10 11 litreden aşşağı düşmüyor yaktığı kadarda gitmiyor basmasamda düşüremedim sıkıntı mı var acaba araçta 2013 otomatik
10 11 litreden aşşağı düşmüyor yaktığı kadarda gitmiyor basmasamda düşüremedim sıkıntı mı var acaba araçta 2013 otomatik
Kesinlikle sıkıntı var. Lpg'li 1.6 125 otomatik fd6 ile hiç dikkat etmeden ankara içi 8.5-9 ile geziyordum. 140 bine kadar kullanmıştım. Kısa dönemli gözlemim değil.
Manuel FN1 sahibiyim. 1.800 cc aracım ankara şehir içi trafiğinde 8.5 geçmiyor sakindede 7.5 tüketiyorum. otomatik olması o kadar fark ettirirmi bilmiyorum ama 11 lt fazla gibi geldi
karma olarak, 50 km yolun 25 kmsini cok sakin gidip diğer 25 ini dip gaz gittiğim zaman en uç gördüğüm 8.7
ciddi basmazsam 7 lt civarında dolaşıyor. tabi bunlar şehir içi verilerim.
1.6 benzınlı(atmosferik) + otomatık aracın şehır ıçı 10 litreden aşağı yakması çok zor..
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
arkadaşımda otomatik bende düz fb7 var sizinle de konuşmuştuk aracınızı alırken sanıyorum. otm. olan istanbul şehir içinde 11'in altına hiç düşmüyor. malesef durum böyle otm. fb7lerde. düz olan ise 8 ile 9 arasında gidip geliyor dikkatli kullanımda.
Bencede gayet normal yakıtınız. Otm fd6-fb7 ile şehiriçi 8 litre yakıyorum diyen adam ortalamayı sıfırlayıp yokuş aşağı salmıştır![]()
Çok normal istanbulda antalya içinde çok trafik görmeden 8.5-9.5 arası yakıyodum yanlış hatırlamıyosam 2014 otomatik fb7 ile . Aynı şartlarda polo gtı aracım daha az yakıyodu .
Satılıklarda kkonusunu açmıştım arkadaşın aracını hala satamadısatamadığı gibide yakıttan muzdarip , inat etti lpg de takmıyor==)) yakıtı orduda 8 in altına düşmedi.. üstüne aşırı sakin eco modda kullanıyor )) ağlayıp duruyor alanda yok ))))
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
lpgsız elegance cok yakar ben2 manuel kullandıktan sonra premıum suan otomatık var gundelık kullanıyorum otomatık manuele gore 2 lıtresı var temız. sehır ıcı bu benzın fıyatlarıyla 50krş altına hıc dustugunu gormedım s2000le aynı yakıyorlar uzun sure bınme planın varsa lpg taktırt
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)