Dogrudur aralarindaki sifir olani olabilir. Ama katolog verisi 216 son hizi olsada listenin en gucsuzu olduğunu yine degistirmiyor hatta o son hiza ragmen yine cogu 1.6d'den yavas kaldığı gerçeğinide
Printable View
Şehir dışındayken konuya bakamadım, C200d bu sene motor olarak 1.6dci 160hp olan motoru koyma ihtimalleri var mı?
"""listedeki tek 1.6 olup diğer 2.0larla aynı paraya satılmaya çalışan""" yazdığınız için söyledim. Ek donanım olmayan amg 178 lira. Belki çok zorlansa en boş paket 320d rakamı 190 lira olabilir ama tercih meselesi tabii, şahsen sırf motor kuvvetli diye boş araç almazdım bu parayı ödeyip. Boştan kasıt cruise control bile yoktu bmw'lerde yakın zamana kadar.( Şimdi baktım halen yok)
Aracın performansı kendi rakipleri arasında en iyilerinden biri muhtemelen. 2 litre araçlarla mukayese etmek adaletsiz olabilir. Ya da adil bir mukayese için aynı donanım seviyesindeki iki aracı karşılaştırmak gerekir diye düşünüyorum. Bugün Amg donanıma yakın bir M paket 320d nin 220 bin altında olacağını sanmıyorum.
4.20d 190.000+ gran coupeler arkadaşlar bizim fiyatlara tek kapısı anca olur, birde evlilik vs. muhabbetlerinden dolayı tek kapı araba problem buna göre yorum yaparsak sevinirim.
Çok fazla parametre var araç seçiminde. Bekar mı evli mi , evliyse çocuk var mı , varsa kaç tane var ? Arabayı sakin mi kullanır sürekli dip gaz mı gider, hız öncelik mi değil mi , donanım ister mi istemez mi vs vs . Tekrar yazayım , aracın fiyatını ( 178 bin ) ben de yüksek buluyorum. Zaten bu ilk çıktığı zamandan itibaren ciddi zam görmesinden ve talep patlaması yaşamasından açık bir şekilde belli.
Ne var ki Mercedes 2. el tarafında da değerini koruyan bir marka. Diğer taraftan BMW markası 1,5 dizel getirirse veya şu ankine göre daha kuvvetli 1,5 motor piyasaya sürerse işin rengini değiştirebilir. Aslında şu anki durumda dizel seçeneği olmadan da oldukça iyi dayanıyor satışlarda Mercedes'e karşı. Tabi başta da belirttiğimiz gibi mercedesin fiyatı abartmasının etkisi büyük. Amg c200d yi bugün 40. yıl ile aynı paraya satsa zaten çok farklı olurdu sonuç.
Ben düzeltmek istiyorumda, öyle bir imkan yok galiba. Nese yetkililer görünce aracı anketten çıkartırlarsa sevinirim. Limit 180.000TL. 4 serisi 190.000+ zaten seçenler bakmadan oo 4.20d tabi diyip işaretleyen kesim çoktur. C serisine 160 dci motor gelme ihtimalı varmı abi
2 cabrio alınmazmı o para ?
Abi B9 fiyatları inanılmaz derecede pahalı geldi bana, eski kasalarda dediğin gibi eskimeye yüz tuttular bide bu açıdan bakmak lazım. 4 serisi bütçemi aşıyor artık. Allroadlara bakıyorum ömürlük araba olur benimle birlikte yaşlanır galiba :) audi olcaksa A5 quatro inşallah.
fren fonk. cruise yok değil bir pakete dahil değil sadece isteyen siparis gecerkende koydurabilir yada serviste taktırabiliyor.
2.0 vergisiyle zaten 220'ye gelmemesi imkansız ki baktım simdi 225bin'e geliyor mplus.
dönüyoruz c 200d'ye 193.200 etiketi sitede yazan. (pazarlık kampanya ozel indirim vs kısmını katmıyorum).
motoru yada donanımı dogru esitleyemiyoruz biri birinden eksik veyaz fazla kalıyor.
320dnin giriş fiyatı techno plus paketle geliyormuş 199 bin. led sunroof oto klima kameralar cart curt, + cruise de 720€.
şimdi burda kişisel tercihlerde giriyor işin içine ama 7bin fark için 1.6d amg mi yada 2.0d m olmayan 3'mü kısmını tartısmadan 3ü kucaklarım :D