ugruna intihar ettigi kizla hic gorusmemis face aski yani. sizofren deli manyak iste akliniza ne geliyorsa. Ben canli olarak izledim. sonra arkadaslari falan yazdi. kelimenin tam anlamiyla salak.
ugruna intihar ettigi kizla hic gorusmemis face aski yani. sizofren deli manyak iste akliniza ne geliyorsa. Ben canli olarak izledim. sonra arkadaslari falan yazdi. kelimenin tam anlamiyla salak.
Sen suçlu diyorsun, ben ise "etken" olduğundan söz ediyorum. Eğer illaki duymak istiyorsan; evet, bahsettiğin ölümde duvar %1 "dahi" olsa etken. -ki söz konusu durumda çok daha etkin bir rolde. : ) Bu noktada farklı bakış açılarına sahip olduğumuzu düşünüyorum.
Ayrıca yine ele aldığımız konuda, kişi kendisini "sosyal medya" ile öldürmüyor... Okuması bile komik geldi değil mi? : ) Şimdi sebebiyet verecek şeylerle, "etken olduğunu" düşündüğüm-savunduğum şeyi karşılaştırmaya çalışmaktan vazgeç lütfen. Zira bu şekilde örneklendirmek, sen her ne kadar "net" desen de, yersiz oluyor arkadaşım.
Senin söylediğin sözler şunu demiş olsam, evet, yerinde olabilirdi. "Sosyal medya yüzünden kendini öldürdü." Fakat hayır, bunu söylemedim ve bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi "sosyal medyanın, bu ölüm üzerinde %1 dahi olsa payı olduğunu düşünüyorum." Umarım buradaki ince ayrımı fark edebilir, söylediklerimi başka yere yormaz ve konuyu da daha fazla uzatmak istemezsin. (Aslında bi' "ne şekilde?" desen hiç buralara gelmezdi de, üzerime yürümeyi seçtin. :') Çünkü bana öyle geliyor ki; yanılıyorsam düzelt, benim söylediğimi farklı şekilde anlıyorsun. Yalan yok, bu noktada benim de üstü kapalı konuşmamın etkisi var.
İlk mesajıma da geri dönüyorum müsaadenle. "Sosyal medyanın zararları günbegün artıyor." Bu cümlemi "ne demek istedin?" demeden, düşüncelerin doğrultusunda yoğurduğun için, sen mesaj atıyorsun ben sen ben sen falan filan... : )
Son olarak da, ben ne okuduğunu bilmeyen bir aptalım; sense basitsin. : )
dipnot: Sorun havada kalmasın; sosyoloji üzerine zorunluluktan okumuştum, dahasını okuyamadım.
K.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)