Bir opel çalışanı olarak size bir soru sorabilir miyim? K'da ki kronik sıkıntılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu sensör çalışınca hoparlörden gelen sesler vs gibi? Harbi kronik mi bizim insanımız mı çok karalama yapıyor? Bir de dizele bütçem yetmez. Turbo hakkında ne dersiniz?
Aracınız hayırlı olsun. Yakıt hakkında bilgi verebilir misiniz?
Benimki 2013'tü. Coiloverda vardı. Soğuttu valla, içinde durulmuyordu.
Şuan sıfırını 74'e burakıyorlar. 1.4 turbo dynamic sunrooflu.
47k spor yaylı golf 7 kullandım. Evet bir gram trim sesi yoktu. Ondan önce astra j 1.3 vardı. Ondan da çok memnumdum. Karşılaştırma yapabiliyorum.Bu yüzden Leon'dan 10k'da soğudum.
Güzel olur ama tek kapı tercihim değil malesef. Yine de farklı araç tekliflerine açığım.
Bencede öyle. Golf çok eskidi artık. Bu yüzden yeni yüzü olan araçlara yöneliyorum. benzin sunroof manuel dynamic paketi 74 e bırakıyorlar.
Kafaya koyduğum birşey yok. Farklı araçlara da bakıyorum sürekli.
Maşallah o zaman inşallah gelmez![]()
30k^daydı benim araç bayağı ses vardı. 1.2 TSİ'a bindim ondan yoktu mesela. 1.4 150 FR'a bindim onda da benim araç kadar vardı. Fark ediyor sanırım.
47k spor yaylı higline jantı ile golf kullandım. Evet hiçbir ses gelmemişti benden de.
Dün bir araca baktım. Aracı çok beğendim. Fiyatta anlaşamadık.
Bende yaptım bir kaç birşey. Düzeltemedim. hatta 1 gün serviste yattı. Yine de geçmedi.
Benimki de aynen tabir ettiğiniz gibiydi.
Testlerden öyle gözüküyor. Ama kullanmadan bilemeyiz tabi. Ne test yapanlar kadar pilotajlığımız var. Ne de bilgimiz.
Bende inceledim. J kullanmıştım. Bayağı güzel geldi K gözüme.
Valla niyetim bu değildi ama arkadaşlar olayı oraya getirdi.
Umarım benim yaşadığım başınıza gelmez. Onun haricinde keyifli araç zaten.
1.2'ler de çok gelmiyor. Daha mı çok sıkıyorlar ne anlamadım
Kapı ve sunrooftan çok ses alıyordum. O kadar çok ses geliyordu ki başka bir yerde var mı onu kestiremedim o yüzden![]()
Bu arada sattığım FR. Bazı arkadaşlar üvey evlat muamelesi yaptığımı düşünmesin.
Konu FR'dan gelen trim sesleri değil. Bu konuda lütfen daha fazla konuşmayalım. Amacım leon'u kötülemek değildir. Konu Astra K 1.4 150 nasıldır?
Bir de olaya şu yönden bakalım. 31k'da 2013 model Fr satıyorsun.
3 bin de 5 bin de 2016 model daha piyasaya yeni çıkmış opel alıyorsun.
Ya da varsa alternatifleriniz önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Konudan sapmak istemem ama belirtmek istediğim bir husus var.
Aracınız yaylıydı sanırım. Türkiye şartlarında trim sesini çok arttırıyor. Eski aracımda bunları giderebilmek için çok uğraşmıştım. Onda da yay vardı. Bir süre sonra başka yerden gelmeye başlıyordu.
Bir de fr normal style A göre daha sert. Bir de yay eklenince trim sesi oluyordur şaşırmam. Belki yaysız bile kullansanız olacaktı.
Size önerim test sürüşü yapmadıysanız ona göre karar verin.
Hatta bulabiliyorsanız 1 gün kiralayın.
Bir araç ne kadar iyi olursa olsun neticede kullanıcısını memnun edebildiği kadar iyidir.
bunu satılıp astra alınıyorsa benim sözlerim bu postla bitiyor
![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Hatchback 3kapı olursa pro ceed gt olabilir. İkinci el fiyatları uygun.
astrada iyidirde kanka niye megane düşünmüyosun fr yada astra kadar gitmez ama az yakar en azından
Loading site please wait...
Niye bu kadar leoncu oldunuzleon satilip niye astra alinmasin. Bence ikiside birbirine denk araclar. Alinip satilabilir astra k ici toklugu konforu leona gore daha iyi bana gore.
Elleme Sekelesin...
bence opelin son yıllarda urettiği en iyi araç , genel anlamda bence leon yerine fiyat performans olarak bile bakıldığında rahatlıkla tercih edilebilir
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...49435561/detay
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Atladiginiz cok onemli bir nokta var. Astra ile cuma gunleri aracin fotosunu sosyal medyada paylasip "hayirli cumalar" diyemezsiniz.
BuğraTuna34 yerinde olsam golf7 1.4 tsi alırdım, arka bağımsız süspansiyon olduğundan araç komple sarsılmıyor trim sesi v.s ona göre daha konforlu daha sessizdir.
Astra K yine Leon gibi arka bağımsız süspansiyon değildir. watt's bağlantılıdır, belki leondan bir tık daha virajı iyi olabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)