmesini istedim, sökerken elimizde parçalandı. Nerde yanmış ya da motor yenilemiş bir ekopuşt görseniz bilin ki bu kıytırık hortumun patlayıp susuz kalmasından.
55 artı eksi 3 civarı bir şey bulursanız temiz; alın. Ama deri koltuk, viraja duyarlı far falan olsun.