Bizde babaya sıfır araç bakıyoruz. Leonda. Okadar trim sesi varmı ya ?
Benim Konudada astra k yı öneren olmuş.Hatta bilem arkadaşlar konu altında octavia kullanıcısı varsa ufak bi vtr geçsin. Trim sesi olmayan c sınıfı araç varmı takipteyim
Printable View
Bizde babaya sıfır araç bakıyoruz. Leonda. Okadar trim sesi varmı ya ?
Benim Konudada astra k yı öneren olmuş.Hatta bilem arkadaşlar konu altında octavia kullanıcısı varsa ufak bi vtr geçsin. Trim sesi olmayan c sınıfı araç varmı takipteyim
Araç alıcaksanız elinizi çabuk tutun, Kur artışı yansımadı ama yansıtacaklar... Bmw Mercedes direk yükledi fiyatlara.. Bence düşünmeden opel alın GM 220 Milyon Usd para harcadı Astra K için ... Lansman fiyatı gibi düşünün... Opel'in marka değerini pazar payını artırmak için yapılan bir hamle.. Hatta VW'ye kesilen emisyon cezasında da parmakları olduğunu düşünüyorum :D
Videonun sonunda kral yine golf çıkmış
Opelin bakımı bile 150 tl daha fazla
Gırtlak dolu astra hakkı ederi 70 80 iken 107 demişler yuhhh :)
Golf hakkınederi 80-90 onada yuh 110 nedir yaaa :)
Ama ikinci el de golf kral olacağından ki bence astra leon la kıyaslanmalı
Skoda rapid hb ler var onlarda güzel araç
C4 hb 308 astra bu modeller hiç beni çekmiyor astra 136 hp olmasına rağmen
Geçmişimde bir çok opel pejo citroen binmeme rağmen
Honda yı meclis dışı tutuyorum alman arabası opel hariç her markadan memnun kaldım
Skoda ve seat vag grubu olduğundan onlardanda memnun kaldım
Ama opelden bir türlü sevemedim 3 corsa 2 astra 1 insignia sahibi oldum nefret ettim satarken üvey evlat muamelesi yaptım
Şuan golf var huzur yaa 18 jantla kullanıyorum o konforu bırakmıyor
30.000 tl lik tramerine rağmen trim sesi hak getire
Yani astra elma ise golf armut dur :)
Gırtlak dolu Astra nasıl 80 Olsun? Ötv %45 üzerine %18 KDV ... Üzerine trt payı ıvır zıvır.. Objektif olmak lazım
Astra'nın da seveni var satılmayacak diye birşey yok ama FR gibi asla olamaz. FR dan daha fazla yakacağı kesin gücü nasıl bilmiyorum hiç test etmedim ama aklınıza koymuş gibisiniz alıp kullanın. Beetle 1.4 160 lara baktınız mı hiç ? Kırmızı tavanlı hoş olur hemde gider.
Golf iyi hoş güzelde yüzü bence eskidi ve çok düz bir tipi var. Tasarım olarak leonda astrada saha güzel ve sportif. Golfün en sevdiğim yanı iç trim sesi yok ve sessiz konforlu, iç malzeme kalitesi yüksek bir üst sınıfa kayar fakat araçlar boşline :). Higline alıncada ebesinin nikahı fiyatlar. Golf isterse merso c kalitesinde olsun yinede haketmez o parayı. Gerçi hangi araç o fiyatları hak ediyor ki...
Konuya dönecek olursak benzinli otomatik sunroof ve donanımlı astra K yı senr sonu indirimli,aralıkta 77ye alabiliyormuyuz
Astra K Dynamic FR a göre daha donanımlı bi araç anahtarsız giriş çalıştırma,elektronik el freni,led farlar filan. Sanruuf bana göre kasaya göre çok küçük kalmış.Ama k da test sırasında trim sesi duymamıştım.
Katılıyorum.Zaten Astra'nın bundan önceki kasasında 1.4 140HP'lik turbo motoru Vag grubunun 1.2 TSI gibi gidiyordu ve deli gibi yakıyordu.
Güncel motorunda ve kasasıda revizyon yaptılar.
Trim sesi her arabada var.Bizim yol şartlarına bakmak lazım.Konuyu acan arkadaş zaten kafasına koymuş başka bir marka önermek zor bence.
Bu arada leon makyaj geliyor.Şuan zaten bayi'den sıfır almak mantıksız sene başında gelicek deniyor.
Birde şunuda bilmek lazım arkadaşlar.
Seat Leon FR = Formula Racing = C U P R A bir alt versionu yani sert bir araba spor bir sürüş veriyor.
MK2'De FR diyince 2000cc 200HP araba gelirdi.Sonrasında çok satılmayınca 1.4 125hp motor ile satmaya başladı.
Bu şuna benziyor GTI CUPRA COOPER S Alıp ya bu araba golf'un astra'nın leon style paket'e söre sert demek garip.
Sert olması lazım biraz konfor yok spor bir sürüş için.
Leon'u babam 2015'den beri kullanıyor. Araç 10k civarı. Trim sesi hiç yok diyebilirim. Şehir içinde kullanıyor genelde.
Araç bir tek yazlıkta nispeten bozuk yola giriyor.
Kullanımdan kullanıma değişiyor olabilir. Bazıları da belki fabrika kaynaklıdır.
46.000 de golf 7'im 30.000 kmdir falan vog spor yay+18" 40 yanak cok sert olan lassalarla kullaniyorum (binen herkes bobrek tasi dokturur diyor, lassalar o derece sert hamurlu) 0 trim sesi
Gozlukluk sadece kronik gibi onuda hafif bi cift tarafli bantla cozdum
Trim sesi hemen belli olmaz, hele araç biraz eskisin yıpransın vidaları civataları gevşesin o zaman ancak ... En güzeli gidip test sürüşü yapın her iki aracıda...
Yakın bir arkadaşımda FR var 2016 model 10.000 km civarı sunrooftan tıkırtı geliyor. Katlanabilir arka koltuğun kilidindende tıkırtı yapıyordu araya sünger koydu tıkırtı kesildi.