normalde reklam vs takılmamak için salı günü izliyordum ama bu bölüm kendini pazartesiden izlettirecek gibi![]()
normalde reklam vs takılmamak için salı günü izliyordum ama bu bölüm kendini pazartesiden izlettirecek gibi![]()
Çeyrek Mühendis
Sarp'ın sahnesi yeni bir ters köşe olabilir zira içeridekileri bu kadar erken deşifre edeceklerini sanmam.
Diziye geçen hafta Perşembe günü başladım, ilk gün 2 bölüm birden patlattımDünde 2 bölüm daha izledim. Bugün yeni bölümü iple çekiyorum. Fena sardı
![]()
bu bölüm yine fena olacak. Sarp' ın orada gördüğü kesinlikle başka bir şey. Fragmanlarda ters köşe yapıyorlar![]()
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Dizi rutinleşmeyeceğim diye uğraşıyor ama bu sefer de kaosu,oyun içinde oyunu rutinleştirmişler.Olan bitene kimse inanmıyor.ÖSYM sorusu gibi,vardır bir pislik modunda herkes.![]()
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Akşam olmuyor bir türlü![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
hadi kapat
haaayıııır sen kapat
hayır hayır sen kapat
kapat lan a. koyduğum![]()
ayar oluyorum şöyle muhabbetlere
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Bunların oyunlarıda kabak tadı verdi artık
ya çok tripli dizi oldu be. Artık her mevzuda kesin bi oyun vardır diyoruz. Mertin telefonunu koltuğa bırakmalar falan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)