User Tag List

Sayfa 2/12 İlkİlk 1234 ... SonSon
210 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Trafikte Makas Atmak

raja52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara trafiği belli gerekli olduğu zaman atanlardanım bende. Yalnız sıfır geçme mevzularını falan bir hırlaşma yoksa yapmıyorum uzak uzak geçiyorum. Pek nadir selektör yeme sebebim bu sanırım. Fakat bahsi geçen videoda ve sosyal medyadaki videolarda pisliğine, video çekmek için, zevk olsun diye atılan makaslar çok riskli bence. Sonu da genelde videodaki gibi bitiyor.

Phenomenal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda makas şart diyen arkadaşlara biri gelip makas atarken vursa tepkileri ne olurdu acaba
    Never Back Down

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ters takla - YouTube

Allah kahretsin böyle tipleri yaa al şimdi o çakarlı stopu... Neyse. Arka sis açmak, çakarlı stop nedir arkadaşlar? güzel mi onlar bak bunun zevki rengi yok. Berbat ! bi arkadaşı, kardeşi demiyomu acaba "yaa arkadaşım bunlar kötü oldu çıkar bak bunları." demiyor mu acaba? bayılıyorlar şöyle ucuz aksesuar malzemesine.. çocukta tam bir velet önü boru yapılmış şapkası eksik kafasında belki vardıda taklada çıktı kafasından

Kazaya gelince şimdi bu velet direksyonu çeyrek tur sola kırıyor sağ arka tekerlek beyaz fiat egea nın arka tamponunun sol köşesine tırmanıyor ve fırlatıyor gerisi zaten merkez kaç. Durban jantı var muhtemelen spacerda vardır jantlarda 17inç, e haliyle jant çamurluktan, kasadan 1-2cm dışarıda olduğu için tırmanmasıda kolay olmuş. Bu arada soldaki clio symbolün kazadan önce arkadasından fırlayan cisim nedir anlamadım baya büyük bir taş fırlıyo ordan sanırım.

Geçmiş olsun velete ders olsun önce o berbat, ucuz, çirkin çakar lambasını çıkarsın.. Böyle birini görünce alkışlayıp sen en iyisisin diyorum devam ediyorum tavsiye ederim

Sol şerit temposunu bilmeyen dingillerin önüne bende geçiyorum artık makas mı dersiniz ne dersiniz bilmiyorumda her şeridin belli bir temposu var uymakta zorunda yani herkes. Karşı çıkan varsada buyursun sağ şeritten devam etsin artık ekonomimi kasar video mu çeker mesaj mı atar bilmiyorum.

Birde yan yoldan ana yola bağlanmaya çalışken yol vermeyen dingiller var. E mecbursun işte ya çarpışacaz ya yol vericeksin yani 1 araba önüne geçse varacağın noktaya 2saniye geç gidersin neyin inadı? anlatılacak çok konu var. Zaten bu tip konular kronik forumda ayda 3-4 kez açılır aynı şeyler konuşulur ufak çaplı tartışma çıkar kapanır iyi akşamlar...

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes SchumiRc abi gibi atıcaksa bence sıkıntı yok. Ama ön lobu gelişmeyip körü körüne makas atan ne yaptığını bilmeyen fenomen olmak için çalışanlar hiç yapmasın. Neticede iyi birşey değil ama bazen yol öyle güzel fırsat sunuyor ki slolom için resmen akıyor yani. Atmıyorum değil ama hiçbir zaman hadi makas atmaya çıkayım diye bir tutumda olmadım anlık gelişiyor ben de olay. Neyse Rabbim cümlemizi kazadan beladan korusun.
    MR.EVO53

Gearbox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jointofjah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün uçan polo videosunu izlediniz mi bilmiyorum ama ekşisözlükte baya sövmüşler. Ankara da yaşıyorum ve b.k varmış gibi bazı insanlar özellikle tofaşçılar ve bazı teyzeler soldan ayrılmıyor bende mecbur sağlarından geçiyorum yada makas atmak zorunda kalıyorum diğer araçlara. Ama insanlar resmen makas atan direk idam edilsin istiyor. Herkeste kurallara adam gibi uymuyor. Yorumlarınız nedir bu makas konusunda ?
    Sol serit bunlara tahsis edilir korna , selektör hiç bişey işlemez. Bi de yanından geçerken MAL MAL yüzüne bakar. Ankara nın klasik sürücü huyudur..

camsemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmirde her zaman hızlı akan şerit en sağ şerittir. a noktasından b noktasına hiç şerit değiştirmeden en sağ şeritten en hızlı şekilde gideceğiniz yere varabilirsiniz.

marikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağ şerit candır. Sola geçip amcayla teyzeyla dalaşacağıma sağdan sağdan akar giderim. Tertemiz.

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makas atıp patlamayan sürücü yoktur henüz patlamamış sürücü vardır.

kadireren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı camsemih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmirde her zaman hızlı akan şerit en sağ şerittir. a noktasından b noktasına hiç şerit değiştirmeden en sağ şeritten en hızlı şekilde gideceğiniz yere varabilirsiniz.
    Ankarada farklı sayılmaz sol hep tıkalıdır , göbekten sola dönecekler sol 2 - 3 şeridi tıkar en sağ mis gibi akar gider

Makas demeyelimde gerektiğinde sağdan geçerim , solu kapatanlara adımız yazılmış ama dikkat ettiğimde solu kapatanlar çoğunlukla hb arabalı ablalar , teyzeler oluyo önü boş rahat diye sanırım

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gençken bizim de nakış işlemişliğimiz var Altınyol'da Yeşildere'de. Arada bir ufak geçişler yapıyorum yine. Ama şimdi düşününce aşırı gereksiz hareketler yapıyormuşum. Hani denk gelir, iki sıkar geçersin. Şimdiki gençler öyle gereksiz hamleler yapıyor ki ben utanıyorum onların adına.

