Evet arkadaşlar, istediğim fiyatlarda temiz otomatik düşük km. bir araç bulamayınca sıfır araç alma fikri doğdu. Yine forumdaki bu tarz yakın başlıkları inceledikten sonra bu konuyu açma gereği duydum. İlk defa sıfır araç alacağım karar verebilirsem.
Yeni i20 tipiyle, donanımıyla önceki araçlarımı da göz önüne alarak bana yeter de artar, performans beklentim yok, sorunsuzluk ve az yakıt? işte burda sıkıntı başlıyor, 1.4 mpi otomatiğin yakıtı çok fazla imiş araştırdığım kadarıyla, style donanım pan ile birlikte 58.000 tl. civarında bir rakam. lpg de ekletmeli miyiz, ekletebiliyor muyuz?
Bu fiyatlara yakın sıfır otomatik ve daha makul yakıtları olan? ibiza, fiesta, polo mu tercih etmeliyim? Ya da sınırları zorlayıp dizel mi? En az beş sene kafam rahat binmek istiyorumcvvt,mpi,dsg, style, trendx, jump kafam allak bullak oldu. Bir de wv grubunun servis yetkili bayii ve serviste yaşanan sıkıntıları okudum birkaç yerde, tok satıcı olmaları vs. ayrıca.
Hafif yakışıklı olsun, gırtlak doluolmasına da gerek yok, şehirler arasında sakin kullanımda 8-9 lt. lpg tüketen e34 den sonra yakıt olarak da fazla üzmesin istiyorum.
Fikirlerinizi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.