Benim dizide favori sıralamam
1-melek
2-melek
3- melek
Abi kiz cok tatli ya.
Ayrica celalin hatun da ilik operasyonunda başarılı olabilie o kapasiteyi görüyorum:D
Printable View
Benim dizide favori sıralamam
1-melek
2-melek
3- melek
Abi kiz cok tatli ya.
Ayrica celalin hatun da ilik operasyonunda başarılı olabilie o kapasiteyi görüyorum:D
Bir hata da benden gelsin o zaman :D
http://i.hizliresim.com/XdGAMD.png
hatun tecrubeliymiş :) Tatlı Kucuk Yalancılar 5. Bolum - Bu Gozlere Uyanmak... - YouTube
Şener Şen diziye giriyor diyorlar
Heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor Avukat sarpten şüphelendi bu işin peşini kovalayacak 2-3 bölüm anlaşılan
Akın IŞIK Şener ŞEN olabilir mi?
Şener Şen gibi Kral gibi adamın dizide olması çıtayı birkaç tık yukarı çıkartır.
Daha önceki postlarda dizinin kısa ömürlü olacağı söyleniyordu. Şener Şen ile birlikte biraz daha uzayabilir.
"‘İçerde’ dizisine Şener Şen’in Akın Işık rolüyle dahil olacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Sezonun iddialı dizilerinden İçerde’de Yeşim karakterini canlandıran Gözde Kansu’nun Twitter hesabında Akın Işık rolünde Şener Şen’in oynayacağını ima etmesi dizinin hayranlarını sevince boğdu. Konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken usta oyuncu Şener Şen’in diziye dahil olacağı iddiası İçerde Dizisi’nin hayranlarını oldukça heyecanlandırdı."
avukat kız. komserin kızı. demişti dersiniz. geçmişteki intikam o.
Dizi güzel böyle dozunda aşk konusuda olunca sıkılmıyo insan. Ne o beni affet falan, herkez birbirinin üstünden geçti :D