Yarın kıbrısa gidiyorum sadık 1 ay falan kalacam lefkoşada. atla uçağa gel görmüş ol biraz ortamı nedir ne değildir ona göre kararını verirsin
Yarın kıbrısa gidiyorum sadık 1 ay falan kalacam lefkoşada. atla uçağa gel görmüş ol biraz ortamı nedir ne değildir ona göre kararını verirsin
yorumları okumadım. 1 sene önce 2 dönem boyunca kıbrıs- gazimağusa - kapalı maraş'a yakın bir yerdeydim.
Kıbrıs pahalıdır yalanını geçelim, kıbrıs istanbul'a göre bana göre çok çok ucuz. Sigaram ve alkolüm yok ona rağmen. Alkol kullanıyorsan zaten suyu ekşın niyetine içersin herhalde.
ben parça ithalatına bile girdim, arabayı topladım kıbrıstaken. Tam bursluydum, kaldığım yer şadan hotel'di tek kişilik bir odası var. Tek sene diye orda kaldım, birde elektrik suya karışmak istemedim abone olarak. salak saçma yanlışlıklar yapılabiliyor idarelerde çünkü. 600 TL gibi bir rakam kalıcak yerdi, ama daüye vs uzak bir yerleşimi var kaldığım yerin ki zaten daünün içindeki yurt tarzı yerler veya hemen dışındaki evler, apartlarda gayet iyi.
kız olayında ise her milletten insan var, neyi gözüne kestirirsen. Ben kimin eli kimin cebindeydi diyorum. Daü'nün spor olarak olanakları çok çok ta iyi, okul olarakta tek zaten mağosada.
Ben girneye lefkoşaya pek gitmedim, burdan kat kat daha hareketli oranın şartlarını bilmiyorum. Ama 4 sene kıbrısta kalıcak olsam. arabamı alır, hayatımı yaşarım.
yemek içmek konusunda su 3-5-8 tl lerde. Ama çeşmeden tuzlu-arıtılmış su akıyor.
ekmek burdaki neyse o, marketteki ürünlerle 1-2 tl oynamaz bile. Dışarda yediğinde burdaki mekanlar gibi. Ama köşebaşındaki dükkanda aynı, içerdeki köhne yerde ucuza tavuk yiyim muhabbeti yok. Burger-kfc vs tarzı mekanların aynı firmaya ait fakat adı biraz farklı olanları var. Avrupa'nın KKTC'yi tanımamasından kaynaklanıyormuş bu durum.
Nitekim benim aklımda kalanlar bunlar, pm ile veya burdan başka şeylerde yardımcı olmaya çalışırım.
TR - B13
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)