User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
94 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Opel Türkiye'nin Başarısızlığı

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    opel vectradan sonra ne zamanki alman hatlarından iyicene japonumsu hatlara döndü orda kaybetti... aslında burda opelinde suçu yok Gm in güdümünde..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2000 lerdeki opel nerede, simdiki opel nerede demeden soramiyorum. Cidden opel e gidip araba bakan varmi aranizdan ? Hakkaten varsa nedenini merak ettim.

Konuda birinin bahsettigi gibi reklamlari turkce yapip pazarlamaya calismasindan baska bir olayi var mi?
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence Türkiye de olaylar biraz farklı her araç için öyle tamamen markanın hatası olarak kabul edilemez ne markalar gerektiği değeri görmüyor opelin öyle olduğunu söylemiyorum ama durum böyle

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    8-9 lt şehir içi yakıtı olan 1.6 dizel araba ile işleri zor

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başarısızlığı değil bence başarısıdır. Zafira, Meriva, nedir bunlar. Bir de adam satmasa tam olur.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2000 lerdeki opel nerede, simdiki opel nerede demeden soramiyorum. Cidden opel e gidip araba bakan varmi aranizdan ? Hakkaten varsa nedenini merak ettim.

Konuda birinin bahsettigi gibi reklamlari turkce yapip pazarlamaya calismasindan baska bir olayi var mi?
    muhalefet olma amacı ile değil soruya dürüstçe cevap veriyorum ben bakıyorum. araba değiştirme gündemimde olsa sıfır astra k 1.6cdti otom. veya 2.el 1.6cdti insignia alırım düşünmeden. benim gözümde opelin eşdeğeri vw dir. bu iki marka dışında bütçe limitleri dahilinde başka bir marka bakmam açıkcası. opeli tercih etme sebebim ise sadece ve sadece aradaki fiyat farkı

HG6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Opel hiç gelmesede olur
    Al benden de o kadar. Adamlar kendi yaptığı arabaya binmiyor almanyada biz niye binelim ki

alpeRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Opel almanın yüz karası benim gözümde,nedendir bilmiyorum ama çok itici geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hocam zafira iyiymiş kötüymüş tartışılırda opele neden yansıtıyosun. 2015 astra j aracım var borç durumu yüzünden satıcam keşke zorunda olmasam asla satmam konforu rahatlığı güvenliği en önemlisi tipi c sınıfnda bana göre leon mk3 den sonra en iyi araçtır yaşım 20, 20 yaşındakinede gider 65 yaşındakinede öyle bi araçtır, açıkcası golf i30 vs. dış görünüm olarak halt yer. Kalitesi felan tartışılır elbet 2015 0 km 48 bin tl ye aldım 1.6 benzinli bence fiyatına göre şahane. Kasa ağır çekmiyor dersen gidişi tatminkar ralliye çıkmıyoruz alırken bilerek alıyosun sonuçta. Kalite olarakta bana göre golften sonra 2.sırada gelir c sınıfnda hertürlü.

prodorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpeRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Opel almanın yüz karası benim gözümde,nedendir bilmiyorum ama çok itici geliyor.
    Nedenini bilmediğin bir marka nasıl almanın yüz karası oluyor veya itici geliyor? anlayamıyorum...
    PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Banada opel çok itici geliyor +1
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam 100-200 ölçerken yanlışlıkla 260 yaptı

prodorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar merhaba
    tarafınızdan yapılan opel yorumlarını okudum ve gerçekten açıklama gereği duydum. Yaklaşık 9 yıldır bu markada çalışıyorum yapmak istediğim şey marka fanatikliği değil asla bazı şeyleri size sormak ve konuyu genişletmek istiyorum.
    Bu yazılanların tamamını da Opel yönetimi ile paylaşıyor olacağım.

Bu marka da çalışmaya başladığım da satış danışmanıydım. satış müdürlüğü yaptım ve şu an Satış sonrası hizmetler operasyon müdürü çalışmaktayım. Yorumları okuduğum da söylenmemiş söz kalmamış evet çok özel bir marka değiliz müthiş çizgileri çok radikal araçlar sunmuyoruz ama yorumların bilip bilmeden zafira üzerinden başlayıp ağır olduğunu düşünmekteyim. tasarım noktası göreceli olduğu için onun dışında tek haklı bulduğum kısım reklamların almancadan türkçeye çevrilmesi.
    Bizler de yöneticiler olarak aynı konudan şikayetçiyiz. Ama bakıyorum da en fazla wolksvagen ile kıyaslanmaktayız ya da kıyaslanacaksak şartların eşit olması gerekmekte. mesela arkalarında bulunan medya gücü gibi garanti bankası gibi finansman gücü gibi 30 tane daha sıralayabilirim. Bu iş sizin sadece gidip otomobil almanız gibi bir planlamayla yapılmıyor üretimden lojistikten stok maliyetinden ve finansmandan gümrüklemeden tutun da onlarca sebebi bulunmakta.
    evet ülkemiz de şu an 5 model satmaktayız ve bu yıl hedefimiz 65,000 araç baktığınız da sanırım örnek gösterdiğiniz wolksvagen 110,000 araç hedefliyor hafif ticari araçları ile çok başarılı bukadar güçlü olmasına rağmen 11 farklı model ile. Örneklerden Hyundai den daha fazla bir rakam bu Peugeot,citroenin toplamı Hondayı rakam olarak saymıyoruım. Vag grubu skoda veya seat dan daha iyi sonuç rakamlar iyi bilerek yorum yapalım lütfen.
    insanlar bütçelerine göre otomobil seçiyorlar bu ülkede benim kanımca yada wolksvagen alanlar yada diğerleri diyelim. golf ile aramızdaki Rakam astra da 10,000 tl civarında paket karşılaştırmalarında ha birde sizi showrooma geldiğiniz de insan yerine koyuyor bizim arkadaşlarımız birde 8 litre yakan dizel otomatik yorumu okudum 136 hp dizel otomatik aracımız daha bir yıllık evet ama hiç 8 litre yakmadı araç no; ben günlük kullanıyorum hatta hafta sonu 620 km yaptım tam 112 tl araçta mokka 1,6 136 hp dizel motor ayrıca. Bu arada biçok marka gibi kronikleşmiş sorunumuz da bulunmamakta en azından şu an için. Bir konu da bu araçları kullanan insanlar binlerce çalışanı var onları küçük duruma düşürmeden yorum yaparsak sevinirim
    PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doblo ile zafira farklı klassman lar. biri panelvan lav sınıfında geçiyor biri mpv .. yani biri ticari biri kişisel çok amaçlı kullanım için..

zafira c tourer olarak çıkmışdı birde yazık olmuş segmentinde güzel bir araçdı. bir yandada hak vermemek elde değil opele..

kaç tane touran,grand scenic,carens,s-max,5008 falan satıyorki zafira ne satsın... ama genede ürün gamını zengin tutma adına getirtmeleri gerekirdi.

Türkiye bu mpv konusunda çok tercih edilebilir bir ülke değil bence..
    bence doblo vs zafira çok güzel ve doğru bir karşılaştırma, normal şartlarda bu tarz arabaların görevi, haftasonunda ya da tatilde bir yerlere gidilsi, köpeği bagaja, piknik malzemelerini tavana 4 tane bebeyi arka koltuğa kayınvalide ile hanımı da bir yerlere sıkıştırıp yola çıkmaktır ülkemizde bu doblocu diye yeri gelip küçümsediğimiz insanlar haricinde pikniğe giden mi kaldı? 7 yıldızlı otele gidemediği için çoluk çocuk doluşup sahile inen eğlenen denize giren yine onlar... zafira ve türevi MPV ler ülkemizde tutmaz çünkü bu hayatı benimseyen insanlar daha ucuz araba tercih eder doblo gibi... onlar güzel güzel hayatın tadını pikniklerde sahillerde ormanlarda geçirirken biz de h.sonumuzu brunchlarda, havuzlarda çiftlik evlerinde geçirelim, ama onun için de MPV ye gerek yok
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

marikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence doblo vs zafira çok güzel ve doğru bir karşılaştırma, normal şartlarda bu tarz arabaların görevi, haftasonunda ya da tatilde bir yerlere gidilsi, köpeği bagaja, piknik malzemelerini tavana 4 tane bebeyi arka koltuğa kayınvalide ile hanımı da bir yerlere sıkıştırıp yola çıkmaktır ülkemizde bu doblocu diye yeri gelip küçümsediğimiz insanlar haricinde pikniğe giden mi kaldı? 7 yıldızlı otele gidemediği için çoluk çocuk doluşup sahile inen eğlenen denize giren yine onlar... zafira ve türevi MPV ler ülkemizde tutmaz çünkü bu hayatı benimseyen insanlar daha ucuz araba tercih eder doblo gibi... onlar güzel güzel hayatın tadını pikniklerde sahillerde ormanlarda geçirirken biz de h.sonumuzu brunchlarda, havuzlarda çiftlik evlerinde geçirelim, ama onun için de MPV ye gerek yok
    Abi olay budur. Bu ülkede SW'de tutmaz, MPV'de. Adını ne koyarsanız koyun, markası ne olursa olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim iki vectram oldu makyajlı ve makyajsız arada bir passat almışdım ama vectra bir başkaydı halada elegance paket dolu bir vectra o kasayada 2.0 motor hakkını fazla fazla veriyor yada signumları efsane dir.. şu anda bile full paketim doluyum diyen markaların modellerini sallar sallar atar..

beni maslak opelden aramışlardı insignia ilk çıktığında 2009 yada 10 du sanırım ... gittim bakdım adam tanıtıyor işde içine oturdum dedim bu alman değil japon olmuş.. adam yok efendim falan filan diyor dedim her yeri tuş kaynıyor kokpit sağ sol tuşdan geçilmiyor içine oturdunmu almandan ziyade bir japon aracının iç kokpit tasarımı var dış hatlarıda öyle armaları sök mazda toyota yeni kasa çıkarmış falan derim dedim.. adam kitlenmişdi..

Vectra ya modern çizgiler dahilinde bir makyaj atılsa modernize edilse yeni teknoloji yeni motor yeni şanzıman ben gene gider alırdım..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı marikan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi olay budur. Bu ülkede SW'de tutmaz, MPV'de. Adını ne koyarsanız koyun, markası ne olursa olsun.
    sw satışlarında yalnız patlama var çok fazla satıyor.. özellikle kalite donanım çok arttı sw da.. çoğunda cam tavan ekstra lüksler var tercih sebebi oluyor. sadece kalabalık aileler için değil gençler iş yapanlar için bile.. arkadaşım iç mimar misal 407sw vardı 2 tane sürdü sattı şimdi 508sw var.. hem iş hem kişisel amaçlı kullanıyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denilenler doğruda bir mantıkda fark var avrupalı kafasına göre düşünürsek doblo vari araçlar ile zafira vari araçlar ayrı segmentler statüler.. ve çokda güzel yerlerine yerleştirmişler..

biri panelvan sınıfında yada çok amaçlı ticari olarak geçiyor.. diğeri mpv.. aradaki temel fark lüks işçilik konfor donanım ve en önemlisi mpv tarzı araçlar kalabalık aile tipi araçlar olduğu için avrupalıda güvenlik çok önemli zafiranın ncap yaya vurması dışında şöför ve yolcu koruması 5 yıldız falandı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle bir durum var, Opel, Vectra B yi ufak makyajıyla satsa ( çok değil 3-5 ufak dokunuş ) bundan çok daha iyi olurdu.
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    vectra b nin kasası şahsına münhasır çok güzel karakteri olan bir kasa .. bencede şöyle cactuslerdeki gibi led far tasarımı gibi bir şey yapsalardı arkayada inceden bir makyaj .. insigniadan çok satardı bencede.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler