User Tag List

Sayfa 7/10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
183 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Trafikte nefret ettiğiniz durumlar.Başınıza gelenler vs...

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arka sis yakan tipler millete iş atıyor galiba,gazlamaya müsaitim alayınıza isyan bi şekiller falan,ya bunun amacı yoğun yağmurda,göz gözü görmeyen şekilde sağanak yağmurlarda ve yoğun sis durumunda açılıp kullanılması.Bide merceksiz fara xenon takıp far sis onları açıp insanların aynaya bakamamasını sağlayan sürücüler var.Kısacası eğitim şart diyorum bunun tek sebebinin eğitimsizlik ve cahillikten kaynaklandığını söylemek istiyorum,akıllı bir insana bunu gereksiz yere açma dersin kural bu dersin anlar fakat bu babadan oğula nesil arabacıyım modunda takılan apaçiler yüzünden gelinen nokta bu.

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gözünüzü seviyim yavaş giden bi defolsun sağ şeridine.. Makastan nefret eden insanım bana makas attırıyolar..

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gözünüzü seviyim yavaş giden bi defolsun sağ şeridine.. Makastan nefret eden insanım bana makas attırıyolar..
    Zıvanadan çıkan bir arkadaş daha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu dediğinizi dün uzun yoldan geldiğimde yaşadım, selektör atmayı da sevmiyorum ama dibinden ayrılmama rağmen ve bir kez selektör atmama rağmen hiçbir şey yokmuş gibi o şeritte devam etmeleri cidden sinir bozucu, sonuç ***** araçlar şeritten çekilmedi, geçmek isteyenler sağından geçmek zorunda kaldı.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı şekilde dün pendik sahilinde denk geldi bir tane doblolu lavuk soldan yavaş gidiyor sağdan geçiyor millet. korna sello çekilmedi bende vitoyu üzerine yatırarak geçtim önüne frene asıldı ama aynaya baktım hala gene aynı devam ediyordu. tam ****** çocuğuydu demekki. bazıları çekiliyorda bu çekilmedi. sonra trafik oluyor....

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde bazi sehir plakali araclar var simdi ornek verip milleti galeyana getirmek istemiyorum ama o sehirlerin arac soforleri ehliyetini tekrar almali ve ya trafikten men edilmeli. Gozunu seveyim istanbul soforlerinin yinede...

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cuma akşam memlekete gidip dün akşam döndüm. Sağdan 130 giderken solda millet 80 le gidiyordu. O sol şeritte gereksiz yere durduğunuz her milimetre bir taraflarınıza girsin. Solda kalıp selektörle milleti atarak gideyim dedim iki üç arabadan sonra darlandım geçtim en sağa hem huzur içinde hem de o sol şerit kazmalarından daha hızlı gittim.

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su sol seride bir aciklik getirmek istiyorum. Burda genel olarak yollar 2 serit. Ozellikle yalova civarlarinda seyredenler yalova girisindeki butun sehirler arasi yollarin sag seritleri engebeli, yamali, ve doblonun bile altini surtebilecegi tumsekCIKler, olukCUKlarla dolu.
    bu yollardada hiz siniri 70 ve 80 olarak belirlendigi icin, 80le sol seritte seyretmek gerekiyor bizim gibi araclarina deger veren insanlar icin. Bazen gerekse 4lumu yakip bu sol seritte seyretme durumunda kaliyorum.

Ulkemizde sol serit muptelalarinin disinda, benim dedigim gibi sol seridi kullananlarda var.

