bu arada iphone7 plus çıktımı?
Sadece şarjda patlamıyor, youtube'da video seyrederkende patlama olmuş.
Beylikdüzü'nde bir telefoncudan almıştım, s7 edge kullanıyodum arkadaşım istedi zorla sattım ona gittim note 7 aldım.
Iphone kullanmam kardeşim samsung varken diyordum. Bugün paşa paşa gittim, iade ettim, 6s plus aldım 1 aylık bir telefonu ikinci el, üzerine de artanla bir z3 aldım.
Ben ki çekinmem genellikle, bayram süresince ellemedim telefonu mümkün olduğunca, dün gece de kapattım zaten.
Bu Note 7 olayi tamamen vurun abaliya duruma dondu. Samsung icin buyuk bir hata ve basarisizlik olmasina ragmen, yine de adamlarin hatalarini kabul edip, bunu telafi etmeye ugrasmasi takdire sayan.
Ote yandan bu vurun abaliya durumunda apple lobisinin etkisi buyuk, () zira samsung akilli telefon pazarinda agresif davraniyor. su an samsung'un sundugu teknolojinin apple tarafindan sunulmasi minimum 3 veya 4 jenerason alir. Adamlar boyle bir teknolojiyle iphone uretemiyor degil, bilerek uretmiyorlar. Her modelde ayri para kazanmak varken, niye tek modele baglayip az kazansin ki? Once kare, sonra ucgen, sonra daire tekerlegin satilmasi gibi
Yine de bu Note 7'nin isminin lekenlenmesinin onune gecmiyor. Bence Samsung bu modelin ismini degistirip tekrardan pazara sunmali ki, en azindan tuketicinin aklindaki patlayabilir imgesi bir nevi azaltilsin.
"Korkmadık, savaştık"
bence bukadar buyutulucek bir durum değil , birçok sektorde geri çağırma üretim hatası vs oluyor , rekabetin çok sert olduğu ve ayrıca ust model bir cihaz da çıktığından abartılıyor biraz
gerekli düzenlemeler yapılsın gene kullanılır note7 o kategoride alternatifi yok zaten
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Amerika ve Avrupa'da bugün satışa çıkıyor. Resmi olarak Türkiye'ye gelmesi ekim sonu diyorlar.
Bende de şu an note 7 var. Başka telefon olmadığı için mecbur kullanıyorum. Haftaya Almanya'ya gideceğim. Oradan 7 plus alma durumum var. Ama gelecek hafta değişim cihazları gelirse yine note 7 ile devam ederim.
Bakkaldan aldığım dinamit lokumu değil ki bu patlasın. Son teknoloji ürün satan dünyanın en büyük marka ve üreticilerinden birşnin en üst segment cihazı. S Class ın 3.000 km de alev alması ne kadar olağansa buda o kadar olağan.
Fanboy luk algılanmasın. 15 yıl windows kullandım. 2-3 yıldır osx ios kullanıyorum. İş yerinde mecburen w10 kullanırken küfür ediyorum. 2.5 yıl önce temiz kurulum+ssd+ram upgrade yaptığım mac mini hala aynı hızda. Hazıran sonu fırmat attığkmız pc yine sapıttı.
Konuyla alakalı değil ama bende hem Mac hem pc lullanıyorum , yorumlarda herkes win10'dan sikayetçi ama ben çok memnunum. Bugüne kadar ne hata verdi ne de kilitlendi.
21inde yeni cihazlar gelecekmiş diye bir haber var.
Samsung tarih verdi! – Sozcu Gazetesi
Takdire sayanlik bir durum yok ki oratada. Bu telefon cekmemesi yada kameranin bozulmasi gibi bir durum degil. Direk insan sagligi belki olumuyle sonuclanabilecek bir hata. Istiyorsa cihazlari degistirmesin, odiyecegi tazminatlarin, cezalarin ardi arkasi kesilmez. Rezil olan marka algisinida unutmamak lazim.
otomobil üreticilerininde olumcul hataları oldu, yani ilk defa olan bir olay değil erken farkedilip çalışmalara başlanmış olması zaten çok daha kotu olayların onune geçmelerini sağladı yoksa tazminat ode ode bitmezdi
bu nedenle bukadar büyütülücek bir durum yok bana gore revizyon gorur tekrar satışa çıkar kullanmaya devam ederiz
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Samsung android gibi dandik bir işletim sisteminden vazgeçmedikçe asla almam.
Yıllardır iphone kullanırım ios gibi stabil çalışan bir sistem daha yok. Keşke nokia simbian ın üzerine biraz düşseydi o zaman piyasa daha değişik olurdu.
Patlama olayına gelince adamlar sıfır cigazla değişim yapacaklar. Elinde cıhazı olan varsa sağda solda hazır bekleyen beleşçi tayfasına sakın ucuza telefon kaptırmasınlar.
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
Tabiki revizyondan sonra bir problem olmaz. Arac ureticileride problem yasadiginda araclari geri cagrdi. 2-3 sene once aldigim waio laptopta da batarya problemi varmis servis geri cagirdi ucretsiz batarya degisimi yapip geri verdiler. Zaten geri cagirmak durumu alinmasi gereken bir aksiyon.
bugün bir video paylaşılmış twitter da. suriyeli bir grup toplantı esnasında selfie çekmek isterken telefon patlıyor. küçük bir bomba etkisiyle patlamış sanırım note 7 ydi. dikkatli olmak gerek.
Samsung S7,Note7, Tamam Bunlar Skıntılı Peki S7 Edge Bunda Sıkıntı Varmı Dha Yeni Aldım Anneme 3 Ay Oldu Yada Olmadı?
Dediğiniz video eğer buysa öso cular kendini patlatıyo.
VİDEO - OSO'cu cihatcılar selfie cekerken kendilerini patlattı!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)