2 bölümde buzhaneden çıkmaları sürer
Printable View
2 bölümde buzhaneden çıkmaları sürer
2. fragmanda dediğime gelindi bahane hazır zaten belli , artık ters köşelere alıştıkmı nedir :D
Sarpın yamağı barış arayıp sarpa haber verdi polis seni buldu diye sarpla müdür izlendiğini biliyor bence
Bitecek mi
Mala bağladı dizi 5 saat sürer herhalde
B*ku çıktı iyicene dizinin.
Daha kac reklam vericek show tv sahnenin sonunu cekmediler herhalde bunlar
Sonu merak eden arkadaşlar için hızlı bakış yapmışlar :)
https://youtu.be/C0db4K4NtCk
Dünki reklam saçmalığı neydi öyle ? Gereksiz.
Dün sanırım en uzun bölümdü: )
Buzhane sahnesinde merte iyi sövdüm :R
Neyse ki korktuğum gibi 2 bölüm sürmedi ordan çıkması ki zaten saçmalıklar orada da vardı.elinde silah var fanlar içeride çalışıyor sık fanlara sogutmasin: )
Mertde ayaküstü meleği götürdü,burdan da tebrik ederim
39 bölüme tamamlayabilmek için bir hamle bölümüydü bu, artık kimsenin kimseye güveni kalmadı ve sorular cevap aşamasına gelmeye başladı... senaryodaki saçmalıklar ise çoğalmaya başladı bu arada...
reklam olayına çıldırdım saçma bir şekilde son sahnede 2 kez üst üste aynı yerde reklam girdiler. Dizi heyecan kazanacak derken buzhanede ki saçmalıklar yüzünden heyecanını kaybettiriyor. Mertin eline ulaşan kanlı bez olayı yine bizi terse yatırsa da eski heyecanı kazanmak için gereksiz bir hamle oldu.
2.5 saatlik dizinin 1.5 saati fon müziği boyuna tak tak taka tak :D
internetten izlerken bile füsun teyze sahneleri, yürüyüş sahneleri, bakışma anları, direk sardırarak ilerliyorum 45dk da bitiyor dizi. Siz bir de tvden mi izliyorsunuz :)
kurgudaki hatalar ilk günkü gibi bi gelişme yok, saçma geliyor artık izlerken dizide olsa mantık hataları, eskisi gibi takip etmiyorum muhtemelen bu sezon bitirirler diziyi
b.ku çıktı :/
Yaşar tam rolünün adamı.:)
Bkz. İlk bölümün ekmeği 39 bölüm nasıl yenir?
Sadece para kazanmak için yapılmış bir dizi. Ezel gibi akla kazınmayacak her dizi benim için boş dizidir.
Celal ösymden beter sürekli test ediyor
Celalin mekana gitmek isteyen varsa tarif edeyim istanbulda :D cay ı güzel :D
İcerde 22. Bolum Fragman - YouTube
tuğba ünsal in melek out diyenler :D
https://www.youtube.com/watch?v=iQrSV6OOq-Y
İcerde 22. Bolum 2. Fragman - YouTube
İçerde 22. Bölüm 2. Fragman
sarp vtec 2 yi patlatcak :D
bence gasteci kız hepsinden güzel :D
5 daha koyun vtec2 piyasasına
Sakalli nin ismi Berke ymis ulan berke dediğin ciks adam olur
tuba ünsal da milk sınıfına girmiş ama hatun harbi taşş :D
Ulan arabayı sattım sarp vtec2 aldı 1 2 hafta daha bekleyeydim fazlasına satardım
1 Bölümün ekmeği 22 bölüm nasıl yenir ?
Forever tuuuuubaaaaaaaa
Ama melek başka beee
Tuğba traş da adam yaşarı şişlerken yusuf müdür polisi arıyor içeri kontrol edin diyor. adam 8 kere şiş batırıyor kapının dibindekiler daha kapıyı açıp içeri girmiyorlar :D Ya böyle basit şeyler sinir bozucu. Bir de susturuculu silah sokamadın mı yani şiş nedir ? çok basit bi dizi ama işte ofiste sıkıntıdan atlaya atlaya izliyoruz..