Zaten muptelalara artik sellektor bile atmiyorum, sagi bossa sagindan degilse bosaldigi anda firliyorum. Trafikte beyinsiz insandan cok bisey yok.
    TR - B13

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Milletin dibine girmekte istemiyorum ama mesafe varken 2-3 kere abartmadan ve uzun aralıklar ile sellektör atıyorum, herif tınlamıyor. Belki otomobilde bebek vardır, çocuk vardır, hasta vardır diyorum taciz etmekte istemiyorum bakıyorum ki sonra otomobilde 4 sap, hepsi birbiriyle sohbet halinde, güzel bir salon ortamı yaratılmış. Direksiyondaki unutmuş trafikte olduğunu o zaman artık biraz daha yaklaşıp 1-2 kere daha sellektör yapıyorum olmazsa artık güvenli pay varsa kimseyi rahatsız etmeden sağından geçip gidiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aklıma geldi, hepimiz insanız ve neticede bazen hatalar yapabiliyoruz ama sonunda özür dilemeyi de bilmek lazım. Geçen gün Bostancı köprüsü ile Carrefour arasında yeni yapılan yan yola girmek zorunda kaldım ama baktım yanyol değil anayol akıyor arada bir tane yırtık bırakmışlar. Baktım sol ayandan gelen giden yok, kör nokta aynasından da baktım kimse yok, sinyal verip yanyoldan e-5'e geçtim. Birşey dürttü ve e-5'e geçer geçmez dikiz aynasından baktım ve bir otomobilin önüne geçtiğimi gördüm. Yahu iyide bu ne ara türedi nereden çıktı bu otomobil, kimse yoktu, aynadan yanlış mı gördüm, eksik mi baktım ne oldu derken muhtemelen bir kaza ucuz atlatılmış diyerek hemen 4'lüleri yakıp elimlede pardon işareti yaptım adamda sağolsun olur öyle arada der gibi özürü kabul eder bir baş işareti yaptı.

Ama herkes malesef böyle değil, ucuz atlatılan birşeyde genel olarak taraflar özür dilemiyor, karşı taraf korna veya sellektör ile tepki verirse de ayılık yapan şoför hemen ne var ne oldu diye el kol hareketlerine başlıyor. Küçücük bir özür herşeyi tatlıya bağlayacak kimse gerilmeyecek ama yok işte...

P.S: Subaru'nun aynalar geniş ve güzel gösteriyor ama döz konusu Duster olunca kör nokta çok oluyor. Olayın olduğu zaman Duster kullanıyordum. Duster'a kör nokta aynalarından da takmıştım ama halen düşünüyorum o otomobil neden aynalarda gözükmedi o kadar eğilip bükülüp baktım o otomobil yoktu ortada ne ara türedi.

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aklıma geldi, hepimiz insanız ve neticede bazen hatalar yapabiliyoruz ama sonunda özür dilemeyi de bilmek lazım. Geçen gün Bostancı köprüsü ile Carrefour arasında yeni yapılan yan yola girmek zorunda kaldım ama baktım yanyol değil anayol akıyor arada bir tane yırtık bırakmışlar. Baktım sol ayandan gelen giden yok, kör nokta aynasından da baktım kimse yok, sinyal verip yanyoldan e-5'e geçtim. Birşey dürttü ve e-5'e geçer geçmez dikiz aynasından baktım ve bir otomobilin önüne geçtiğimi gördüm. Yahu iyide bu ne ara türedi nereden çıktı bu otomobil, kimse yoktu, aynadan yanlış mı gördüm, eksik mi baktım ne oldu derken muhtemelen bir kaza ucuz atlatılmış diyerek hemen 4'lüleri yakıp elimlede pardon işareti yaptım adamda sağolsun olur öyle arada der gibi özürü kabul eder bir baş işareti yaptı.

Ama herkes malesef böyle değil, ucuz atlatılan birşeyde genel olarak taraflar özür dilemiyor, karşı taraf korna veya sellektör ile tepki verirse de ayılık yapan şoför hemen ne var ne oldu diye el kol hareketlerine başlıyor. Küçücük bir özür herşeyi tatlıya bağlayacak kimse gerilmeyecek ama yok işte...

P.S: Subaru'nun aynalar geniş ve güzel gösteriyor ama döz konusu Duster olunca kör nokta çok oluyor. Olayın olduğu zaman Duster kullanıyordum. Duster'a kör nokta aynalarından da takmıştım ama halen düşünüyorum o otomobil neden aynalarda gözükmedi o kadar eğilip bükülüp baktım o otomobil yoktu ortada ne ara türedi.
    Sana katılıyorum abi , hepimiz hata yapabiliyoruz önemli olan insan gibi özür dilemek gönül almak , bu erdemliğe sahip olduğumuzda trafiğin insan üzerinde yaratmış olduğu negatif siniri stresi minimuma indirmiş olucağımız kesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya benimde en nefret ettiğim olaylardan biride araç temizliğine engel olan bir çok unsur olması, ben temizlik hastasıyım aracımda her daim temiz olmalı parlamalı.

