sürati yokken dahi öyle bel bükmesi daha öncesinde de yaralı olduğunu gösteriyor zaten. Araç tahminimce kiralama olan araç. Geçmiş olsun arkadaşlara. Allah sevdiklerine bağışlamış.
Printable View
sürati yokken dahi öyle bel bükmesi daha öncesinde de yaralı olduğunu gösteriyor zaten. Araç tahminimce kiralama olan araç. Geçmiş olsun arkadaşlara. Allah sevdiklerine bağışlamış.
http://i.hizliresim.com/OMm9D5.jpg
Zaten araba fena bir hale gelmiş artık toplana toplana.
zaten videoda sıfırdan kaldırmaya çalışıyor arabadaki ses artık ben bittim yeter beni artık doğaya bırakın diyor.
Araç muhtemelen Kartal-Maltepe'de ki kiralama şirketinin. 3 tane S2000'leri var.
Bölünmüş yol galiba di mi orası? nasıl olmuş hala tam anlayamadım, kamyonu sollamak için çıkarlarken arkadan gelen araç mı çarpıyor bunlara? yüksek bir sürat de yok gördüğüm kadarıyla. allah allah çok ilginç. allah tüm yaralılara şifa versin.
allah yardımcıları olsun ilk çıkan arkadaşın durumu iyi araç süren arkadaşın durumu ağır olduğunu söylediler
Geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşirle, kalıcı bir hasar oluşmaz umarım kimsede.
Yıllardır kiralık bu renk vardı sitede ilanıda vardı. O olması muhtemel. Kiralık model Honda S2000 400 TL - 142206267 fakat kaza yapan aracın plakası ilandakinden farklı?
Videodan anladığım kadarıyla şoförün bir hatasını görmedim sağdan sola geçiyor muhtemelen sinyalsiz. Arkadan gelen araç makas atmak istiyor olabilir. Hatta abartarak tahminde bulunursak, daha gerilerde s2000li arkadaş arkadan gelen araca tehlikeli bir makas atmış ve ya ters bir şey yapmış olabilir. Arkadaki araçta ona karşılık ters bir şey yapmaya çalışmış olabilir. Varsayımlar üzerine konuşuyorum.
Simdi bu araci kiralayan firmaya bir ceza verilmiyor mu? Araba resmen tenekeye donmus. Yuruyen tabut modunda. Burdan bir daha toplanip yine alinip satilip kiralanicak ve hicbir yaptirimi olmayacak mi?
Geçmiş olsun umarım kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar. Kazanın nasıl gerçekleştiğini anlamayan arkadaşlar için oradaki yolu çok iyi bildiğimden yazıyorum
Tam sanayinin olduğu yerde yol artık iki şeritli ve gidiş gelişli hale dönüyor. Arkadaşlar bunu fark edemeyip kamyonu sollamaya geçince malesef karşıdan gelen citroenle kafa kafaya ve neredeyse hiç yavaşlayamadan çarpıyolar. Zaten araçta darbeyi ön sol taraftan almış.
tam net bilgi göremedim ama facede okuduğum kadarıyla şoför arkadaş hayatını kaybetmiş.
kesin bir bilgi yok sanırım sağlık durumları ile ilgili.
Facebook üzerinden okudum tam net bilgi değil ama ikiside vefat etti diyorlar
citroen cok daha saglam duruyor kaza sonrası....
Allah korusun cok etkılendım ya :/
Aracın arkası sağlam arkasından gelenle bi çarpışma olmamış gibi geldi bana..
bu arada direksiyon ve yolcu airbag lerinin ikiside nasıl açılmaz???
Eğer dediğiniz gibi daha öncedende pert olan s2000 se airbagler boşmu toplandı acaba?
Kim bilir nasıl toplandı bu s2000 airbag falan hak getire.. Umarım sorunsuz şekilde atlatırlar kazayı. Evet kaza sanırım karşıdan gelen araç ile oldu çünkü tam şeride çıkar çıkmaz patladı araç.
Araçta kimse kemer takmamış, doğal olarak airbag açılmaması yolcu ve sürücünün ihmali. Umarım canlarına zarar gelmez.
