Ben 5.20 i vakum hayalet m paket alırdım yazılım yapardım
On numara beş yıldız olurdu
Yada c amg alır sorunsuz kullanırdım
Printable View
Ben 5.20 i vakum hayalet m paket alırdım yazılım yapardım
On numara beş yıldız olurdu
Yada c amg alır sorunsuz kullanırdım
Bence siyah amg c cok guzel duruyor :) yakitida digerlerinden her turlu azdir. Sadece Ankara da oturdugunuzu dusunursek ve yedek arac yoksa quattro is yapabilir :)
Aslında c 136 hp olması yüzünden diğer seçenekler yanında itici geliyor ama şu an 1.6 dizel araçların içinde en yüksek son hıza sahip olanı diye biliyorum. (216km)
Akustik konfor paketinde ön ve yan camlarda ses izolasyonu var ekstra ve burmester ses sistemi oluyor. Muazzam sessiz, dizel olduğunu anlayamazsınız.
Bazı güvenlik donanımları diğer seçeneklerin hiç birinde yok , çarpışma önleme sistemi mesela. Ayrıca sürücü diz hava yastığı, yaya güvenlik sistemi, yorgunluk algılama , panoramik cam vs. Bir de Mercedesteki amg sadece kozmetik değil , amg hava kanallı fren , agility control adaptif süspansiyon , genişletilmiş çamurluk da mevcut.
Ben bir tane satın aldım özel sipariş ile , aralıkta gelecek. soracağın bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Yol tutuşu ve frenleri gerçekten çok çok iyi.
Hayırlı olsun abi, Allah kaza bela vermesin.. bilgiler için teşekkür ederim. Rakam olarak ne kadar geldi özelden yazarsanız memnun olurum. Biraz araştırıp size özelden arac ile ilgili sorularım olacaktır. Şuan Mercedes ile ilgili hiçbir bilgim yok, haftaiçi test sürüşüne gidicem.
Merkez Ankara:) evde araç sayısı fazla ama kimse anahtarını vermez :) kendime ait 2. arabayı alıp koyacak yer yok site yönetimine karşı sıkıntı yaşıyoruz. A5 Quatro kasa eskidi gibi gelsede gözüme bazen 190hp olsan yeni motordan denk getirsem hemen alabilirim. C200 yakıtı 5 litre civari geri kalanlar 7-8 yakar şehiriçi ulaşımında.
İyi dileklerin için teşekkür ederim. Araç henüz teslime hazır olmadığı için rakamı belli değil ama şu an ekstrası olmayan amg paket araçları 180 liraya veriyorlar diye biliyorum. Hatta bazı galerilerde 178 gibi gördüm.
Bende amg ek olarak
Akustik konfor paket = burmester ve ses izolasyonlu camlar = 4900
Keyless go = anahtarsız giriş , elektrikli bagaj ayak ile açma kapama vs = 4400
Analog saat = 270 ( bu donanım beğendiğimden değil de saat olmadığı Zaman metal çerçeve olmuyor o kısım. Yukarıdan aşağıya bütünlük bozuluyor diye aldım)
Yani bugün satın alınsa 189 gibi isterler ama bilinçli olarak aralıkta gelecek aracı konfigüre ettim. Aralıkta daha iyi indirim yapılıyor. İllaki ek % olur. Şu an önden 0,69 kampanyası başladı mesela. Araç indirimli fiyatı \2 +10 bin kredi için kullanılabiliyor. Mesela 190 binlik araç için 105 bin kredi aylık 3400 ödeme gibi.
Bir test sürüşü yap tabii, diğer seçenekler hep 2 litre araçlar. Gidişten beklentin varsa mutsuz edebilir. Nasıl bir araca baktığının bilincinde gidersen daha sağlıklı olur. Ben 230 hp 320d den geçiyorum mesela :) ama tekrar belirteyim , yol tutuş ve frenleri çok beğendim. Mümkünse amg test edersen ve sonucunda 320ied aracın ile karşılaştırırsan sevinirim.
Yeni kasa A6'yı çok beğendiğimden onu seçtim ancak yaşınızı da göz önüne alınca yeni quattronun da keyfini yaşamak için A5 2.0tdi daha mantıklı gözüküyor.
listedeki tek 1.6 olup diğer 2.0larla aynı paraya satılmaya çalışan c200'e yanaşmazdım heralde şu listede. son secenek allroad bile çok daha çekici ve tarz aslında
onun dışında mantığım 5-4-3 veya a5'in quattro olanından geçmekte
ayrıca alternatif olarak 3.20d GT xdrive
Loading site please wait...
180-190 lu rakamları c200d ye versem elim titrer uyuyamazdım günlerce muhtemelen.
Tamam iyi hoş arabada o kadar edecek extra bi özelliğe sahip değil ciddi pahalı ederinin üzerinde bi etikete sahip bir araç
Awd seçeneklerin hepsine şehir içinde extradan 2 lt koyun tüketimde ama bana sorarsanız kesinlikle değer hele hele ankarada otursam hiç düşünmezdim bile
Xdrive veya quattro 2.0 dizellerden birinin en temizini seçer devam ederdim
Aslen namussuzların vergisi fazla olmasa GLK 220 cdi 4 matic derdim ama 2.2 vergisi insanı rahatsız ediyor.
Fiyatının ederinin üzerinde olduğu konusunda hemfikirim. Fakat bu kombinasyonda premium marka araç yok , bir sonraki seçenek Passat.
Ek bir bilgi olarak, bu yıl d segmentte passattan sonra en fazla satılan araç c serisi şu anda. C serisinde de satılan her 5 araçtan 4 tanesi dizel.
Bence F10 5.20 Dizel, Hem gösterişli hem sıkıntısız.
evli değilsen, tavsiyem 420d olur, evlenince mecbur 4 kapıya biniyorsun, a5 yakışıklı ama ama içi bana göre çok demode.
c200d amg 193 Bin TL Liste fiyatına sahip
Zaten bu fiyat rahatlığı A4 ve 3 serisi cephesinden rakip olmadığından kaynaklı en yakın rakibi passatla fiyat farkı 30-40 Bin TL civarı 2.0 tdi 190 hp versiyonla fiyatları birebir aynı
C serisindeki rahatlık aslen eskiye dayanıyor ilk 1.6 benzinlileri getirmişti bol bol sonra 316i ler 320 iler çıkınca işler değişti sonra passat fiyatına 3 serisi alınmaya başlandı
Ben halen c200d nin mantıklı olduğunu düşünmüyorum alana saygım sonsuz ama 1.6 dizel diye diye bu denli yüksek fiyatların konuşulması sadece garip
Yani rakibi yok diyede o fiyatta 1.6 dizel bu segmentte bir araç alacağımı birine tavsiye edeceğimi hiç ama hiç sanmıyorum..