Haklısınız, olay kaza değil benim için herşey yazıdan sonra koptu zaten. O kadar etkinliğe katılmanın pek bir işe yaramaması sonucu hazmedememiş olabilir ben tam olarak işi çözemedim demeyi.
Printable View
Zaten zat-i ali Alain Menu oldugundan Ford ve alt yuklenicileri gkn vs dandirik firmalardir isinir falan bunlar araba bos kalmayinca.
Forda mail atalim 5 yil dsc kapatsinlar.
Bos gecmeyelim guzel bir aciklamasi mevcut
http://www.gkn.com/frankfurt/technol..._F7FZxAYrz8Fig
Adam hothatch lere alışkın değil ki, adamdaki bilek süpersportlara göre, 458'ler 500 küsür beygirlik porscheler olsa bu kaza olmazdı.
Top Gear ne dedikodu yapıyordur rezil etti bizi ellere :)
18 misafir kim acaba :)
Şimdi sonuçta adamın yandaşlarına bakarsak Henry Ford suclu :D
Parayı kim ödüyor o belli mi and girdi ne oldu o iş :)
Sus sus. Araba suçlu değilmiş.
And 'ın opc forum açıklaması taze düştü. Birileri Ford un kulağına bişey kaçırmış :)
Kazalar her zaman sürücü hatasıdır arkadaşlar (öncesinde arabanın bir tarafının bozulması gibi durumlar hariç). Her arabanın artısı-eksisi (kilit var mı, arka süspansiyon bağımsız mı vb.) ve bir karakteri vardır, sürücü de ona uymak durumundadır. Eğer çok önden kayıyorsa viraja ölçülü girip sabırlı olmak; arkasını aniden bırakıyorsa smooth sürmek, kaydığı an hızlı tepkiler vermek gerekir vs.
RS'le ilgili detaylı gözlemlerimi testte paylaşıcam ama bu ya da diğer hiçbir kazada bence arabanın kabahati yok.
Zahmet olmuş biraz. 2 gündür adamın müritleri tarafından Ford Focus Rs e söylenmeyen kalmadı. Daha ehliyeti olmayan veya herhangi bir üniversite bölümü mezunu olmayan adamlar And kaza yaptıysa kesin Araba da sorun vardıra getiriyor :) Ford kötü araba yapmış oluyor derse. And mecbur kalıp kazanın kendi hatası olduğunu söylemek zorunda kalıyor. Adamın takipçileri sevdikleri adamın kafası sıkmış :)
Ayrica Ben kendisine gıcık değilim. And gıcık.