ozaman hard reset yerine
yedekle sıfırla menüsünü kullansak olmazmı oda fabrika ayarlarına döndürüyor hatta sıfırlıyor onları![]()
1881 - 193∞
Servisler iş yok oturuyoruz diye mail atmış sanırım kore'ye onlarda tamam sizin için bir iş para kazanma yolu açtık demişler
Faturasız telefonu götürünce zaten sistemdeki bu güvenlik niye var deniyor.
Eğer telefonunuz çalındı ve siz ime samsung bir web servisine girip calındı ihbarı verirseniz mantıklı ama sanırım böyle bir yöntemde yoktur.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
odin ile rom yuklenir sanirim . Boyle bir durumda zaten cihazin ici bos olmus oluyor yeni rom kurup devam edilir . Servis de boyle yapiyordur heralde
Odin ile orjinal romlari atacaginiz icin yine ayni hale geliyor. Esas konuya gelince eger cihaza hard reset atmadan once ayarlar menusune girip google hesabini kaldirirsaniz sorun olmayacaktir. Ayarlar menusune ulasamiyor iseniz(bir sekilde ekran kilidini acamiyorsaniz) samsung kies yazilimini bilgisayariniza kurup, telefonu bilgisayara baglayip, kies icinden menu kisminda acil kurtarma modu ile cihazi eski haline cevirebilirsiniz. Tabiki bu en son soyledigim secenek cihaz hard reset gormeden oncesi icin gecerli, bu durumdan sonra tek secenek servis yeni cihazlarda durum genel hatlariyla bu
Evren Bey'e hitafen odin ile orjinal rom geri yuklenirse garanti disi kalmayacaktir, garantiyi gectim servis romun atildigini anlamayacaktir bile.
100 liraya bizim burda aciyorlar. kardesimin telefonu garantiye gittiydi sonrasinda elinden alip ben kullancaktim oda vermedi sifreyi arkadas vardi telefoncu catir catir acti.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)