Tam bitti bırakıyorum derken yeniden şakalıyorlar :D
Printable View
Tam bitti bırakıyorum derken yeniden şakalıyorlar :D
mertin bu kdar cabuk ortaya cıkacagını düşünmüyodum valla kalan 15 bölüm boşamı geçecek şimdi diye düşünüyorum kutretle 15 bölümü bağlarlar mı ki
Kudretle 2.sezon çıkabilir :)
Birde ağa babaları şener şen i getirirler heytttt beee :)
İşler gittikçe karışır oldu :) Al yanağın fragman sonundaki gülüşü beni bitiriyor haha :)
2. fragmanda 41. saniye nedir öyle amerikan güreşi mi izliyoruz :D
Gel dedin geldim Celal çavuş :-)
uğur yücel reyisin diziye yeni kan olucağı kesin.... mert açığa çıktı yine çözüldü birazcık ama bu bölümde bi cacık olcağı yok
edit: çakma behlül yeni komiser ne sopa yedi ama mertten :D
Mert MMI :-) maşallah
O nasıl takla be hed şat
Merti kurtaran senaristin ebesine saygılarrrrr :):):)
Abi aynen mesela baskını önceden neden bildirmedi çok daha önce den cevaplanmamış bi sürü soru var yalnız Mert in aklanması beni rahatsız etti
Yen'i bölümden ilk sahne de sarp tutuklanıyor da 1 bölüm de yüzlerce olay oluyor bundsn da kurtulur gelecek bölüm ilk 10 dk da
Polis amiri bayanı beğendik mi gençlerrr :):)
Önceki postlara göndermeeee :):)
Son bir kaç bölümle oranla çok iyidi bence sanki senaristin beyninde birşeyler değişmiş gibi:) Alyanak a verilen görevin bşraz daha artması gerekiyor bence dizideki yeri çok hoşuma gidiyor. Uğur yücel fenomen olur bir iki bölüme :)
İzlemeyi bırakmıştım ama Uğur Yücel'in diziye dahil olacağını duyunca dünkü bölümü izledim :D
Uğur Yücel çok yakışmış diziye, zaten oyunculuğunu inanılmaz beğenirim, Uğur Yücel diziden çıkana kadar izlerim sanırım :D
Mertin kurtarılmasında büyük mantık hatası vardı bence Celalin avukatı geliyor kız ondan sonra evet muhbirdim dior bir anda bütün şüphelerden kurtuluyor oldu teşekkürler.