ceed alma durumum var bayağı hoşuma gidiyor 60-62 liralara mantıklı mı ? o sınıfta o bütçede önerir misin ?
Printable View
Bende de 1.6tdi polo var 17 jantlar takılıyken klima açınca bariz fark ediliyordu ama 15 saclar varken öyle aman aman hissettirmiyor.
dün 1.6 bm passatla 0-100 denemeleri yaptık. 4 kişi klima açık süreler 12-13 saniyelerde iken klima kapalı durumda 11-12 saniyelerde çıkardı.
dip not= zalımın almanı nasıl yaptı ise o kadar sıkıştırmaya rağmen 6.9 ortalama çıkardı :D
dip not 2= tabiki şirket aracıydı bu :D
Peki motorunu güçlendirenler nasıl bir gözlemde bulundu?Misal yazılımdan sonra durum ne derece değişti?
18 jantlı 1.6 civic elegance manuel klima açınca 5 bin altı yok oluyo arabada
1.6 atmosferik arabanın klima kapalıyken bile 18 jantla çekebilmesi bi mucize :) @Okan.A.A
Önceki iki aracimda klimayla alakali cekis dusuklugu problemi hiç yaşamadim ikiside 1.6 benzin&lpg idi biri 307 biri a3 , şimdi yine 1.6 benzin&lpg astra gtc var klimayı açınca araba ölüyor resmen
1.4 atmosferik polo kullanırken klima açınca hele birde arabada 2 kişiden fazla yolcu varsa yokuşlarda kalıyordum resmen. Şuan c180 kullanıyorum 1.6 turbo motor , hiç bir fark hissetmiyorum klima açıkken.
Bir de klima açıkken kalkışlarda hafif hırıltılı motor sesi her araçta mevcut mu ?
d16y4 Civic (1.6 otomatik ies) Adana sıcagında klima motoru baya etkiliyordu ki hatta sırf bu yüzden klima hortumunu patlattım :)
A/c yokuş aşağı açınca bile aracı tutuyor. 2 3 arabada denedim na ve dizel. Gazdan ayağımı cekiyorum ac actigim an arabayı tutuyor resmen. Ama symbolde sabit hızda veya s.icinde hci bi sıkıntı yok 3te calistirsam bile :D