5 daha koyun vtec2 piyasasına
1 Bölümün ekmeği 22 bölüm nasıl yenir ?
Tuğba traş da adam yaşarı şişlerken yusuf müdür polisi arıyor içeri kontrol edin diyor. adam 8 kere şiş batırıyor kapının dibindekiler daha kapıyı açıp içeri girmiyorlarYa böyle basit şeyler sinir bozucu. Bir de susturuculu silah sokamadın mı yani şiş nedir ? çok basit bi dizi ama işte ofiste sıkıntıdan atlaya atlaya izliyoruz..
hastanede böyle bir olay olsun anında hastane kapanır doktor baş hekim vs ne kadar adam varsa sorguya alınır, içeri nasıl girdi vs... 3 günden önce de çıkamazlar... adam silahla değil şişle öldürüyor, yani ben prof. katil değilim intikam almak için geldim silahım yoktu diyerek en az bir 10 sene eksik hapis yatacak...
senaryo uzadıkça saçmalıklar artıyor, Celal herkese bulmaca veriyor, kumpas kuruyor, mafya kendini bu kadar riske atar mı?
ama yine de ben şahsen Aras Bulut'un oyunculuğunu çok geliştirdiğini görüyorum, bu diziye zayıf kalır diyordum ama çok güzel bir şekilde deli-polis oynuyor, hareketleri esprili hali falan tam saykoya bağlıyor bazen, Çağatay Ulusoy ise buz adam formatıyla götürüyor...
celalin içerde adamı olduğunu ayıktılar ama 3 kişi var ipte1. musa 2. sema 3. mert her birini bulmaları 2 bölüm olsa yaza doğru bulcaklar inşallah
![]()
![]()
SM PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)