bence müdür zaman kazanmaya oynuyor... bulamadı kardeşinin izini Sarp'ı oyalıyor... Mert olduğunu biliyor olsa toplantıda akın ışık adını filan duyurmazdı Mert'e. ben öyle düşünüyorum :D
Printable View
bence müdür zaman kazanmaya oynuyor... bulamadı kardeşinin izini Sarp'ı oyalıyor... Mert olduğunu biliyor olsa toplantıda akın ışık adını filan duyurmazdı Mert'e. ben öyle düşünüyorum :D
son zamanlarda izlediğim en iyi yapım. Zaten bu Ay yapım' ın projeleri başarılı oluyor. fragmanlarında polisiye dizisi diye çok üstünde durmamıştım. İlk bölümü izlerken son dakikada resmen büyülendim. O gün bugündür her hafta soluksuz izliyorum. Gayet başarılı bir dizi umarım ilerleyen bölümlerde b*k' a sarmazlar.
Necip'in müdür olduğunu tahmin etmiştim. Yanılmadım.
avukata stock 5 boy
Sarp "Çıktım geliyorum." diye mesaj attı,Melek'in telefonuna "Ben çıktım geliyorum." diye mesaj geldi.Atlamayın böyle şeyleri.:)
Helikopterle yata inme sahnesini Akın Işık'ın ortaya çıkma sahnesi zannedip ''vaayyy müthiş organizasyon'' deyip 5 saniye sonra ''Cesur Yürek'' dizisinin fragmanı olduğunu anlayıp bir miktar söven var dimi aramızda? :D :D
Avukat hanim adama 4 yilda Hukuk bitittirir ...
Müdüre çok sövdüm. Ama var gene bi nit yenigi
Avukat 91 doğumluymuş ameke :D
Müdür, bildiğin eyşanlık yaptı..
Ben de Mert'in konuşmasına, aşırı havalı tavırlarına ve saçlarına ayar oluyorum :)