İyi akşamlar aracımın ön panjurunu rs3 veya s3 panjuru ile değiştirmek istiyorum, orijinalini nereden bulabilirim sahibindende var ama orijinallik konusunda tam emin olamadım ve panjuru nerede taktırabilirim (servis vs) teşekkürler![]()
İyi akşamlar aracımın ön panjurunu rs3 veya s3 panjuru ile değiştirmek istiyorum, orijinalini nereden bulabilirim sahibindende var ama orijinallik konusunda tam emin olamadım ve panjuru nerede taktırabilirim (servis vs) teşekkürler![]()
kaportacıların takması lazım. bu işleri fiberci yapar, kaportacıya gönderir montaj için genelde
91 Miata - Sold
06 Pug207 - Sold
06 Sorento
Laurel coming soon...
Servisten yeni s4 panjur aldım. B8 için 15xx küsürdü fiyatı. Kredi kartına 8 taksit yaptılar. Ön park sensörünüz varsa gelecek panjurla uyumlu olmayabilir buna dikkat edin. Benim öyle olduğu için ayriyetten sensör yuvalarınıda almak zorunda kaldım. Servisten montaj için çok abuk bi rakam istedikleri için kendi tanıdığım bir yere taktırdım. İstanbulda iseniz özelden yazın yardımcı oliyim boşuna fazla kopmayın.
Araba boş durup Rs panjuru takanlar gözümü çok tırmalıyor, S panjurlar daha şık bence , tercih sizin...
Bende aynı uygulamayı düşünüyorum sonuclari paylasir misin?
Nereye kaca yaptırdınız?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)