Kafa kafaya çarptıgı aracın şöförü oyuncu Mustafa Alaboray mış...
http://im.haberturk.com/2016/07/25/v...3e68564935.jpg
beyler araba denilen gibi bilmem kaç kere pert olduysa bırakın niye patlamadı etmediyi içinde airbag olup olmadıgı bile mechuldur
yazık gencecik çocuklar daha. Şu pert araba işine bir dur deseler de artık şu cesetler piyasadan kalksa herkes kurtulsa.
Yeter ya ne sevdiniz şu mk arabasını,milletin canını hiçe sayıp,konserveye dönmüş arabalar ortadan kesildi kaynatıldı doğrultuldu,enkaz gibi geziyolar piyasada.Ne yolda rijitlik kaldı ne kazada mukavemet.Kaza yapan arkadaşlar umarım iyidirler.Herşeyi geçtip üstü açık arabada kemer takmamak nasıl bi cesarettir.Allah şifa versin :(
citroenin durumu haberde var o da kötü olmuş
Mustafa Alabora trafik kazası gecirdi | Magazin Haberleri
az önce ilk s2000 türkiyede paylaşıldı , canlı yayında kaza diye ;
Araç Lacivert Motors'un Kiralık aracı olduğundan bahsediliyor . 2 Side ağır yaralı arkadaşların denildi hatta şuan şoför hayatını kaybetmiş v.s durumu dolaşıyor. 2 arkadaşta emliyet kemeri takmıyor dur . Şoför airbag açılmamış , arkadaşların video izledi gayet sakin 90 km ile gidiyorlardır .
Muamma şurda ; Araç kazadan 1 dk önce Corsa ile sağ taraftaki arkadaş cam'dan cama sohbet ediyor . Sonra corsa sola geçiyor ve önünde kamyon yol baştan görünütüsü 4 şerit son darala bilir , bunlar karşıdan gelen araca çarpıyorda ' Solunda giden Corsa neden çarpmıyor hatta 1-2 boy önde . . . ?
Citroen'de kalıbının arabası değilmiş baya yüksek hasar almış ve kırılmış.
İki otomobil de hurdaya dönerken, yardıma koşan vatandaşlar, yaralıları araçlardan çıkarttı. Bilincininin açık olduğu görülen oyuncu Alabora ve diğer eraçtaki Enes G. ve Berkay Y. Şile Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk tedavisinin ardından şiddetli bel ağırısı çektiğin yönünde şikayetleri devam eden Alabora, daha sonra özel bir hastaneye sevk edildi. Sağlık durumu ciddi olan Enes G. ameliyata alınırken, arkadaşı Berkay Y.'nin durumun iyi olduğu öğrenildi.
ilk defa düzgün giden bi s2000 izledik aslında 100-120 geçmiyor ama haberde 180-200km arasında yazıyor bu haberı kım yapıyorsa allah belasını versin
Bir yakınım da kaza geçirdi kemer takılı değildi araç airbag açtı,torpido,direksiyon ve direklerden.Muhtemelen airbagsiz toplanmıştır.Çok geçmiş olsun arkadaşlara,üzücü gerçekten.
Bir çok s2000 ticari gelir olarak görünüyor hele birde daha önce kazalı satılıksa ne kadar az masrafla toplarsan o kadar kar olayı yüzünden bilki airbag bile yoktur içinde. Çok kötü durum şöför tarafı çok kötü hasar almış umarım ailesine bağışlar allah
Şoför arkadaşımın kuzeni, söylediğine göre "Kafayı çıkardığı anda karşıdan gelen vurmuş tek yön" ikiside yoğun bakımdaymış.Ölü falan yok şimdilik çok şükür.
arkadaşlar kemer takılı değilken airbag patlıyor zaten yok öyle bir şey.
Ben audi TT ile kaza yapmıştım kemerim takılı değildi adam bana sol önden girdi direk kafadan, yolcu airbagi bile açıldı kimse olmadığı halde koltukta.
Bu araba büyük ihtimalle airbagi sanayi toplanıp kapatılmıştır belki yoktur bile içinde.
yolcu airbag i açmış zaten araba şöförünki açılmamış
Durumları iyiymiş.
2. rs imde gordugumde sok olmustum ben de. dıreksıyonu actıgımızda aırbag yerıne bır adet dırenc vardı bana bakan :)
olur olur öyle seyler, içimizde milyonlarca hain var maalesef. adam 3 defa toplanmış dıyor. 20 tl ıcın bılek kesen adam xxxx tl verıp orjınal s2000 aırbagı mı takacak allah askına?