Aldığım ürünlerden ikisi geldi. Bir tanesi yok ortada aynı satıcıdan almıştım. Satıcıya sordum. Bi kaç gün bekle, gelmezse aynı kondisyonda yeni ürün gönderecem dedi. İkinci el ürün almıştım.
Aldığım ürünlerden ikisi geldi. Bir tanesi yok ortada aynı satıcıdan almıştım. Satıcıya sordum. Bi kaç gün bekle, gelmezse aynı kondisyonda yeni ürün gönderecem dedi. İkinci el ürün almıştım.
merhaba hocam
ebayden bu yöntemle işlem yapmaya çalıştığımda en son bilgileri girdikten sonra bu kredi kartı geçerli değildir uyarısı alıyorum.
kredi kartımın aslı ve sanal kartının numarasını da ayrı ayrı şekilde girdim. sonuç değişmedi.
banka ile görüştüm herhangi bir sorun yok dediler.
daha önce 100e yakın ebayden alım yapmıştım. sorunsuz şekilde. limitte müsait.
bu konuda bilginiz varmı acaba?
34FN222
FN2 TYPE-R
We were unable to verify this card. Please review and make sure that the information you entered is correct. If the problem persists, please enter a different card.
34FN222
FN2 TYPE-R
I don't have a PayPal account, I want to create one
I want to open a free account and complete my payment with PayPal advantages
Learn more about PayPal and its advantages
Country
evet beyler değişik bir seçenek gelmiş şu anda guest olarak devam edemiyorum. nedense eskiden optional olan kısım şu anda sizi mutlaka bir paypal hesbı oluşturmaya yönlendiriyor.
74 model sehpa...
telefondan denedim hata verdi hatta 2 telefondan chorome firefox ve android stock internet brovserdan denedim 2 telefondada hata verdi
Bilgisayar için bluestack diye bi uygulama var ( BlueStacks 2 - 140 Millionen Android Nutzer, Tendenz steigend burdan indirebilirsiniz) onu pcye kurun , uygulamanın stock internet browserından ebaya girin daha önceki yöntem devam ediyor kart girme bölümüne kadar geliyor, bişey alacak varsa deneyip sonucu yazarsa iyi olur
![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Orada ekran görüntüsü koymadım ama ban aolan şuydu. Kart bilgilerini giriyorsun ama saa şu şekilde devam ettirme seçeneği koyuyo, o da buradaki bilgilerimi onaylıyorum ve paypal hesabı açıyorum.
Yani direk aşağıda olduğu gibi Pay bölümü yok I agrre with the tearms and create a paypal account yazıyor.
74 model sehpa...
Biraz önce alışveriş yaptım. Problem yok sistem çalışıyor aynen. 10'a yakın alışverişim oldu sanırım.
pcden girince dediğin gibi yukarda böyle bişey çıkıyor alttada da sadece paypal bölümü seçilebiliyor
Following recent PayPal changes in Turkey (Online Odeme Yapın ve Para Gonderin - PayPal Turkiye) you may not be able to complete this purchase using PayPal. Please consider this before committing.
bluestack yöntemiyle an itibari ile siparişi geçtim
![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
evet uğraştım ettim kanırttım gizli sekmede açtım ve nasıl oluyorsa aynı siparişi sıkıntısız verdim.
74 model sehpa...
bu yapmış olduğunuz şey geçici olarak gerçekleştirilememektedir. lütfen sonra tekrar deneyn
demek istiyor
74 model sehpa...
Biz Türk'lerden korkulur. Pratik zeka ve kısa çözümler konusunda bizden daha üstün bir millet olduğunu düşünemiyorum ben![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)