1) yok dükkan önündeki tozu bastırsın diye adamlar yola su atar

2) yok basket sahalarından,belediye parklarından su yola akar

3) yok önündeki araç tertemiz olan aracını kendi camlarından çok etrafa püskürten silecek suyu ile pok eder

4) yok tarlalar anıtlar yakılır kaçan böcekler otobanda 120le bile gitsem patır patır tampona, kaputa ,cama yapışır

kanadada yazın arabamı 1 kere ciddi temizlerdim 2-3 hafta gittiği olurdu burda adanada 1 yıkıyrum 2 saat içinde toz,pislik 3üncü gün sanki yıkamamışım gibi

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İşim gereği hergün Ankara-Kalecik arası gidip geliyuorum.
    Ülker kavşağından sonra eğer Aselsan servislerine yakalanırsam beni kanser ediyorlar yolun sağ şeridi bozuk bu arkadaşlar sol şeridi bi kapatıyorlar 40-50 tane servis sağğda da bi kamyon varsa o yol insana zindan oluyor.
    Selektör vs boşuna çekilmezler kamyonda yürümez esirsin aselsana kadar.
    Şu ayarsız fıskıyelere bi gicık olan bi ben değilmişim sevindim
    Salak saçma refüj sulamaları kozmetikten çok can tehlikesi içeriyor aman dikkat
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya benimde en nefret ettiğim olaylardan biride araç temizliğine engel olan bir çok unsur olması, ben temizlik hastasıyım aracımda her daim temiz olmalı parlamalı.

1) yok dükkan önündeki tozu bastırsın diye adamlar yola su atar

2) yok basket sahalarından,belediye parklarından su yola akar

3) yok önündeki araç tertemiz olan aracını kendi camlarından çok etrafa püskürten silecek suyu ile pok eder

4) yok tarlalar anıtlar yakılır kaçan böcekler otobanda 120le bile gitsem patır patır tampona, kaputa ,cama yapışır

kanadada yazın arabamı 1 kere ciddi temizlerdim 2-3 hafta gittiği olurdu burda adanada 1 yıkıyrum 2 saat içinde toz,pislik 3üncü gün sanki yıkamamışım gibi
    Oo sen o zaman İstanbul'a hiç gelme, burada günü geçtim 1 saat temiz durmaz. Hatta temizliği geçtim, heryerde bokuyla püsürüyle yola çıkan kamyonlar var; herifler kasanın üzerini kapatmıyor ve temizlemiyor haliyle sen istediğin hızda git kamyonun kasasından uçuşan toz, toprak ve taşlar otomobilin boyasına bildiğin zımpara yapıyor.

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün akşam 17:10 sularında başıma gelen olayı şöyle özetleyeyim.
    İş çıkışı nişanlımla Marmara Park' a gitmek üzere yola çıktık, BasınExpress yolundan E-5 bağlanırken malumunuz trafik vardı. Ben E-5 istikametinde dur kalk trafikteyken tam yan yol ayrımını ayıran sapağa geldiğimde üçüncü şeritten (yanyol tarafından) bir araç önüme girme girişiminde bulununca yol vermedim, bu zat-ı muhterem sağ arka dodikten başlayıp arka tamponuma kadar sürttü. Aracıma bakmak için indiğimde kendiside kendi aracına bakmak için indi, sinirliydim ve kendisine neden yolu aldığım halde hala geldiğini sorduğumda ona neden yol vermediğimi sordu bende yolu aldığımı ve yol hakkınında bende olduğunu belirttim. Sonrasında bin arabana beni sinir etme lafıma 'l*n' kelimesi ile karşılık verip emir verme bana gibi bir laf söyledi. Sonra aracıma binmek üzereyken 's*ktir git' gibi bir kelime ile karşılaştım ve bende kendisine aynı kelimeyi ilettim. Olay bundan sonra başlıyor; bu 40-45 yaşlarında olduğunu düşündüğüm bu yaşına kadar eğitim alsada fayda etmemiş, kötü laf kullanmıycam bu insan evladı arabasından aldığı çakı benzeri bıçak ile üzerime yürüdü. Allah' tan o sırada şirketin servisi beni yolda görünce 4 arkadaşım inip bizi ayırdı. Bu sırada o insan evladı c*n görmüşe döndü. Polise şikayet ettiğimde bir şey yapamayacaklarını durumu Sefaköy ilçe emniyet müdürlüğüne iletmemi söylediler. Dün bir kez daha bu ülkede şansa yaşadığımızı anladım.

Aracın plakası 34 UB 5593. Gümüş Gri renkli bir Citroen C4 Sedan.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İş çıkışı nişanlımla Marmara Park' a gitmek üzere yola çıktık, BasınExpress yolundan E-5 bağlanırken malumunuz trafik vardı. Ben E-5 istikametinde dur kalk trafikteyken tam yan yol ayrımını ayıran sapağa geldiğimde üçüncü şeritten (yanyol tarafından) bir araç önüme girme girişiminde bulununca yol vermedim, bu zat-ı muhterem sağ arka dodikten başlayıp arka tamponuma kadar sürttü. Aracıma bakmak için indiğimde kendiside kendi aracına bakmak için indi, sinirliydim ve kendisine neden yolu aldığım halde hala geldiğini sorduğumda ona neden yol vermediğimi sordu bende yolu aldığımı ve yol hakkınında bende olduğunu belirttim. Sonrasında bin arabana beni sinir etme lafıma 'l*n' kelimesi ile karşılık verip emir verme bana gibi bir laf söyledi. Sonra aracıma binmek üzereyken 's*ktir git' gibi bir kelime ile karşılaştım ve bende kendisine aynı kelimeyi ilettim. Olay bundan sonra başlıyor; bu 40-45 yaşlarında olduğunu düşündüğüm bu yaşına kadar eğitim alsada fayda etmemiş, kötü laf kullanmıycam bu insan evladı arabasından aldığı çakı benzeri bıçak ile üzerime yürüdü. Allah' tan o sırada şirketin servisi beni yolda görünce 4 arkadaşım inip bizi ayırdı. Bu sırada o insan evladı c*n görmüşe döndü. Polise şikayet ettiğimde bir şey yapamayacaklarını durumu Sefaköy ilçe emniyet müdürlüğüne iletmemi söylediler. Dün bir kez daha bu ülkede şansa yaşadığımızı anladım.

büyük geçmiş olsun.

Büyük geçmiş olsun. şikayetçi olsan bir dert olmasan bir dert.

Dün bunun benzeri de benim kız arkadaşıma olmuş.

normal yolunda giderken ara yoldan aniden ana yola bir araba atlıyor önüne, ardından Kız arkadaşımda kornaya basıyor ve ne yapıyorsun diye soruyor. Ardından zatı muhterem yanında kızımı sevgilisimi ne bulunmasına rağmen kız arkadaşımı işaret ederek bak bak nasıl sinir ettim diye elle işeret ederek. bir türlü kız arkadaşıma yol vermiyor. o gitmeye çalıştıkça bu i.bne de gaza basıyor yol vermiyor dur kal dur kalk bir türlü yol vermiyor. tabi bu esnada kız arkadaşım polisi arıyor adamda camı açarak ara ara gelsinler kimi arıyorsun diye dahada üstüne gidiyor. ve artık yanındaki sevilisimidir nedir onun ısrarıyla gidiyor. araç beyaz mercedes plakasıda var. 34 z .... gerek varmıydı lan yavşak milletin sinirini bozmaya haksızsan haksızsın.
    74 model sehpa...

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McKrop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde bazi sehir plakali araclar var simdi ornek verip milleti galeyana getirmek istemiyorum ama o sehirlerin arac soforleri ehliyetini tekrar almali ve ya trafikten men edilmeli. Gozunu seveyim istanbul soforlerinin yinede...
    Bunlar genelde kucuk sehirlerdeki soforlerde oluyor benim memleketimde oyle. Adamlar trafiksiz yere alisiyor rahat rahat takiliyor biraz trafik gorunce sapitiyolar zaten ne sinyal var ne bisi.

Gecmis olsun aligizda tutanak tutulmadimi araba hasar aldi?

Eray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Elinde keskin bir metal parçası yada bir haydara güvenip gladyatör olanlar bu şehrin belası resmen. Keşke 4 arkadaşında gelmişken güzel bir ders verseydiniz
    '14 Seat Leon TDI

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    büyük geçmiş olsun.

Büyük geçmiş olsun. şikayetçi olsan bir dert olmasan bir dert.

Dün bunun benzeri de benim kız arkadaşıma olmuş.

normal yolunda giderken ara yoldan aniden ana yola bir araba atlıyor önüne, ardından Kız arkadaşımda kornaya basıyor ve ne yapıyorsun diye soruyor. Ardından zatı muhterem yanında kızımı sevgilisimi ne bulunmasına rağmen kız arkadaşımı işaret ederek bak bak nasıl sinir ettim diye elle işeret ederek. bir türlü kız arkadaşıma yol vermiyor. o gitmeye çalıştıkça bu i.bne de gaza basıyor yol vermiyor dur kal dur kalk bir türlü yol vermiyor. tabi bu esnada kız arkadaşım polisi arıyor adamda camı açarak ara ara gelsinler kimi arıyorsun diye dahada üstüne gidiyor. ve artık yanındaki sevilisimidir nedir onun ısrarıyla gidiyor. araç beyaz mercedes plakasıda var. 34 z .... gerek varmıydı lan yavşak milletin sinirini bozmaya haksızsan haksızsın.
    Çok sağol abi, insanın sabırını sınıyorlar bazen, böyle yavşaklardan şikayetçi olcaksın, ehliyetinden ceza puanı düşülcek ceza puanı dolanın ehliyetine el koycaksın bak bakalım bir daha öyle bir şey yapabiliyormu. Sizede büyük geçmiş olsun.
    Bulsan o adamı cinayet sebebi abi. Bizim insan evladının yanındaki adamda öyle mulayim bir adamdı, özür diliyo vs vs bu gitmiş arabadan bıçak alıp bıçak çekiyor. Bir de bana diyo ki ben baban yaşındayım bana sesini yükseltme

Polisin dediği ben o kadar arabanın arasından o arabayı nasıl buluyim Git emniyete şikayetçi ol, olsanda yaralama yok bişey olmuycak. Şikayet geldiği an adamı durdurup bıçağı arasalar bu ne geziyo kardeşim aracında gel buraya hakkında ihbar var desen alsan nezarete bak bakalım bir daha o bıçağı arabasına koyuyo mu.

Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunlar genelde kucuk sehirlerdeki soforlerde oluyor benim memleketimde oyle. Adamlar trafiksiz yere alisiyor rahat rahat takiliyor biraz trafik gorunce sapitiyolar zaten ne sinyal var ne bisi.

Gecmis olsun aligizda tutanak tutulmadimi araba hasar aldi?
    Arabada hasar yok hemşo Allah' a şükür. Hasar olsaydı iner inmez karşı tarafta hasar açardım bende

Alıntı Eray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elinde keskin bir metal parçası yada bir haydara güvenip gladyatör olanlar bu şehrin belası resmen. Keşke 4 arkadaşında gelmişken güzel bir ders verseydiniz
    Sorma sorma, ders vermeye çok müsait bir ortam vardı inan ama dediğim gibi yaşını almış insan evladıydı. Arkadaşlara gerek yok Allah' a şükür hakkından gelirdim ama yanımda nişanlım vardı ve evlilik arefesindeyiz, sinirler zaten yıpranmış ona bir de böyle bir travma yaşatmak istemedim ama karşı taraf sayesinde ufak çaplı yaşatmış olduk.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler