Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi'nin sigorta fiyatlarının dizginlenmesi için başlatmış olduğu bir uygulama;
https://teklif.sbm.org.tr/trm-teklif...leme/sorgu.sbm
Linke tıklayıp birçok firmadan teklif alabilirsiniz.
Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi'nin sigorta fiyatlarının dizginlenmesi için başlatmış olduğu bir uygulama;
https://teklif.sbm.org.tr/trm-teklif...leme/sorgu.sbm
Linke tıklayıp birçok firmadan teklif alabilirsiniz.
Nerde o eski sigorta poliçeleri 180 tl ye ilk pcx mi yaptırmıştım
240 tl ye arabamı
Şimdi rambo bıçağı sokup çevirip çıkarıyorlar![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
hergün yeni bi icat çıkarıyolar sırada ne var acaba merak ediyorum![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
arkadaslar sorgulama yapicam plaka yerine 34 yaziyorum 034 oluyor
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Oh be. Neydi öyle ahiretlik sorular. Yok ruhsat bilgilerini ver, yok telefonu yaz, maili yaz falan fıstık.
En azından fikir edinmiş oluruz yenilemeden evvel.
Kasko için de aynısını yapsalar kıyak olur.
Valla en uygunu NEOVA SİGORTA çıkarttı ama yakın zamanda yaptırdığımdan 300 lira fazla rakam yine çok![]()
- Bize Her Yer TRABZON
624'e Mapfre yaptırmıştım, 630 Ankara çıakrdı en düşükSigortacılara Allah kolaylık versin zor valla
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Teklif verilmedi. (KOD: 5002)
Teklif verilmedi. (KOD: 5008)
31 Firmadan 11'i verdi diğerleri yukarıdaki hatayı verdi anlayamadım
2 gün önce yaptırdım 1 senedir yoktu sigorta en düşük 1096TL Ethica verdi firma içime sinmesede mecbur yaptırmak zorunda kaldım.
Bende motorda sigorta yok bilgi bulunamadı diyor
bi yanlışlık olmasın bu linkte 3 . ayda 1.300 e yaptırdım sigortamı şimdi 2.5 k dan felan çıkıyorhatta 7,563.55 den çıktı genaralli
arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum biraz alakasız olcak ama.2 ay önce felan küçük bi scooter aldım asya nostalji.1300 küsür lira sigorta çıktı bende yaptırmadım o şekilde geziyorum.fakat bakkala,markete felan gitmek için kullanıyorum zaten motoru bu sebeple aldım şehir merkezinde oturmuyoruz çevirme felan sıkıntı yok tanıyor herkez birbirini.benim merak ettigim birşey var şimdi ben buna sigorta yaptırmadım , bildiğim kadarıyla 15 gün içinde yaptırmayınca %10 felan bi ceza geliyormuş.buna faiz binermi ilerleyen zamanlarda? yada ben şimdi otomobilimi satmıştım tekrar otomobil aldığımda sigorta yaptırmak istediğimde fiyatına etkisi olurmu ? eğer böyle birşey varsa çekme belgesi almayı planlıyorum...
Hakkı Can Eryüzlü...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)