User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
47 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Gaziantep’de patlama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buradaki olanı biteni size son durumu kelimelerle anlatmak mümkün değil . Son durum 51 vatandaşımız hayatını kaybetti. Ağır yaralı ve yaralılar için bir sayı vermek doğru olmaz . Allah yardımcımız olsun. Düğün sahipleri Antepli değiller ve onların geleneklerinde mahalle aralarında düğün oluyor . Olan olay yeri bize çok uzak ama Mesleğimizden dolayı olay yerine gitmemiz gerekti. Pek fazla duramadım insan yüreği dayanmaz . Allah bunları yapanların cezasını versin . Küçücük çocuklar bebekler en önemlisi o gün gelin damat yaralandı çok kötü bir durumdu .

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozoozo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuyla , bu haberin ne alakası var birader ? Bahsettiğin olay sadece antep temi oluyor ? Türkiyenin her yerinde karşılaşabilirsin bu olayla.

Saçma sapan yorum yapıyorsun ortada bir bomba patlamış , o kadar insan yakınını kaybetmiş ne alaka şimdi paylaştığın haber ile ?

Paylaştığın haberi savunmuyorum ancak konuyla bir alakası yok , bahsi geçen haber Türkiye'nin her yerinde karşına çıkabilir eğer bu kadar dert yanıyorsan al eline kitap memlekette ki cahil insanları aydınlat boş boş forumlardan sallayıp tutma.
    Yıllardır antep de işid e nasıl göz yumuldugu bas bas bagırılıyordu....

23 Ağustos 2014
    İşid Gaziantepde nasıl örgütleniyor ?

'Ateistlerin Alevilerin ölmesi lazım'
    Nasıl bir “güzel dünya” kafasındaki? Anlatıyor: “Güzel bir dünya için ateistlerin, Alevilerin ölmesi lazım.” Elmalılı Hamdi Yazır'ın Kuran mealini alıyor eline, buluyor sayfayı. “Bak”, eliyle gösteriyor, “Kafirleri öldürün yazıyor.” Ateistlerin zaten hiç şansı yok, ama Kamil Alevilerin de kafir olduğunu düşünüyor.

IŞİD Turkiye'de nasıl orgutleniyor: Antep'te bir IŞİD'liyle goruşme | soL Haber Portalı | gune soL'dan bakın

Gaziantep’te IŞİD’in hucre evine operasyon - Gaziantep haberleri - Gundem Haberleri

Antep ve Kilis'te örgüt adreslerine dokunulmuyor
    Sultanahmet intihar saldırısının ardından tekrar gündeme gelen Irak Şam İslam Devlet (IŞİD) ve diğer selefi örgütlerin Türkiye faaliyetleriyle ilgili Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Milletvekili Atilla Kart selefi örgütlere katılımın vahim ve kontrol edilemez boyutlara ulaştığını söyledi.
    01/13/2015
    Antep ve Kilis'te orgut adreslerine dokunulmuyor - Thebest4Thebest

buda bonus

Ülkemin her şehrini severim ama yılanı koynunda beslersen gelir sokar.Nasıl Van ın çogunlu teror destekçisi hak ediyorlar diyebiliyor insanlar o zmaan biri çıkıpda antep teror destekçisi (işid) diyince kızmayacaksınız.Ordaki herkesi genellemiyorum işid e destek verenler , bu turistleri kovan yobaz beyinlere söylüyorum.. Ve o yobaz beyinlerin barınmasına izin verenlere
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gaziantep'in yerli halkı ve soyu belli olan kesimi hiç bir zaman teröre ya da terörle ilgili bir aktiviteye izin vermemiş göz yummamıştır . Genelleme yaptığınız şehrin adının ve Gazi ünvanının nereden geldiğini bilerek yorum yapın . Ilden çıkarsınlar bilmem ne tarzı bir yorum ne kadar cahilce Yiğit abi o kadar yorumuna güldük ama yakışmamış . Kaldı ki ilden çıkaralım dediğin şehir olan Gaziantep bir Hakkari ya da Şırnak gibi halkın %70'den fazlasıyla terör örgütüne destek veren köyden bozma bir belediye değil büyükşehirdir organize sanayisi olsun kültürel çalışmaları olsun Doğu ve Güneydoğu'da öncüdür her zaman .. Memleketimizde o tecavüzcü dediğiniz ya da ****** çocuğu pkk ya destek veriyor dediğiniz karaktersizler belli mahallelere doğudan göç olduğu vakitte gelip yerleşmiştir Gaziantep'in adını lekelemekle olmaz . Aynı karaktersizler Istanbul'da Ankara'da da aynı tavırlarla yaşamaya devam ediyor . Dış etkenlerin ve cahilliğin sebebiyle olumsuz olaylara sebebiyet veren ve Memleketimize leke sürmeye çalışan bu tipler Türkiye'nin her yerinde o yüzden ben genellemeyi doğru bulmuyorum .

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir gerçek varki sınırlar yalama olmuş giren çıkanın haddi hesabı yok bu patlamaların olması gayet normal,,uyanık hükümet üstümüzde baskı olmasın diye her açıklamasında fethullaktan bahsedib laf canbazlıgı yapıyor,,bu hükümet geldi geleli türkiyede envayi ceşit saldırılar oldu ,bunların sayesinde askerin polisi polisin askeri vurdugu günleride gördük artık muz cumhuriyetindende çıktık başka bir yere gidiyoz,,şuan türkiyedeki tablo hiç iyi degil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Patlama önemli değil beyler

Gaziantep'te insanın kanını donduran haber... Suriyeli 9 aylık kız bebeğe cinsel istismar - Gundem Haberleri

bu haberden sonra gaziantepin ilden çıkartılması ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı su yemek de yok böyle oç içinde barındırdığı için bütün ile ceza kesilmesi gerekir

bu nasıl bir zihniyet sabah sabah midem yine kalktı allah belalarını versin
    Baştan sona saçmalamışsın. Tepkin doğru yanlış ifade etmişsin sen bir kişi yüzünden gaziantep ilden çıkarın demek ne demek ? Bu namussuzluğu yapan zaten antepli değil antepde olan böyle mide bulandırıcı olayları hiçbir olayı antepliler yerli halkı yapmıyor . Bunuda yapan şerefsiz evladı orusb*çocugu antepe kilometlerce uzakta bir köyde şerefsiz.Pire için yorgan yakmayın şu televizyondan gördüğünüz haberlerde okuduğunuz inandığınız şeyleri kafanızda birleştirp klavye başına geçip gösterdiğimiz ön yargıyı bırakın . Belli hiç antepe gelmemişsin . Gelenler gidenler gezenler olmuştur forumda onlarda halkını nasıl olduğunu sana anlatırlar umarım.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalnız şimdi internette gördüm de pkk paçavralarına sarılıymış tabutlar ?

ozoozo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yıllardır antep de işid e nasıl göz yumuldugu bas bas bagırılıyordu....

23 Ağustos 2014
    İşid Gaziantepde nasıl örgütleniyor ?

'Ateistlerin Alevilerin ölmesi lazım'
    Nasıl bir “güzel dünya” kafasındaki? Anlatıyor: “Güzel bir dünya için ateistlerin, Alevilerin ölmesi lazım.” Elmalılı Hamdi Yazır'ın Kuran mealini alıyor eline, buluyor sayfayı. “Bak”, eliyle gösteriyor, “Kafirleri öldürün yazıyor.” Ateistlerin zaten hiç şansı yok, ama Kamil Alevilerin de kafir olduğunu düşünüyor.

IŞİD Turkiye'de nasıl orgutleniyor: Antep'te bir IŞİD'liyle goruşme | soL Haber Portalı | gune soL'dan bakın

Gaziantep’te IŞİD’in hucre evine operasyon - Gaziantep haberleri - Gundem Haberleri

Antep ve Kilis'te örgüt adreslerine dokunulmuyor
    Sultanahmet intihar saldırısının ardından tekrar gündeme gelen Irak Şam İslam Devlet (IŞİD) ve diğer selefi örgütlerin Türkiye faaliyetleriyle ilgili Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Milletvekili Atilla Kart selefi örgütlere katılımın vahim ve kontrol edilemez boyutlara ulaştığını söyledi.
    01/13/2015
    Antep ve Kilis'te orgut adreslerine dokunulmuyor - Thebest4Thebest

buda bonus

Ülkemin her şehrini severim ama yılanı koynunda beslersen gelir sokar.Nasıl Van ın çogunlu teror destekçisi hak ediyorlar diyebiliyor insanlar o zmaan biri çıkıpda antep teror destekçisi (işid) diyince kızmayacaksınız.Ordaki herkesi genellemiyorum işid e destek verenler , bu turistleri kovan yobaz beyinlere söylüyorum.. Ve o yobaz beyinlerin barınmasına izin verenlere
    Bu ülke senin gibi örümcek beyinliler yüzünden asla ve asla gelişmeyecek neden mi ?

Dini, dili , ırkı , kökeni ne olursa olsun ortada kaybedilen canlar var ve sen buna "kalkıpta patlamayı boşverin beyler" diye giripte şimdi bana kalkıp işid'in memleketi işgal ettiğinden mi bahsediyorsun ?

Hayatın da kaç defa gaziantep'e geldin ? yaşadın mı ? eğer geldim dersen yalan söylüyorsun çünkü eğer antep'e gelseydin halkının nasıl vatansever ve milletsever olduğunu görür ve tanıklık ederdin. En azından senin gibi internet başında saçma sapan yorumlar atıp sadece haberler ile kendisine yön çizen bir vatandaş göremezdin.

Gaziantep hakkında ne bilgin var ? Ülkenin koskoca 8. büyük şehiri , sanayisi Türkiyenin en büyük 3. sanayisi olan bir şehiri haritadan silelim , yok sokağa çıkartmayalım diyebilmek tamamen cahilliktir.

Biz mi doldurduk suriyelileri memlekete ? biz mi açtık sınır kapılarını ? patlayan bombanın nerede olduğu hakkında en ufak bir fikrin bile yokken zart zurt çok güzel atıyorsun şimdi buraya çok güzel resimler , haberler koyardım ancak zaman harcamaya değmeyecek bir insansın. Şu lafından sonra zaten seni kaale alıpta yorum yazmam yine hata ama neyse. "Bombayı boşverin beyler"

Patlayan bir bomba var ve bu senin de yaşadığın bir ülkenin şehiri yarın bir gün senin bulunduğun semtte patlamayacağının garantisi var mı da bu kadar rahat ve aşşağılık bir yorum yapıyorsun ?

Kalkmış bana antep'i teröre destek veren şehirler arasına sokuyorsun yine cahilsin , yine okumuyorsun , sanal alemde gezinmeye devam et. Fotoğraflarını veya videolarını yolladığın semt ve sokaklar antep'in kenar semtleri ve doğu dan göç alan kesimleri ama sen kalkmış bunu 2 küsür milyon nüfusa sahip bir şehire yıkıyorsun "yanlış". Antep te şehir merkezinde götleri yiyorsa öyle gezsinler adamın götüne saplarlar , okuduğun habersol sayfalarını biraz değiştir 2 taraflı okumaya çalış , siyasi görüşün veya ideolojin ne hiç ilgilenmiyorum ancak bilgi sahibi tek taraflı okumakla olunmaz olursa da senin gibi örümcek beyinli olunur.

Antepin yerli halkı halis mulis sapına kadar milliyetçi , Atatürkçü ve vatanını sevendir , patlamanın olduğu kürt ve genelde doğudan göç alan bir bölge , ben kürt değilim ancak ortada kaybolan canlar var bunlar için üzülüyorum ve en önemlisi memleketim için üzülüyorum , memleketim derken yanlış anlama senin gibi faşist veya örümcek beyinli bir mantalitem yok üzülürken Türkiye için üzülüyorum. Dini,dili,ırkı,soyu ne olursa olsun en mutlu günlerinde param parça olan insanlar için üzülüyorum , üzülüyorum çünkü yarın bir gün benim annemin,babamın,arkadaşlarımın bulunduğu ortamlarda bu bombanın patlamayacağının garantisi yok , hatta senin yanı başında patlamayacağının hiç mi hiç garantisi yok. O yüzden kimse hakkında ne gözünle görmeden , nede tanıklık etmeden böyle bir cani düşünceye sahip olma. Antepin şuan transit şehir olarak kullanıldığını 16 yaşındaki çocukta duydu , o yüzden bu haberleri boş boş şekil olsun diye paylaşmanın bir mantığı yok , birazcık okuyan varsa zaten bunun farkındadır ama buna biz yani antepliler müsade etmiyoruz varsa güzel kardeşim önerin buyur yap bizde dinleyelim ama öyle İstanbullardan ahkam keseceksen işimiz zor.
    ABO TRADING
    STR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülke senin gibi örümcek beyinliler yüzünden asla ve asla gelişmeyecek neden mi ?

Dini, dili , ırkı , kökeni ne olursa olsun ortada kaybedilen canlar var ve sen buna "kalkıpta patlamayı boşverin beyler" diye giripte şimdi bana kalkıp işid'in memleketi işgal ettiğinden mi bahsediyorsun ?

Hayatın da kaç defa gaziantep'e geldin ? yaşadın mı ? eğer geldim dersen yalan söylüyorsun çünkü eğer antep'e gelseydin halkının nasıl vatansever ve milletsever olduğunu görür ve tanıklık ederdin. En azından senin gibi internet başında saçma sapan yorumlar atıp sadece haberler ile kendisine yön çizen bir vatandaş göremezdin.

Gaziantep hakkında ne bilgin var ? Ülkenin koskoca 8. büyük şehiri , sanayisi Türkiyenin en büyük 3. sanayisi olan bir şehiri haritadan silelim , yok sokağa çıkartmayalım diyebilmek tamamen cahilliktir.

Biz mi doldurduk suriyelileri memlekete ? biz mi açtık sınır kapılarını ? patlayan bombanın nerede olduğu hakkında en ufak bir fikrin bile yokken zart zurt çok güzel atıyorsun şimdi buraya çok güzel resimler , haberler koyardım ancak zaman harcamaya değmeyecek bir insansın. Şu lafından sonra zaten seni kaale alıpta yorum yazmam yine hata ama neyse. "Bombayı boşverin beyler"

Patlayan bir bomba var ve bu senin de yaşadığın bir ülkenin şehiri yarın bir gün senin bulunduğun semtte patlamayacağının garantisi var mı da bu kadar rahat ve aşşağılık bir yorum yapıyorsun ?

Kalkmış bana antep'i teröre destek veren şehirler arasına sokuyorsun yine cahilsin , yine okumuyorsun , sanal alemde gezinmeye devam et. Fotoğraflarını veya videolarını yolladığın semt ve sokaklar antep'in kenar semtleri ve doğu dan göç alan kesimleri ama sen kalkmış bunu 2 küsür milyon nüfusa sahip bir şehire yıkıyorsun "yanlış". Antep te şehir merkezinde götleri yiyorsa öyle gezsinler adamın götüne saplarlar , okuduğun habersol sayfalarını biraz değiştir 2 taraflı okumaya çalış , siyasi görüşün veya ideolojin ne hiç ilgilenmiyorum ancak bilgi sahibi tek taraflı okumakla olunmaz olursa da senin gibi örümcek beyinli olunur.

Antepin yerli halkı halis mulis sapına kadar milliyetçi , Atatürkçü ve vatanını sevendir , patlamanın olduğu kürt ve genelde doğudan göç alan bir bölge , ben kürt değilim ancak ortada kaybolan canlar var bunlar için üzülüyorum ve en önemlisi memleketim için üzülüyorum , memleketim derken yanlış anlama senin gibi faşist veya örümcek beyinli bir mantalitem yok üzülürken Türkiye için üzülüyorum. Dini,dili,ırkı,soyu ne olursa olsun en mutlu günlerinde param parça olan insanlar için üzülüyorum , üzülüyorum çünkü yarın bir gün benim annemin,babamın,arkadaşlarımın bulunduğu ortamlarda bu bombanın patlamayacağının garantisi yok , hatta senin yanı başında patlamayacağının hiç mi hiç garantisi yok. O yüzden kimse hakkında ne gözünle görmeden , nede tanıklık etmeden böyle bir cani düşünceye sahip olma. Antepin şuan transit şehir olarak kullanıldığını 16 yaşındaki çocukta duydu , o yüzden bu haberleri boş boş şekil olsun diye paylaşmanın bir mantığı yok , birazcık okuyan varsa zaten bunun farkındadır ama buna biz yani antepliler müsade etmiyoruz varsa güzel kardeşim önerin buyur yap bizde dinleyelim ama öyle İstanbullardan ahkam keseceksen işimiz zor.
    yanlış kişiden alıntılamışsın patlamayı boşverin diyen ben değilim.Önce okumayı öğren sonra cevap ver vereceksen ki tartışabilelim.

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Işid'i barındırmamayı öğrenmemiz için daha kaç can kaybetmemiz gerek.

Nasıl fetöcüler için müsamaha gösterilmiyor, kimsenin gözünün yaşına bakılmıyorsa aynısı ışidli teröristler için de uygulanmalı. Nerede bir aşırı dinci terörist gördün alacaksın hemen içeri. Öyle konvoy falan yapmaya cesaret edemeyecekler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış kişiden alıntılamışsın patlamayı boşverin diyen ben değilim.Önce okumayı öğren sonra cevap ver vereceksen ki tartışabilelim.
    Patlamayı boşverini çıkar geri kalanını oku o zaman , aynı mantık bir şey fark etmiyor. İşine geleni işine geldiğin gibi okumayı boş verirsen tartışırım.
    ABO TRADING
    STR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Patlamayı boşverini çıkar geri kalanını oku o zaman , aynı mantık bir şey fark etmiyor. İşine geleni işine geldiğin gibi okumayı boş verirsen tartışırım.
    8 yıl yaşadım o bölgede.Adanalıyım.Çok iyi bilirim ben heryeri.Yukardaki yazdıklarımın arkasındayım bir bölge yobazlaştıkça bu tarz işid mişid izin verdikçe bunlar olacaktır.Antep için değil sadece dediğim tüm türkiye için geçerli.Bak işte turkiye burda , yobazlaştı araplaştı ortadoğulaştı şimdi ortadoğu oldu.Heryerde bombalar patlıyor.İnsanlar öldürülüyor yakılıyor bebeklere tecavüz ediliyor.Sadece antep için değil türkiye genel olarak mahvoldu.Turist gelmiyor.Daha çok şeyler olacak bu ülkede bu kafayla.Hazırlayın kendinizi , çocuk mocuk yapmayın benden söylemesi.

Ha sen başka düşünüyorsundur antep veya turkiye çok iyiye gidiyor diyorsundur herşey süper vs dersin bende eyw derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 yıl yaşadım o bölgede.Adanalıyım.Çok iyi bilirim ben heryeri.Yukardaki yazdıklarımın arkasındayım bir bölge yobazlaştıkça bu tarz işid mişid izin verdikçe bunlar olacaktır.Antep için değil sadece dediğim tüm türkiye için geçerli.Bak işte turkiye burda , yobazlaştı araplaştı ortadoğulaştı şimdi ortadoğu oldu.Heryerde bombalar patlıyor.İnsanlar öldürülüyor yakılıyor bebeklere tecavüz ediliyor.Sadece antep için değil türkiye genel olarak mahvoldu.Turist gelmiyor.Daha çok şeyler olacak bu ülkede bu kafayla.Hazırlayın kendinizi , çocuk mocuk yapmayın benden söylemesi.

Ha sen başka düşünüyorsundur antep veya turkiye çok iyiye gidiyor diyorsundur herşey süper vs dersin bende eyw derim
    Yazdıklarınız ile çok iyi bildikleriniz birbiriyle uyuşmuyor yalnız yada yanlış biliyor olabilirsiniz. Antepteki her terör saldırısına halk bir bütün olarak tepki koymuştur bunun geçmişte çok örneği var.

Ben başka düşünmüyorum , sadece memlekete üzülüyorum. Memleketin gidişine ben yön vermiyorum elimden geldiğince de çevremdeki ak beyinleri aydınlatmaya çalışıyorum ama yapacağım şeyler sınırlı. Memleketin doğusunu peşkeş çekenlere , tırlarla silah yollayanların da , ne olduğu belirsiz o kadar sığınmacı vatan haini suriyeliyi hiç bir şekilde bir soruşturmadan geçirmeden önce antep'e sonra bütün Türkiye ye dolduranların Allah bin belasını versin. Zaten antep halkı bu durumdan şikayetçi ve öfkeli çünkü memleketin anasını bellediler , bütün parklar bahçelerin içine sıçtılar. El alemin çoluğuna çocuğuna tecavüz edip , onun bunun malına gasp ediyorlar biz elimizden geldiğince bu duruma zaten karşıyız ancak olan bitene kadar napiyim onlar oy verdi ölsünler demek bana vicdansızca geliyor bütün anlatmaya çalıştığım mesele de bu. Ben,sen,o diye ayırırsak zaten kutuplaşmış olan halk iyice boka saracak gün gelecek patlayan bombalara kimse aldırış etmeyecek çünkü kendi yakınları yaşıyor , keyfi yerinde olacak ama kimsenin garantisi yok o yüzden bu durum kimi vuruyorsa bir tepki koymaktan bahsediyorum , memleketin sonu zaten iyi değil napalım suriyeliler gidip vatanı bırakıp yurtdışına mı yerleşelim ?

Zamanında atalarımız da bu mantıkla ilerleseydi şuan Türkiye diye bir ülke olmayacaktı haliyle "bunlar yaptı, bunlar ölsün" demekten vazgeçmek lazım nitekim 15 senedir aynı kafada ilerliyoruz ama arpa boyu yol alamadık , bizden olmayanlar ölsün mantığını ben en son seçimde değiştirdim size de tavsiye ederim. Ölsün den kastım bizden olmayanlarla işim olmaz mantığı. Eğer bu mantıkla ilerlersek gelecek Türkiye yani çoluğumuza çocuğumuza kalacak Türkiye memleketi bu hale getirenlerin elinde heba olup gidecek. Tüm yakınmam bu yüzden.
    ABO TRADING
    STR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdıklarınız ile çok iyi bildikleriniz birbiriyle uyuşmuyor yalnız yada yanlış biliyor olabilirsiniz. Antepteki her terör saldırısına halk bir bütün olarak tepki koymuştur bunun geçmişte çok örneği var.

Ben başka düşünmüyorum , sadece memlekete üzülüyorum. Memleketin gidişine ben yön vermiyorum elimden geldiğince de çevremdeki ak beyinleri aydınlatmaya çalışıyorum ama yapacağım şeyler sınırlı. Memleketin doğusunu peşkeş çekenlere , tırlarla silah yollayanların da , ne olduğu belirsiz o kadar sığınmacı vatan haini suriyeliyi hiç bir şekilde bir soruşturmadan geçirmeden önce antep'e sonra bütün Türkiye ye dolduranların Allah bin belasını versin. Zaten antep halkı bu durumdan şikayetçi ve öfkeli çünkü memleketin anasını bellediler , bütün parklar bahçelerin içine sıçtılar. El alemin çoluğuna çocuğuna tecavüz edip , onun bunun malına gasp ediyorlar biz elimizden geldiğince bu duruma zaten karşıyız ancak olan bitene kadar napiyim onlar oy verdi ölsünler demek bana vicdansızca geliyor bütün anlatmaya çalıştığım mesele de bu. Ben,sen,o diye ayırırsak zaten kutuplaşmış olan halk iyice boka saracak gün gelecek patlayan bombalara kimse aldırış etmeyecek çünkü kendi yakınları yaşıyor , keyfi yerinde olacak ama kimsenin garantisi yok o yüzden bu durum kimi vuruyorsa bir tepki koymaktan bahsediyorum , memleketin sonu zaten iyi değil napalım suriyeliler gidip vatanı bırakıp yurtdışına mı yerleşelim ?

Zamanında atalarımız da bu mantıkla ilerleseydi şuan Türkiye diye bir ülke olmayacaktı haliyle "bunlar yaptı, bunlar ölsün" demekten vazgeçmek lazım nitekim 15 senedir aynı kafada ilerliyoruz ama arpa boyu yol alamadık , bizden olmayanlar ölsün mantığını ben en son seçimde değiştirdim size de tavsiye ederim. Ölsün den kastım bizden olmayanlarla işim olmaz mantığı. Eğer bu mantıkla ilerlersek gelecek Türkiye yani çoluğumuza çocuğumuza kalacak Türkiye memleketi bu hale getirenlerin elinde heba olup gidecek. Tüm yakınmam bu yüzden.
    Biz herşeye genel olarak bakarız.Tabiki antep de suriyelilere karşı çıkan işidlilere karşı çıkan insanlar vardır yoktur demiyorum... Ama sorun şu ki bu işid'i ülkeye sokan , yerleşmesine göz yuman hangi parti ? Suriyelileri ülkeye sokan hangi parti ? Fetö yu başımıza salan hangi parti ? E kardeşim antep güzel şehirdir atatürçü vs dir de aga bu ne ?

tamam bu sonuçların olması kimsenin ölmesi veya hakettiler demesi olmaz ama yahu insanların biraz suçu kendinde bulması lazım.Bu canavarı biz yarattık demesi lazım.. Eeee anteplilerin suçu yok istanbuluların suçu yok antalyalıların suçu yok yahu kimin suçu bu insanların ülkeyi ortadoğuya çevirmesi ?

bordeaux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendi şehrinizi gözden çıkaracak kadar nefretle dolmuşsunuz yazık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu oradaki kolluk kuvvetlerini ilgilendirir, gerekli islemleri yapmislardir umarim.
    Ama bunun gundeme gelmesi Isid i cici cocuk gostermekten oteye gitmez..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz herşeye genel olarak bakarız.Tabiki antep de suriyelilere karşı çıkan işidlilere karşı çıkan insanlar vardır yoktur demiyorum... Ama sorun şu ki bu işid'i ülkeye sokan , yerleşmesine göz yuman hangi parti ? Suriyelileri ülkeye sokan hangi parti ? Fetö yu başımıza salan hangi parti ? E kardeşim antep güzel şehirdir atatürçü vs dir de aga bu ne ?

tamam bu sonuçların olması kimsenin ölmesi veya hakettiler demesi olmaz ama yahu insanların biraz suçu kendinde bulması lazım.Bu canavarı biz yarattık demesi lazım.. Eeee anteplilerin suçu yok istanbuluların suçu yok antalyalıların suçu yok yahu kimin suçu bu insanların ülkeyi ortadoğuya çevirmesi ?
    Bakın anlamadığınız konu şu ki Gaziantep halkı tarafından teröre veya işidcilere veya başka bir terör örgütüne destek veren bir halk yok ortada. Burası ne Hakkari,ne Siirt,nede Suruçtur. Nitekim çok biliyorum demişsiniz ama yanlış biliyorsunuz , patlamada hayatını kaybeden kürt veya türk vatandaşlar Siirtli bir aile yani antepli bile değil sadece olay antepte yaşanıyor hepsi 1 hafta önce Siirtte köylerinden çıkıp düğün için antepe gelmişler. Taraflı/Tarafsız kaynaklardan okursanız olayın ayrıntılarına ulaşırsınız.

Şimdi sizin mantığınıza göre ülkenin yarısından fazlası Ak partiye oy veriyor diye yakalım ülkeyi o zaman ? Antepliler Ak partiye oy verdi diye terörist mi oldu şimdi ? Yahu Allah aşkına son derece ak parti karşıtı bir adam olmama rağmen burda ak partiyi savunuyor gibi görünüyorum ona yanıyorum Her neyse, olayı biraz daha açayım ve sizin mantığınızla yaklaşayım..

Gaziantep'te Ak parti döneminden önce CHP vardı meşhur "Celal Doğan" ve bu kişi en son seçimlerde HDP den aday oldu , buna ne diyeceksiniz ? Sizin gibi bende yapıştırayım mı , oooo adam chp belediye başkanıydı şimdi teröristlerin başkan adayı oldu o zaman bu adam CHP döneminde de teröristlere yardım etti ve CHP de terörist bir parti ? Diyeyim mi böyle aynı mantık.

Bugün CHP nin kalesi olarak gösterilen MHP nin kalesi olarak gösterilen bir çok il-ilçe Ak parti ye geçti , şimdi bu iller vatan hainliği ile mi suçlayalım ?

Demek ki bir yerlerde yanlış bir yol izleniyor ve bu insanların isteklerine cevap verilmiyor bunun farkına varmak lazım eğer sizin gibi bu adam ak partiye oy verdi banane dersek zaten vay halimize , ben bir Türk vatandaşı olarak kendime çıkardığım vatandaşlık görevi olarak çevremde ne kadar olan biten yanlışa ses etmeyen insan varsa , bu olaylara ses etmeyen veya bu olayların başımıza gelmesine sebep olan siyasetçi veya iktidar her ne ise , ne kadar kişi varsa anlatmaya çalışıyorum en azından sizin gibi "banane kardeşim" diyip geçmiyorum , bir vatandaş olarak başıma düşeni yaptığım için içim çok rahat ama yarın bir gün bunlardan bizden değil ölsünler diye düşündüğünüz insanlar sizin yardımınıza koşabilir hatta bugün yardıma muhtaç insanların konumuna düşebilirsiniz ki Allah korusun.
    ABO TRADING
    STR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu oradaki kolluk kuvvetlerini ilgilendirir, gerekli islemleri yapmislardir umarim.
    Sadece 1 tane tabutta sarılı olarak gördüm buda halk ve polis tarafından müdahele edildi.

Nitekim Terörist'e yardım ediyor diyen halk yani antep vatandaşı da dün Türk bayraklarıyla hem olay yerindeydi hem sokaklardaydı.
    ABO TRADING
    STR

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi kolluk kuvvetinden bahsediyoruz haburdan davullarla zurnalarla halaylarla çiçeklerle karşılayanlar mı paçavraya ses çıkartıcak.

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün gecede hastane önünde Türk Bayrağı açanlara saldırmış patlamada yaralananların yakınları, ve bunun yanında hdp de dün açıklama yaptı partililerimizin düğününde oldu patlama diye.

Gaziantep'te Tehlikeli Gerginlik! Turk Bayrağını Almaya Calıştılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler