donut işindeymiş kendisi
https://youtu.be/Igt_S35usGA?t=28
Printable View
donut işindeymiş kendisi
https://youtu.be/Igt_S35usGA?t=28
Video açılmıyor. Daha doğrusu sayfa hata veriyor. Tekrar yükler misiniz?
Ram'stan sonra konunun hiti düştü,unutuldu bile :D :D otopark bunu begendi :)
Üstüne 130 yeni üye daha kazanmışlar. Birde sanırım hürriyet ile bir anlaşma yapılmış. Bakınız. Instagram
Muhtemelen otomobil aldıkları PR ekipleri ve firmalar videoları izlemiyorlar, izleseler di zaten özellikle VW videosundan sonra otomobil vermezlerdi. Yani benim gördüğüm kadarıyla defalarca piste çıkan biri halen pisti bilmiyor, illa yanında birisi co-pilotluk yapacak.
Budget'tan otomobil kiralayıp pistte dantel nakış işleri veya bağlama çalarken kaza yaparsan, sana yenisini getirseler dahi senin zaten kredi kart bilgilerin orada olduğu için hiç soru sormadan kaç para hasar çıkıyorsa aynen oradan çekerler.
Ayrıca, kiralama firmalarından araç aldığında dahi ekstradan senin kasko yaptırman lazım. Ben her seferinde mini hasar kaskosunu da ekletip öyle teslim alıyorum. Bir sefer lastik yanaktan patlamıştı, o günde mini hasar sigortası yaptırmamıştım bir güzel lastiğin parasını çekmişlerdi.
Focus RS'in hasar bedeli nasıl çözülür bilemem ama kimse kimseye öpücük ile iş yapmadığına göre birileri mutlaka elini cebine atacaktır.
Ben de, "... araç boş kalmasın diye...." sözüne takıldım kaldım. Pendik-Kartal hattındaki dolmuşuçların bayramda araç boş kalmasın diye şoför aradıkları manzaralar aklıma geldi. :D
Hocam izninle şunu sormak istiyorum; pist günü için alınan ücretlerde, olası bir hasar durumunda oluşacak masrafı karşılayacak şekilde bir pay zaten yok mu? Yani bir nevi trafik sigortası mantığı, herkes arabasını 1000TL'ye sigortalıyor, sonra kaza yapıp arabayı pert eden adam, toplanan paradan kendi arabasının parasını alıyor, kaza yapmazsan da verdiğin 1000TL sigortacıya kalıyor gibi...
Yani biz 40.000-50.000 TL'lik arabamızla pistte kaza yaparsak, araba zaten pert olup elden gidiyor, bir de bi' araba parası kadar bariyer parası verme durumuyla karşı karşıya kalabilir miyiz?