User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
139 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Türk şöförlerinin kafayı iyice yemesi hk.

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmetfikri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir manisalı olarak çok ciddi söylüyorum manisadan geçerken yada bulunduğunuz yerlerde 45 plakalı araç görürseniz pek yanaşmayın
    Araba basık olunca ses eden olmuyor 2 egsoz yapınca olay duruluyor

Bu itler yüzünden arac degiştirdim ben aa bu buna binio diyip sıkıstırmalar hor görmeler falan bursadan gelırken önümüze kıran bmw deki söfürü indirip 3 kişi direk mezara sevk edicektik,Ben acıdım adama niye dövdük diye bu kadar olan oldu bide kaputun üstünde sürükledim,Sonuc gidip sıkayetci olmus bide,Hem erkeklik yapıon hemde sıkayet edion aahh ülkem ah

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deşmeyin yarayı lütfen. On dakika sonra işten çıkıp o kaosa gireceğim. Her akşam aynı çile, her sabah aynı dert ama diğer şehirleri görünce İstanbul'un şöförleri yurtdışındaki şöförler gibi geliyor Küçük şehirler daha berbat resmen.

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklaşık bir ay önce sattığımız ve full orijinal olan yani dikkat çekmeyen şahinle banada kimse bulaşmıyodu ama ne hikmetse bunda selektör , kapışma vs gırla gidiyor. Arabayla bence epey alakalı bir durum
    -2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suan zonguldak almis basini gidiyor yollar ters düz belediye de yola ev yapmaya izin veriyor artik. Normalde 2 araba rahat gececek yere ev yaptılar yoldan 1 araba zor geçiyor.. Nitekim eve cikarken hergun kavga edenleri görüyorum.. Bu arada sabirliyim cok şükür,ankarada otobus sürenlere ayar olmama ragmen bi kez bile küfür etmedim.anlik sinirlerinize dikkat edin,memlekette herkes psikopat..

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valla bisürü olay yaşıyorum hersabah herakşam
    takılcak bi durum yok

arkadan darlayanlar için sıkışık trafikte , alıyorum 2ye alttan dip oturup veriyorum kara dumanı uzaklaşıyo zaten hemen
    abuk subuk sellektör atanlar içinde çözüm basit vitesi küçültip oturuyorum gaza sinirle ani,geçebiliyosa sağımdan geçsin solumdan geçsin umrum olmaz.

V baglantı yollarında kimi zaman agzına kırdıgımda oluyo insanların yol verdiğimde oluyo,değmiyo çünkü hiçbişey için bazen umursamıyorum bile.

80milyon ülke
    80 milyon mentalite
    hangi biriyle uğraşcaksın ki.. yapcak bişe yok..

dipnot (16 plaka görünce uzaklaşıyorum bende )
    - K -

________
    Dr.Ecu

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecende bu darbe karşıtları samsunyolunda konvoy yapıp 4 şeridide kapamış,tabi bende işe gidiyorum aralarından zar zor makas atarak sol ilk ikiye girdim önümdeki gavat bi çekilse gidecem sadece o kaldı,camdanda ne nekadar garı varsa çıkartmış,, selektör yapıyom çekil diye hiç oralı olmuyo halen yol vermiyo oan çok sinirlendim ama,ulan gerizekalılar yapıyon konvoyu iki şeritte yap,,senin tüm şeridi işgal etme hakkını nerden buluyon,,birde ogün işe gec kalmıştım,,,,artı buu taksicilere çok dikkat edin şimdi onlara bişe diycemde neyse boşver

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Surekli Tr ye geliyorum sirf bu tarz olaylardan dolayi araba kullanmiyorum. Gidcegim yer 3-4 km ye kadarsa yuruyorum fazlasiysa eger taksi yada herhangibir toplu tasima araci. Trafigi bitmez, barzosu bitmez, bin bir tane sorun.

vtiaras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En sağlıklısı kimseye bulasmamaniz daha geçen gün is yerinden arkadaş kavga etti sebep ise şu ara sokakta adam arkadaşıyla sohbet ediyor bizim arkadaş 5 dakika bekliyor ardından kornaya basıyor gitsin artık diye adam arabadan çıkıyor ve arkadaşa anani kızını karını ..... sovuyor bizim arkadasta arabadan iniyor adam beyzbol sopasini çıkarırken bizim arkadaş tekme atıyor ve şansa sopa önüne düşüyor adam arabaya kaçıyor hala küfür ediyor bizim arkadasta yan camini sopayla patlatiyor elinden esnaf kurtarıyor şimdi karakolluk oldular ve adam tehdit edip duruyor bela geldimmi kaçar yok ama selektor atıyor diye adam dovulmez artı bende çok selektor kullanıyorum yeri geliyor tamponda yapıyorum boş trafikte sol seritte 70 lede gidilmez yol istendinmi verilir yol istemekte selektorle olur

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genel olarak hepimiz aynı düşüncedeyiz peki kim bu şikayet ettiklerimiz diye düşünmüyorum değil. şaka bi yana bu arabasında silah vs taşıyıp artislik yapanlar olmasa her şeye yürürsün de adam silah bıçak çıkarıyor al başına bela.gamsız olmak lazım. bende yapamıyorum illa ders vericem i...bneye diye debeleniyorum. emniyet şeridinden önüme kırmaya çalışanlara ve soldan öne girmeye çalışanlara yol vermemeye çalışıyorum. onun dışında en solda yavaş gidenelre söverim korna sello herşeyi yaparım.ama bulaşmamak en iyisi.

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sticker olarak ön camın bir köşesine,arka camın bir köşesine tamamdır.

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kısa mesafe mecbur kalmadıkça araba kullanmamak gerek, kullanırken de Allah'a havale etmek gerek. Yoksa sinyal vermeyen, yolu ortalayıp giden, sağsan soldan arkadan sıkıştıran taksiciden vs vsvs daha biçok şeyden kurtuluş yok, insanın insana saygısı yok daha ötesi de yok.
    Barış

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sende onlara mi sellektor yapacan
    Sende onlarin onune mi kirican
    Sende onlarin tamponuna mi yapisacan
    Napacan satcan mi arabani

Saka bir yana ayni sekilde kimsede saygi kalmamis, insanlar barut ficisi gibi direksiyon basina geciyorlar ayni durumu yasayan bir cok kisi mevcuttur.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende şikayetçiyim bu durumdan
    KORNA ÇILGINLIĞINDAN ŞİKAYETÇİYİM.
    özellikle taksiler, taksi dolmuşlar ve büyük dolmuşlar belki 10 korna gücünde havalı kornalara hayvan gibi abanıyorlar
    TAKSİLER aceleleri olunca her zaman hızlı gidip, spam yaparlar, ama işlerine gelmeyince yavaş giden onlar olurlar..

Trafikte s plakalı SERVİSLER, kamyonlar, şirket arbaları KAYBETCEK HİÇBİŞEYLERİ YOKMUŞ gibi kullanıyorlar

ARTIK BEN IŞIKLARDA EN ÖN SIRADA BEKLEDİGİMDE BOYNUM DİKELTİP, LAMBALARA BAKMIYORUM.
    NASIL OLSA SARI YANDIGI ANDA ARKADAN BİRİ UYARI VERİYOR.
    Arabacı Ağır japon..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanlar kornayı oyuncak bellemiş. pederin dükkanın oraya akşam saatleri gitmiyorum artık. ufacık bi 4 yol da, habire korna sesleri, dat dat dat.
    ben sadece Bir yayayı uyarmam gerektiginde tek sefer rahatsızlık vermeden basarım
    ama eline alışkanlık yapmış olanlar abanıyorda abanıyor.
    NE KADAR ACELEN VAR Kİ SANKİ ÖLDÜN MÜ, HERKES Mİ SANKİ ÇOK ULTRA ÖNEMLİ Bİ YERE yetişmeye calısıyor
    Arabacı Ağır japon..

metinalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fren yerine kornaya basmak kimisine daha kolay geliyor sanki

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Amerika'da bunlara kimse bulasamiyor. Bize de sart. Hatta forum olarak para toplayalim, alalim dorsesiyle beraber. Sabah herkesi ise birakalim, isyerine gelen atlasin dorseden. ( Mad max style)
    Hangi birine laf anlatacaksin? Ezip gececen

serci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanız biraz değişik ise cok sataşan oluyor ben bunu anladım.
    Günlük kullandığım clio rsi aracım var hergün tem yolunu kullanıyorum.Yakıtı makul kullanmak için genelde sağ seritten gidiyorum 80-90 km ne yazıkkı aksam dönüşte yol bos ise 3 serıt varken tampon yapan onume gecıp sis yakıp frene basan cok oluyor.Hiç oralı olmuyorum trafıkte sakin kalmak en iyisi.
    Sen sopa cekersın adam silah ceker kim vurduya gidersin düşüncesi ile kimseye sataşmıyorum akıllı uslu devam ediyorum

Alpii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bu barzolara yapılabilecek bişey yok. Onun için minimum düzeyde sinirlenmeye gayret et ve Sabır çek

Buda o tipteki arabalardan çıkan tipler; https://vine.co/v/eKTQePXLzw2
    34 GNN 111 #308 21'
    34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'

Mert Safa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul trafiğinde silahda taşısanız tek söz;

Mermi biter, öküz bitmez.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler