User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Yabancı dizi severler fikirlerinize ihtiyacım var.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thracian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi sitendeyim

dizi sayfana girdim otis abi tyrant her yeri kaplamış .

onun yerine her dizi yi tek tek yada en azından sezon sezon kümelesen

ayrıca gün ayracı yapabilirsin bu gün pazartesi. şu dizi gelecek diye. gelmemiş olanı pasif göster
    Dizi izle – Dizi Arşivi – Videoseyredin şurada tam istediğin gibi var başkan dizi arşiv bölümü tam olarak burası sen video kategorisine girmişsin. Buradan da seçtiğin dizinin sayfasına gidiyorsun örn: Fear The Walking Dead Son Bolum izle - Videoseyredin şurası burdada sezon sezon bulabiliyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up Westworld

Afganistan'da Westworld ü nasıl izlerim diye düşünüyordum. Ben beğendim ve üye oldum, fikrinize ellerinize sağlık .

Kullandıkça gözüme çarpan bir şey olursa yazarım.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olgar benim gibi M.Ö. den kalmalar için bir nostalji bölümü açsana? eskilerin güzel dizileri Mavi Ay, Magnum, Miami Vice, Evimiz Hollywoodda vs vs hele ki HD kalitesini falan bulursan bmba olur, sitenden çıkmam
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun, başarılı bir site olur umarım. ios telefondan girdim siteye. ana sayfayı inceledim. video açıklama yazıları rahat okumak için küçük biraz. siyah fon üzeri beyaz yazıda okumayı zorlaştırıyor. site uzun süre vakit harcamak için boğucu. daha açık tonlar kullanılması kullanıcıyı rahatlatacaktır diye düşünüyorum. kategori tür vs kısmında yapılan seçimler çok zorlayacak bir durumu olmasada her bölüme basıldığında diğer kısımlar yok olup basılan kısmın alt bölümüne gidiliyor. orda seçim yapmaktan vazgeçilirse tekrar kapat deyip diğer kısımları görebiliyoruz. ideali basılan kısım başka bir yere yönlendirme yapmadan alta doğru uzayan bir pencereden seçilmek istenilenlere tik atmak. hem bu şekilde bir kısımda 2 seçim yapmakta mümkün olur. örneğin ben hem belgesel hem yabancı dizi türünü aynı anda aratmak istiyorum. bu şekilde 2 sini birlikte seçemedim. çok fazla alternatifin olduğu bir piyasa. her şey mükemmel olmalı ki diğer siteler yerine tercih edilecek site bu olsun. içeriği düzgün sağlamak, altyazıları kaliteli ve alternatifli sunmak işin önemli bir ayağı ama girer girmez daha kaliteli, kurumsal bir izlenim bırakan bir tasarımla ilerlemekte en az diğeri kadar önemli. zamanında kimsenin başka alternatif aramadan yabancı dizi izlemek için kullandığı site kapatılana kadar dizimag ti. pek çok şeyi doğru yapıyordu. kategori seçimleri, yapay zeka robotu vs çok iyiydi. içerikle kullanışlılık bir aradaydı.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle dizi sitesinde görev iş verebilecek biri yok mu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizi izle – Dizi Arşivi – Videoseyredin şurada tam istediğin gibi var başkan dizi arşiv bölümü tam olarak burası sen video kategorisine girmişsin. Buradan da seçtiğin dizinin sayfasına gidiyorsun örn: Fear The Walking Dead Son Bolum izle - Videoseyredin şurası burdada sezon sezon bulabiliyorsun.
    Malcolm in the middle bulma şansınız var mı ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler