https://www.youtube.com/watch?v=IMlTSz_7o20
Printable View
Ulan dizi bitiyor :-) son bölüm zannedersin son fragmanı izleyince 30 bölüm daha yayınlanacak sanki aksiyon plus plus
Kim ölecek acaba
Kurtulmak üzereyiz az kaldı :)
Son kez içerdeyiz
Minik geberrrrrr :):)
Celal oldu bitti diyo millete sonrada otopsi yapmak lazim diyo ahah
Hadi geçmiş olsun. Güzel son oldu. Celal in durum bitirim olmuş
#bitti
10krktr :)
“Kötüler hep kazanır! Dünya onlara güzel, istedikleri gibi at oynatırlar! Ama… Kırk yılda bir de olsa iyiler kazanır diyorum! Belki hayatları boyunca sadece bir kere kazanırlar ama tam kazanırlar.” #içerde
Çok güzel bir kadroydu, umarım yeni projelerde buluşurlar :)
filmiyle eşdeğer bir son olmadı ama olsun, güzeldi yine de... sezon boyu yorumladığımız arkadaşlar inşallah yine böyle diziler denk gelir de beraber yorumlarız ;)
Bu sefer güldürmedi..
Konuya kilit vurun sayın mod adminler
Çok şükür :)
valla içerdeden sonra yılışık yılışık aşk dizilerini izleyeceğimi sanmıyorum. Heleki reklamlarda tanıttıkları rüya mıydı neydi ilk fragmandan dizinin ne yolda olduğu belli. Bir söz kaldı benim için onu da internetten izlerim daha tv ile işim kalmadı
üstü kapalı son oldu kurtulduk ama aklımda deli sorular? misal sarp tutsaktı polisler ne ara organize oldu :D ki onu geçtim sarp ne ara umutu buldu silahlar patladı celal
nasıl hapise girdi ne ise şükür bitti
Ezel ve acı hayattan sonra en keyif aldığım diziydi :)
Bence bu son yakışmadı. Sarpla gasteci kız ölmeliydi :D
Dün izlerken dedim ki ulan zaten bitiyor, bari mutlu sonla bitsin be:) Hatta arkadaşlara "mutsuz son olursa ana avrat giderim ben bunlara" bile dedim o derece yani :D Artık nasıl acıdıysam adamların haline bu bir de ezel de olmuştu en son o*** eyşan aklıma geldi yine bak :D