rahmitanir Nickli Üyeden Alıntı
Daha dün, İzmir çevre yolunda giderken Kipa Çiğli'nin tam önünde Menemen istikametine doğru 140 ile en sol şeritte gidiyordum. Yanımda eşim var ve kendisi hamile. Önümde de bi' Dacia Lodgy vardı ve o da hemen hemen aynı hızla gidiyordu. Hatta içimden "bu Lodgy, o kasanın kaldırabileceğinden daha hızlı gidiyor, sakat gidiyor" diye geçirdim.
Neyse hocam, tam o anda ileri de ters yönden gelen bi mini countryman geldiğini farkettim. Aga, otobanda sol şeritte 140'la gidiyorum ve o şeritte ters yönde önümdeki arabayla kafaya gelecek şekilde bir araba. Aslında besmele çekmem gerekirken "***** s..." şeklinde ağzımdan bi cümle öbeği çıktı ve kendimi en soldan en sağdaki güvenlik şeridine fırlattım, benim hız hala 140. Önümdeki Lodgy olbildiğince sola çekilip frene abandı arkamdaki insanlar karınca sürüsü gibi etrafa dağıldı, ben biraz kornaya asıldım falan...
10 dakika kendime gelemedim, polisi bile arayamadım. Bir insan hangi mantıkla otobanda ters yöne girer ya??? Ya intihar etmeye çalışıyor ya da ağır gerizekalı!!!
Bu olayı neden burada paylaştın derseniz, normal hızlar ile kafa kafaya çarpışan insanların ne hale geldiğini bu başlıkta gördük, herhalde bizim ancak parçalarımızı arabadan çıkarabilirlerdi.
Maalesef burası Türkiye arkadaşlar, insanın sevdiklerinin başına ne zaman ne gelir hiç belli olmaz. O sebeple her zaman tedbiri elden bırakmamak lazım...