Gidip virajlı bir yolda otomobil kullanmak çok daha keyifli. Makas falan boş işler.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makas atılır gerektiği yerde,bokunu çıkartmamak lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eldorado Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Makas atılır gerektiği yerde,bokunu çıkartmamak lazım
    kötü şey içerde durmaz lafına istinaden olacak ki o b.k hep çıkar , çıkmıyosa da çıkarmak için elinden geleni yaparlar.

Dean's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben artık sağından falan geçmiyorum ya bunaltıyorum selektör manyağı yapıyorum yetmiyor korna çalıyorum uzun uzun. Birde yol verdiklerinde bakan tiplere hastayım. Hem yol vermiyor işgal ediyor şeridi hemde el kaldırıyor. Her sabah derse giderken kanser oluyorum.

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makas atacaksan bile bunun zararını bilen birisiysen edebince adabınca atarsın. Bomboş yolda kendi kendine makas atmanında manası yok, he çok biliyorumcular oluyor yollarda böyle, 1-2 yüz görümlülüğü yapmıyorum desem yalan olur. Oda her zaman her kuşun etinin yenmeyeceğini öğrenmeleri içindir.
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafik yoğunluğu azsa arkasına yanaşıyorum çekilmesini bekliyorum önü boşsa baktım çekilmiyor sağından geçip gidiyorum geri tekrardan soldan devam patlayan çocuk gibi trafik 80-90 hızda akıyor sen 130-140 hop emniyet şeridi ordan en sol bulduğun boşluğa gir çık bence gereksiz ve tehlikeli

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O otobanda 90 100 ile sol seridi kapayanlarin Allah bin bir belasini versin 75 hp arabam var tam 170-180 kapatmisim zar zor ulasmisim o hizlara teee 1 km onceden sellektor yagmuruna tutmaya baslamisim ama paşa sol seritten ayrilmiyor neden ? Demisler ki buna ayrilirsan karinla cima ederler gizli gizli oda napsin korkuyo yol veremiyor. Sonra bekle ki essek punto bi daha o hizlara ciksin

Ayrica her makas konusuna yazarim atiyorum kendi capimda milleti panige sokmayacak sekilde diye. Sosyal mesaj verenlerden de nefret ediyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Makas nasıl savulunuyor anlamış değilim.!

10 dk önce Anadolu-Avrupa istikametin de giderken Subarunun bir tanesi Polo gibi taklaya gelicekti.
    3 şeritli yol ve Dacia Duster ile yürüyolar Duster sol şeritte ben orta şeritteyim (en sağ şerit boş), sırf makas atmak için ikimizin arasından geçmeye kalktı ben sağa kaçmasam Polo gibi tırmanıp taklaya gelecekti. Makasın gereklisi veya gereksizi olmaz.

Çok ilginç, az önce Sabiha Gökçen'e giderken sol şeritte gittim hep ve selektör kolu bozuktu. Hangi aracın arkasına geldiysem yavaşladım ve hepsi de önümü açtı. Herhangi bir korna veya selektör (ki atamazdım bozuktu) hepsi yolumdan çekildi ve diğer aracın arkasına geldiğim de diğer araç yol verdi. Sanırım burada ki herkesin istediği bu o da benim başıma geldi

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apaçi ağzıyla makas atmak var, seri şerit değiştirerek ilerlemek var.

Ben çok yaşıyorum, diğer şeritler tamamen doluyken ve sol şeritte ilerlerken, arkadan gelip dolu şeritlere girip, millete silme geçe geçe makas atıp, geri benim arkama sola çıkan çok hıyar var. Genelde beyaz renk VW ve BMW sürüyor bu tipler. Eee, sen ilerleyemedin ki, boş yere milletin içinde dansöz gibi sağa sola zıpladın. Yine benim arkamdasın.

Ben de şerit değiştiriyorum. Fakat burada önemli olan nokta, kimse senin yüzünden ayağını frene atmamalı. Yani gidip milletin tam önüne 10cm kala girmemek lazım.

Amacı unutuyoruz. amaç bir yerden bir yere seri şekilde gitmek, 70 ile gidip, millete makas atıp, yine yavaşlayıp 70 ile gitmek değil. Bu şov yapmaya girer.

Suç işliyoruz. Ben de işliyorum. Eskişehir yolunda Konya yolunda Çiftlik bulvarında başında 2 olan çok hıza çıktım, çok sayıda. Ama o halde giderken bile hep gözüm aynadaydı sol şeride çıktığımda. Benim gibi adamın biri, altındaki süper aracıyla 300le geliyorsa ne yapacağız?

Gerçi millet kırmızı ışık yanan kavşakta bekleyen araçlara doğru gaza basıp son 50m frene basıyor, kimsede bilinç yok.

Trafiğin kralının siz olmadığınızı, kimse olmadığını, trafikte bulunan herkesin(!) vergiyle o yolda gezdiğini, sizden benden farklı bir vatandaş olmadığını anlamak lazım. Bu anlayış diğer insanlara saygıyı zaten beraberinde getiriyor, ve o insanları paniğe sevk edecek şeyler yapmamaya başlıyorsunuz.

Ben hiç bir zaman ayı gibi hızlı giden birinin arkasından sövmedim. Belki gerçekten çok acil işi var, olabilir. Ama hızlı ve güvenli araç kullanmak başka şey, sırf şov için serserilik yapmak apayrı bir şey.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konya yolunda radara gelmeden dahi yokuş aşağı 70 80 le sol şeritte gidenler var bide. Sürekli frene basıyorlar, bir gün bişey olacak ya hayırlısı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler