İstanbulda düğün konvoyu yapmak akıl karı değil gerçekten, bence hiç o işlere girmeyin.
Printable View
İstanbulda düğün konvoyu yapmak akıl karı değil gerçekten, bence hiç o işlere girmeyin.
Olm valla birgün kendisine de sorarsın ben süsleme diye otomobilin kapı kollarına fiyonk falan yaptırmıştım. (plakada veya camda bile süs yoktu.) Davulcu, zurnacı, klarnetçi, ...vs yoktu. Kornaya basmadık, apartmandan tepemizden fiyonklu miyonklu birşeyler atmışlardı. (Bizans sikkesi atmışlar, 2-3 tanesini sattık Boğazda yalı aldık :D :D ) . Komşular, akrabalar, arkadaşlar apartman girişinde toplaşıp fotoğraf çektirdik sonra düğün olacak mekana gittik. Yolda giderkende kornaya basmadık. Sessiz sedasız evlendik oldu bitti.
Hanımın içinde kalmış olabilir, oğlanın sünnetinde heryerin havaifişek olmasını istiyorum dedi. (yukarıdan bakıldığında sünnette çatışma çıkıyor sansınlar istiyor herhalde :D :D ) (Hipnoz ile o düşüncesini unutturmaya çalışıyorum :D )
Ege üniversitesi önü manisa kavsagında da var bu omurgasızlardan.Ben para biriktirmek için manisadan otostopla okula gidiyom adam mesai bitimi otobüsle manisaya gidiyor lükse bak aq :D :D
İzmirli olanlar bilir yeni düğün trendlerinden biride Buca Gölet. olaki buca içinden geçip giderseniz yandınız belki 100 tane velet var 3 ışıkta.. 10 ar 10 ar atlıyorlar arabanın üstüne.. Kardeşimin gelin arabası Scirocco ydu eleman şöför camını indirdi bizim damada yapıştı para ver diye.. Arkadaki arabadaydım inip patakladım bi güzelde kıymeti yok o güzel günü zehir ediyorlar stres tavan yapıyor bi anda.
Işıklardakiler ise sabahtan akşama dövmelik.. önümdeki araba para vermedi diye yanından geçerken boydan boya çizip kaçanı canlı gördüm.. İnip yakalayamazsın yakalasan dövsen iş işten geçti canın yandı polise versen 2 saat sonra serbestler..
vericen 2-3 tl geçicen yok vermem diyorsan bunların olduğu noktalar belli .. istanbulda fiks mecidiyeköy kanyon yanı ana caddeye çıkış falan..
gitmiycen o yollardan .. yada arabanı leş gibi sürücen çok yanaşmıyorlar pis arabaya.. ellerindeki şeylerde zaten leş gibi .. herhalde mantık adamın araba zaten leş gibi ben bu pis şeyle camını silsem iyilik yapmış olurum parada vermez :)))
genelde tertemiz ışıldayan araçlara yöneliyorlar.. nedenide belli adam arabayı yeni yıkatmış cilalatmış çicek gibi duruyor araba o şeyi camına vursa camı berbat edicek.. silecekleri çalıştırsa iz yapıcak bütün şevki hevesi kaçıcak.. birde yanınızda bayan varsa geliyorlar daha çok..
düğün başka istanbulda aklı olan düğün aracı falan yapmaz.. 30-40 yaşındaki adamlar camlara yapışıyor insan utanıyor.. birde bırakmıyorlar arabaya zarar veren bile oluyor..
Aynisi banada oldu..dilenci cingeni eziyim diye geri vites tam gaz yaptim..gotume kadar giren taksiyi gormedim sinirden..adamin tamponu kirdim..ama iyi oldu..o olaydan sonra ayni isiklarda hic birini gormuyorum..
Valla bir cok kisi yine asmis kesmis benim genel bir sorum var arkadaslar
Daha once silahli yada silahsiz canli olduren oldumu?
İnsan demiyorum.
Masallah herkes cekti silahi indirdi :)
İstanbulda bunlardan cok var ben genelde isiklarsa onumde 1-2 araba boslugu birakirim yanasmaya basladiklarinda inceden harekete gecerim yesil yanmis gibi. Tabi istanbulda araba cok oldugundan giden -1 diyip aldiris etmiyorlar arkadaki sagdaki soldaki hepsi is onlarin gozunde
Ben genelde sakiz seker cikolata gibi seyler tutarim arabada gelen cocuklara basa bela olmamalari icin para yerine bu tarz seyler veririm
Ayrica sizin kurusiki silahinizi gercek sanip kendi silahlarini cekip sizi vururlarsa mok yoluna gidersiniz
Ne yazikki buyuk illerde arabadan cikmamak insanlari duymamak en iyisi ben artik elimden geldigince bu sekilde davranmaya calisiyorum