denk gelirse götür bi yemek ısmarla, istediği birşey varsa onu yap. belki bu yol yardımcı olur
denk gelirse götür bi yemek ısmarla, istediği birşey varsa onu yap. belki bu yol yardımcı olur
Coğrafya kaderdir
Abi öncelikle karakola gidip durumu anlatsan,sonrasinda o bölgede kamera vb. Varsa goruntulerini aldirsan ve polise o arabayi oraya koyduğunda gene gelecek olmasını soylesen bence is görür. Muhtemelen gelecektir ve o sira polisler de olacagi icin alırlar diye düşünüyorum. Ha sonucunda gene cikacaktir ama yapacak cok da bisey yok malesef. Bu sürede muhtarla da gorusulebilir tabu
Bizim mahallemizdede deli var fakat sadece 5tl istiyor..Sizinki sıkıntılıymış , en kısa zamanda sorunsuz bir şekilde çözersiniz umarım...
Aynı şey benim başıma gelmiş olsa güzelce bi korkutur ve döverim.Korktup dayak yedikten sonra birdaha gelceğini zannetmiyorum
silahla götünden vur bide.
Arkadaş ne kadar kolay dövmek falan. Deliyi savunmuyorum tabi ne kadar aklı başında olmasada yaptıkları yutulur cinsten değil ama dövmek nedir ya, karşıdakinin aklı dengesi olmadığını unutmayın, aklını döve döve yerine getiririm ben dicekler de çıkar şimdi.
Herkes terbiyeci a.k memleketinde.
Çok geçmiş olsun öncelikle.Polis falan fayda etmez diye düşünüyorum.Aracınızı kurtarın o sokaktan.Başka bir yere koyun başka çaresi yok bunun.
Adama gelirsekte,Deli deliyi görünce değneğini saklarmış.Deliyle akıllı işi baş edemezsiniz.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Kardeşimin sünnetinde başımıza geldi. Arabalara takık bi deli varmış aman dövmeyin sakın taş atıyo arabaya musallat oluyo filan dediler. Belli ki çoğu kişi o gün huzursuzluk istemediği için buna ses etmemiş.Düğün yemekliydi karnını doyurduk parasını verdik konuştuk akıllanmadı. Sonra bir miktar dövdük. Sorun çözüldü. Korkutmak işe yarayabilir ama son çare olmalı.
Zararlı delilerin yakalanması ve sevki, Polis Vazife ve Salahiyet Nizamnâmesinin 24. maddesine göre Emniyet Teşkilatının görev alanındadır.En yakın emniyet müdürlüğüne dilekçeyle bildirip süreci başlatabilirsiniz.
http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/2.3.28501.pdf
Biraz riskli olabilir ama buyuk bir arac brandasi ile aracin tamamini kapatmayi deneyebilirsiniz onun taniyamayacagi sekilde ille mahallede durmasi gerekiyor derseniz civardaki evlerin,apartmanlarin garaji varsa onlardan rica edilebilir. Dovmenin sovmenin cozum olacagini sanmiyorum.Akli dengesi yok Allah gostermesin takar gider bicagi .hakliyken haksiz duruma dusmemek gerekir. Allah kolaylik ve sabir versin
nickime kadar..
Geçmiş olsun mahallemizde 2 tane deli var 1 tanesi ilkokul arkadaşım.
Her gördüğümde birlikte yemek yeriz muhtemelen beni hatırlamıyor ama arkadaş gibi yaklaşınca bir zararını görmedim.
Tavsiyem önce iyi niyetle normal bir insanla yaptığınız gibi iletişim kurmanız hala bişeyler değişmiyorsa tek başınıza yada cüsseli ise bir kaç kişiden yardım isteyerek ellerini ayaklarını bağlayın karakola götürün polisler ailesini bulacaktır.
Aracı parkettiğiniz yerde kamera sistemi olsun yada araç başında yakalarsanız telefon ile kayıt alın. Karakolda işinize yarar.
Karakol sonrası hala bişeyler değişmiyorsa tekrar ellerini ayaklarını bağlayıp başka bir şehirde salıverin kendisini.
Son çözümü ilkelce bulanlar olursa kendi ailelerine sokaktan birinin küfür ettiğini düşünsünler. Annenizin korkudan dışarı çıkamadığı için yazdım.
Umarım kısa zamanda sorun çözülür.
yani arabayıda geçtim sonuçta şu anda tehdit var, ve yapsa akli denge diyip çıkılacak işin içinden, polisler yada belediye o kadarda tepkisiz kalmaz diye düşünüyorum.
geçmiş olsun.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
hiç polsi beklememeliyim yada gitsem ne çıkar bişey olmaz diye düşünmekle büyük hata yapmışsın kayıt olması bile yeterli zaten ekip sevkederler mahalleye senin haberin bile olmadan alır götürürler sonrasıda ***** şeyler sen polise git şikayetçi ol mutlaka ilerde ne olucağı bilinmez senin şikayetin olsun mutlaka.
1-deliyle ugraşma adı üstünde deli arabanı korumaya al mesala konteynır gibi kamyon kasası gibi bişiy arabanı içene koy çıkar yada saçdan profilden kafes gibi...
2-emniyet'den yardım alabilirsin
3-delinin ailesi varsa kıymete biner elin delisini adam sayarlar
4-delinin seviyesini inip sende deli'yi taklit et arkadaşlık kur başka bir arabayı yönlendirin bak bu araba daha güzel vs. şeyler söyleyip kandırmak olabilir....
İlçe kaymakamlığının sosyal hizmetler müdürlüğü ile iletişime geçebilirsiniz. En kötü telefonla bi arayıp şansınızı deneyin.
Everyday I ** çapuling...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)