Evet otobanda deneme yapmışsınızdır illaki, yada belli mesefalerde, araçta belirtseniz iyi olur.
aydın otobanı yıllar önce 196km vectra 2.5 ile görmüşlüğümüz vardı,
Ankara İstanbul arası varsa özellikle 200km üzeri görmek isterim![]()
Evet otobanda deneme yapmışsınızdır illaki, yada belli mesefalerde, araçta belirtseniz iyi olur.
aydın otobanı yıllar önce 196km vectra 2.5 ile görmüşlüğümüz vardı,
Ankara İstanbul arası varsa özellikle 200km üzeri görmek isterim![]()
238 miydi neydi tam hatırlamıyorum. Leon fr 140 lık.
200de limitör var benim142 yada 143 ikisinden biriydi ankara-istanbul 2 kere çiş molası ve tünelden 70 le geçerek
![]()
1881 - 193∞
Kuşadası-Kocaeli arası gidiyorum sık sık. Selçuk-İzmir, Bursa çevreyolu ve Gemlik-Yalova arası otoban sürekli 160-170. Geri kalan yol 100-120 arası. Ortalama hız 80 filan oluyor.Yol bilgisayarında mı sıkıntı var nedir?
Corolla D4D, Bahçeşehir de çiş molasından sonra sıfırladım, Edirne gişelerde 157km/h idi. 2014 yazında.
1060 km Edirne - Alanya ortalaması da 106km/h idi Haziran ayında, buna gece ist geçişi, gişelerden yavaş geçiş, Bozüyük civarında 85km hızla sabit gidişim, Afyon'da mazot alıp Starbucksa kadar 2-3. vites gidiş ve Antalya şehir içi, haricindeki çiş molaları dahil. Güzel değer bence10,5 saatte kapıdan kapıya gitmişim toplam. Yol pc de sürüş süresi de olsa daha güzel olur aslında da yeni arabaya kısmet artık
Gördüğün en yüksek hız demiyor, yol başlangıcından varış noktasına kadar olan ortalama hızdan bahsediliyor![]()
Fotoğraflı olsun bence yoksa atıp tutan çok olur![]()
Haftalık Ankara-Mersin yapıyor babam; ki yol müsait oldukça 200 altına da düşmezler ben en son 170 gördüm o da yola göre çok çok fazla bu 190 üstü ortalama alanlar kaç kmde ve hangi yollarda yaptığını yazsa daha inandırıcı olur bence
Ortalamayı bilmem ama ilk gelen şirket arabasına bi hayırlı olsun yapıp 200 kadran fotosu çekerim![]()
bilgisayara bakiim bulursam yüklerim![]()
ağızımdan aldın,
F30 2.0 yazılımlı dizelle aynı yolu aynen dediğiniz gibi arkamdan polis takip ediyormuş gibi tam gaz 220-230 yaptım zaman zaman, sabahın körü ve kimse olmasada arada bir korkup çekerek 180km yaptım sonunda ortalama hızım 160 civarıydı.
bu arkadaşlar hiçmi keskin dönüşler için,önünde şeridine giren araç için, orta şeritde yan yan giden tır için, otoban giriş çıkışlar için vs için yavaşlamadı?
sabahın körü kimse yok, e5de değil direk otobana giriyorum girişlerde aracı sıfırlıyorum ona rağmen gözümle bildiğim rakam ile yol bilgisayarındaki ortlama hız arasında hiç yoksa 20km oynuyor.
95-100 arası. 160'a kadar gideri var ama 110-120 den sonra Allah'a emanet
Yol Ankara Çevre yolu henüz şehirler arası gidemedim.
Araç 1974 Volkswagen 1303s Big 1.6
fluence ile 1 haftalık ortalamam 32.8 km çıktı bende hızlıyım sanıyodum![]()
İstanbul - Edirne arası için konuşayım, Silivri'ye kadar 2 şerit sonra 3 yer yer 4 oluyo kısa mesafeli. Kalabalıkta değil, mis gibi 180 çakılı gidebiliyorsunuz 1.4 dizellezaten 205 in üstüne pek çıkamıyor benim araba 4700 devirde falan olduğu için o hızlarda
f30 dizelle falan 230-240 net gidilir pek öyle yavaşlatacak viraj da yok
![]()
Bursa otobanında yaklaşık 60 km'lik mesafede 230'un altına hiç inmemiştim virajlar hariç.
Ortalama hızım 200 olabilir tahminimce ama mesafe kısa baya. Araç GC8
Eskişehir Sivrihisar arası da 90 km'lik mesafede sürekli 240-250 gitmiştim.
Burda da ortalama 220 civarıdır sanırım yine mesafe kısaAraç Megane RS
Bizim koyleri baglayan dandik bi yol var sivasta,dalgali bi yol. Kuzenlerin gurbetci a4 2.5tdi b5 le 220 yapmistim. Suan olsa o yolda hayatta yapmam,acayip riskliydi.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
muhalefet olmak değil amacım kardeşim yanlış anlamalafımda zaten sana değil ama az önce yukarıdakinden önce belirtiğin mesajında aynı yolda madem ortalama hızın 157 idi sen ordan pay biç ne derece ort hızın daha aşağıda çıktığını hemde söylediğin gibi musait yolda öyle olduysa normal bir yoldaki dahada bir düşün.
şahsen bence nerydeyse 240 bir ortlama hızı ya arkadaş son hız olarak algıladı yazdı yada bir yanlış var.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)