Arabama dokunmaya da benden para istemeyede ne hakkı var deliriyorum. Bunları çekip çatır çatır vurucaksın anca rahatlarsın da işte insan yerine koyup hapse atarlar.
Delirmemek imkansız
Printable View
Arabama dokunmaya da benden para istemeyede ne hakkı var deliriyorum. Bunları çekip çatır çatır vurucaksın anca rahatlarsın da işte insan yerine koyup hapse atarlar.
Delirmemek imkansız
Araba almadan önce silah almayı düşünüyorum
1. Sanayi lambalarda su satan bi abi vardı. On numara da bi adamdı, alışveriş yapardım hep. Zabıtalar, polisler adama rahat vermediler. Adam da bırakıp gitti.
Ama gel gelelim bu Suriyelilerle, çingenelere dokunan yok.
Cidden vurmalıklar kim bilir öncesinde ne oldu kaç kişiler bide kamyoncu bile çileden çıkmış iniyor sopayla.Adama helal olsun ama gözü dönmüş iyi daldı.Ya arabayla gidersin bunlar çıkar karşına,metro metrobüse binersin ufak çocuklar gelir sarılır para verene kadar bırakmaz kötü kadın çocukları insanın sigortasını attırıyor.
Burda da öyle ışık yeşil yanana kadar darlıyolar yetmiyor arabanın kapıyı zorluyorlar. Poliste karşıdan bakıyor sadece bir gram bir şey yapılmıyor gerçekten ihtiyacı olana yardım ediyorum ama şöyle vampir gördükçe kafam atıyor yaa.
Bugun Bostanlı'da parkta sülalecek serilmiş hasılatı sayıyorlardı. Bi inşaattan da reflektör yelekleri araklamışlar moda akımı yaratmışlar kendilerine hepsinde iphone lar,s5 ler falan.Aralarındaki muhabbetlerde instagram,facebook vs. Bu gidişle instagramdan ekleyip 1 tl de isterler yorum atıp bu zevksiz birleşmenin mahsülleri. Bu aralar Yeni Girnedeki ışıklarada musallat oldular. 10 yasında çocukların ağzında sigara para vermeyenden sigara istiyorlar.
Ankara'da da ara ara böyle şerefsizleri ile karşılaşıyorum(bazıları normal oluyor yok dedin mi gidiyor) ışıklarda duruyorsam önümdeki araba ile mesafe bırakıyorum yada ışıklara gelmeden duruyorum yaklaştıkları anda tapa gaz yapıp frene basıyorum. Bu şekilde yaptığımda yanıma gelen olmadı. Abim çok bulaşık olanlardan birinin ayağının üzerinden geçirmişti arabayı farketmeden. Bir sefer önümüzde ki araç kırmızı ışıklarda adamı cama sıkıştırıp topuklayıp giderken yola attı iyi çıldırtmışlardı ama adamı. Yağmur sensörü olan araçlarda iyi sıkıntı oluyor takılıyorlar böcek gibi yağmur sensörüne.
İnsan gibi davranmamak lazım sonuçta çoğu değiller hiç tepki vermiyorum ben eğer cama yaslandılarsa.
Atatürk stadının ordaki kavşaktada var bu yamyamlar, bir iki denk geldim artık yolu değiştiriyorum staddan çıkınca direk çevreyolundan gidiyorum bornovaya, ama 1-2 tek sigara vererek de çözebilirsiniz durumu
ben kartal ışıklarda bi doblonun yaptığına hayran kaldım. Bi sürü çocuk geldi herif geri gelio bunlarda gelio bırakmıolar arabayı. En son camı açtı lan verme diye bağıracaktım tam. Herif para verir gibi elini çıkardı çocuklar atladı. Herif bilerek parayı yere bıraktı çocukların hepsi yere eğilince kapıyı bi açtı hoop bütün çocuklar kıç üstü yere. Yeşil yandı devam etti. Dedim helal olsun valla takdir ettim. Parayı verdi ama zevkini de çıkardı dedim.
istanbulda suriyelilerden dolayı bunların piyasa baya daraldı azınlık kaldılar resmen izmire dadanmışlar belliki
Bizim iş yerinin yakınında ki ışıklarda 12 yaşlarında dombili bir çocuk da katıldı bunlara. Bildiğiniz tosun paşa. Sigara içiyordum araçta cam açık yakalandım. Abi ekmek parası dedi. Ulan az ye dedim sinirle. Çocuk dona kaldı. Işıkta yanınca bastım geçtim. Arada denk geliyoruz ama yanaşmıyor artık.
Amk devleti, aldı bütün Suriyelileri istanbulda bu piçlere para vermezsek, bu pisliklerin tükürüklerini siliyoruz araçlarımızdan!
Onları gören çingenlerde pisleşti! trafikte beş para etmez insan müsfetteleri insanlıktan çıkartmayı başardı sonunda bizleri ve ezilseydi bir tanesi cani ilan edilirdi o söför, insan yerine konulurdu vs. vs.
ben İstanbul bitmiş diyordum ama Türküyeyi bitirdiniz amklarım!!
Bu konuda ne yazık ki en büyük kabahat emniyet teşkilatımızdadır. Esbaş'ın orda, Atatürk stadının önünde bu adamlar yıllardır takılıyorlar.
Ben veya herhangi bir kullanıcı bu kişilerden rahatsız olmamalı, tacize uğramamalıyız.
Bu adamların önüne güvenlik güçleri geçmezse, orada her gün tacize uğrayan adam böyle delirir.
İyi ki birine zarar vermemiş, ondan sonra kamu davası, kan parası vs vs vs
Bir arkadaş yazmış üniversitelerde kobay olabilirler bir boka yarar ve üç kuruşda ceblerine para girer bence mantıklı
Devlet bir an önce bu *** çuvallarından bizi kurtalmalı
Benim başımada böyle birşey geldi 1.5 sene önce e5 mecidiyeköyde ben çarptım yan arabada göremler alkışladı helal olsun dedi
Allahın kulu diyeceğiz bunlar bence allahla bir işleri yok :)
Bu adamlarla konuşulunca abi ekmek parası, kimse iş vermiyor, mecburen yapıyoruz vs vs. Tamamen yalan. Bu adamlar çalışmak için yaratılmamış. İşe girseler dahil kaçar giderler. Bu adamlara çalışmak ters. Serserilik yapıp günlük yaşamak adetleri.
bu kadar suriyeli dilenip cam silerken bizim dilencilere cam silenlere ne oldu ben onu merak ediyorum
Bunlar iyi günlerimiz, bu sokakta dilenen 10 yaşındaki çocuklar 25 yaşına gelince mafya olacaklar, eşkıya olacaklar.