Yine de izledik mi? İzledik.
Celal baba Tempra'ya binip, Melek "babam öyle diyo" dediği gün izlemeyi bırakırım.
Printable View
Yine de izledik mi? İzledik.
Celal baba Tempra'ya binip, Melek "babam öyle diyo" dediği gün izlemeyi bırakırım.
Dizinin adını yanlış koymuşlar "flaşbek" daha güzel olurdu.
letgo reklamı beni bitirdi. tamam para kazanda bu kadar düşme yani. daha önce medcezirdede olmuştu aynısı mersodan bmwden inip fiata geçmeler komik oluyor cidden.
celal babaya freemont verirlerse şaşırmam
Letgo reklamı çıktı sövüp kanal değiştirdim. Bir süre geçti dedim açayım tekrar ulan bi baktım melek kapıya Fiat 500 le yanaştı. Bu sefer direk televizyonu kapattım. Diziye ürün yerleştirme falan yaparsın da bu nedir ya böyle.
Dizide ki reklamlar şimdiye kadar alışık olmadığımız türden olmuş. Üzerlerinde biraz daha çalışırlarsa doğal bir ortam yaratılabilir. Şuan letgo ve fiat reklamı da yapmacık olduğu aşikar. Özellikle Gramafonu almaya gelen tipe çok güldüm Alyanak bir şey yapacak dedim ama yapmadı :D
Ürün yerleştirmenin kralını Vodafone'un sponsorluğunda Kuzey Güney'de izledik.
Kız taksiyle bi yere yetişecek, telefonla da birini araması lazım ama o anda tünele girmek üzereler.
Numarayı çevirirken taksici aynadan bi bakış atıyor napıyosun içerde çekmez gibisinden.
Taksi tünele giriyor, kız görüşmesini sorunsuz yapıp tünelden çıkıyorlar. Tabii ki hattı Vodafone!. :)
Bunlar, Fiat'ın kazulet arabalarını gözümüze sokup diziden soğutuyolar. Tarzını beğenmişmiş.
Bu bölümde izlencek bir şey yok sanırım :D
Reklam uygulamaları rezaletin daniskası.. Ürün yerleştirmeden ziyade, direkt yerleştirme oluyor.. Üzerinde çalışılmamış amatör üzeri amatör.. Dizinin, senaryonun önünde kalmamalı reklam.. Kendini konuşturmalı ama söverek algı oluşturmamalı.. bunu anlayacak kapasitede reklam yazarı yok demek ki..
https://www.youtube.com/watch?v=VTDDfYtwNUA
Nihayet :) Kadın kahırdan ölecekti artık :D
celal babayla sarp hapiste bi an öpüşçekler sandım o kadar bakıştıktan sonra..
luks markalardan inip fiata biniyolarsa dizide isler yolunda gitmiyor demektir , her dizide boyle izlenme oranlari dusunce dandik markalara gecis yapiyolar :-)
fiat şuna sponsor olucağına 10lira indirsin rakamları
Sponsorlar silah çekmiş gibi reklam yapıyorlar
Uyuz ettiler son bir kaç bölümdür
Kudretin giderlerini fiat üstlenmiş olmalı beyler. :) Diziyi döndürmenin aylık 1.5 2 kağıt gideri vardır para kazanmak için yapmalılar. Puhu dan izleyin takılmayın böyle şeylere.
Tavadaki mermi sahnesini napıcaz :D direk RED filminden çalmışlar :D