Ulan dizi bitiyor :-) son bölüm zannedersin son fragmanı izleyince 30 bölüm daha yayınlanacak sanki aksiyon plus plus
Minik geberrrrrr![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
“Kötüler hep kazanır! Dünya onlara güzel, istedikleri gibi at oynatırlar! Ama… Kırk yılda bir de olsa iyiler kazanır diyorum! Belki hayatları boyunca sadece bir kere kazanırlar ama tam kazanırlar.” #içerde
Çok güzel bir kadroydu, umarım yeni projelerde buluşurlar![]()
#eksikpazar
filmiyle eşdeğer bir son olmadı ama olsun, güzeldi yine de... sezon boyu yorumladığımız arkadaşlar inşallah yine böyle diziler denk gelir de beraber yorumlarız![]()
Konuya kilit vurun sayın mod adminler
Çok şükür![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
valla içerdeden sonra yılışık yılışık aşk dizilerini izleyeceğimi sanmıyorum. Heleki reklamlarda tanıttıkları rüya mıydı neydi ilk fragmandan dizinin ne yolda olduğu belli. Bir söz kaldı benim için onu da internetten izlerim daha tv ile işim kalmadı
'14 Seat Leon TDI
üstü kapalı son oldu kurtulduk ama aklımda deli sorular? misal sarp tutsaktı polisler ne ara organize olduki onu geçtim sarp ne ara umutu buldu silahlar patladı celal
nasıl hapise girdi ne ise şükür bitti
Ne olmuş büyük adam olamadıysak. Hayallerimizi satmadık ya.
Ezel ve acı hayattan sonra en keyif aldığım diziydi![]()
Samara 2109/Peugeot 207/Skoda Fabia III/Octavia Sport
Dün izlerken dedim ki ulan zaten bitiyor, bari mutlu sonla bitsin beHatta arkadaşlara "mutsuz son olursa ana avrat giderim ben bunlara" bile dedim o derece yani
Artık nasıl acıdıysam adamların haline bu bir de ezel de olmuştu en son o*** eyşan aklıma geldi yine bak
![]()
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)