baya mutlu bi son oldu. allah'tan sonlarda 3-5 dk "melek" gördük de gözümüz açık gitmedik.
yeni sezonda da "melek"e rastlarsak bi yerlerde onu izleriz artık..
baya mutlu bi son oldu. allah'tan sonlarda 3-5 dk "melek" gördük de gözümüz açık gitmedik.
yeni sezonda da "melek"e rastlarsak bi yerlerde onu izleriz artık..
Bu adam harbi oyunca vallaŞurda bi ara gerçekten tüylerim diken diken oldu celale acıdımmı diye düşündüm
![]()
AP Type-R
beklediğimden farklı bir son oldu ben gene iyilerden 1 2 kişi gider diye bekliyordum çetin tekindor son sahnede ustalığını konuşturdu tecrübe böyle bişey olsa gerek vel hasıl gene güzel bir final oldu iyiler kazandı diyelim
bakalım yeni sezonda buna benzer bir dizi çıkacakmı bundan önce en son ezel e bakmıştım ondan sonra başak bir dizi sarmadı beni
Celal ne oynadı be... Usta oyuncu farkı burada ortaya çıkıyor son sahnede yıkıldık... ilk bölümden itibaren soluksuz izledim bundan sonra kolay kolay dizi izlemem çünkü böylesi zor gelir gibi...
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Bu diziye bence 1 sezon bile fazlaydi.
Sarp in polis oldugunu yeni gelen mudur bilmiyor ve sistemden baska bir polis kaydi siliyor.(cok sacma dizi uzasin diye)
Celal guya araba yanmis ulen sarp ayni olayi sende yaptin yani hic dusunmedenmi celal in o araba olmadigini senin gibi bir polis 1-2 gun dna sonucu bekledi.
Yani 1 sezon bile fazlaydi bu diziye bence.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Çetin Tekindor un kursu gibiydi sanki son sahneler. Usta hali belli. Mesela yusuf geldi melek geldi bide kudret gelip bi güldürebilirdi
Şu abimmm kardeşimmm sahneleri hep gözleri doldurdu önceki bölümlerde, bazı yerlerde çiğliklerde vardı ama genede iyiydi.
Barış büyük yancı
Bağırışlar aşırı yapmacık ve gereksizdi davvvuuuuuttt nerede laaaaannn kardessıım.. ebeyınn...
Coşkun zaten içerde hayvan gibi dayak yemiş adama daha ne cullanıyon herıf ayakta zor duruyo..Devammeeett..
Bu yandan yemıs Çinlı abla neyın hırsında o cok acaıp.
Pekı calalın karısı yataklık ve yardımdan ıcerı gırdımı acaba ?
Dızının kazananı yan rollerde bence alyanagın yenı elemanıydı yenı dızılerde goruruz onuda.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
2 tane takip ettiğim dizi vardı. Birisi vatanım sensin, diğeri içerde. Birisini BlueTV den, diğerini PuhuTV den takip ettim.
15 günde bir iki bölüm üst üste izledim. Sıfır reklam, sıfır sansür. Başlıyorsun, sonuna kadar nonstop devam. Film tadında. Tavsiye ederim.
Aslında dizi vasatın altında ama insan sonunu merak ediyorÇok mantık hataları vardı. Mesela Celalin yerde yatan Ufuğa, Çinli kızın Sarpa ve Sarpın da Celalle çinli kıza silah doğrulttuğu meksika açmazı sahnesinin sonunda silahlar patladı. Celalden başka ayakta kimse kalmamış sonra ne olmuş muallak. Kim yakaladı Celali bunları biri mi kurtardı ne oldu belli değil. Bir de Miniğin kapıyı tuttuğu sahne bana Game of Thrones dan Hodoru hatırlattı direk. En iyisi yabancı diziler.
Nadide şeyler değerlidir.
40. Bölüm ilk fragman ;
kandırdım xd - YouTube
güzeldi sonradan dahil olsamda,sosyal sorumluluk projesi yürütmelerini kutluyorum,sonunda kötü kaybetti,adalet yerini buldu,
fi ye başladım 5. bölümdeyim ,game of thrones a az kaldı![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Lütfen birisi de celal ve çekik gözlü kızın tek çıkışı olan koridorda sarpa ve merte görünmeden nasıl arkalarına geçip sarpa yanlış yere bakıyorsun diye bağırdığını söylesin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)