Sen git aracını servise bırak yapılsın diye ehliyetsiz hemde alkollü kaba bi dille dallamanın biri arabayla gezsin tozsun bide üstüne kaza yapsın oh ne ala. Bence sonuna kadar uğraşılmalı bu firmayla.
Printable View
Sen git aracını servise bırak yapılsın diye ehliyetsiz hemde alkollü kaba bi dille dallamanın biri arabayla gezsin tozsun bide üstüne kaza yapsın oh ne ala. Bence sonuna kadar uğraşılmalı bu firmayla.
Firmanın yalan söylediği aşikar.. Birincisi o aracın üstündeki rehin 1 günde kalkıyor.Muhtemelen kredi ile aldılar şirkete kredi bitince kaldırmayı unuttular.İkinci olarak Yok kadının borcu varmışta şirkette birine yok onu ödemek için istemişte vs bunlardan size ne ey koca opel gürses ? Koskoca firma koca karı atışması gibi yazı yazmışsınız.Verirsen veririm vermiyorsan vermiyorum de... İsterse borcunu öder isterse gider araba alır size ne hayırdır ? Kaldı ki şirkete kayıtlı ise araç zaten siz bu parayı kişiye değil şirkete vereceksiniz.Siz niye Naz hanıma takıldınız ki ? Yazının tutarsız olduğu birkere burdan anlaşılıyor.Boş yani yazı..
yetkili servise gidiyorsan isterse marka chery olsun isterse BMW olsun en üst seviyede hizmet kalitesi sunmak zorunda. O yetkiyi babasıın hatrına vermiyorlar. Ha hakkını vermiyorlarsa orasını araba sahibi bilemez ama en üst seviyede kalite sunmak zorundadır. Yetkili servisin normal servislerden farkı budur, kurumsal olması.
firmanın açıklaması tutarsız .. arabanın değerini ödemek bana mantıksız geldi.. ortada kaza dışıda bir mağduriyet var bunu es geçmişler..
gerçekleri biraz biliyorum sanırım :) ama söz konusu benim bilmem değil, ayrıca benim bunu başkalarına söylemem etikte değil. Hepsi kendinin özeli. buradaki olan müşterinin hakları abi, gerisini boşver. Sen o show roomdan içeri girip arabanı yetki verilmiş bir servise bırakıyorsan en üst kalite beklentinden ötürüdür.
'Abi yeaa yetkili servise bakıma gitmek lazım sonuçta adamlar biliyor abi yeaaa...'
Opel türkiye de globalin twittlerini türkçeye çevirip atmaya başlamış . Opel global umarım bu işi doğru düzgün yönetir.
Opel & Chevrolet markalarının Türkiye'deki servislerinin zaten böyle bir derse ihtiyaçları vardı bu konuda Odak Opel'i ayrı tutuyorum adamların hizmet kalitesi çok iyi fiyatları biraz yüksek ama, ekşideki olaya gelince ekşi büyük bir karalama kampanyası başlatmış durumda ve koptu gidiyor mevzu büyüdükçe büyüyor sanırım bayi kapatmaya filan gider ve opel almanya türkiyedeki servislere inşallah güzel bir ayar verir.
Gürses Opel yaz, google'da arat, rezalet kapına gelsin.
Yalnız şu Türkçe karakter olayı siteyi biraz geride bırakmış. rafineciler bile daha önde yahu :)
En güldüğüm tarafı da zırt pırt "kurul kararı" demeleri.
Ulan kurul kurul dediğin aile şirketi.
İki tane kayınço okey masasında ahkam kesiyor işte.
Duyan da Microsoft'un yönetim kurulu sanacak.
Arkadaşlar tüm opel türkiye olayı çözmek için uğraşıyor.
iş gerçekten çok ciddi anlamda karışık.
ben iş çözümlediğinde detaylı bir bilgilendirme geçeceğim...
Araç sahibi olarak gözüken firmanın genel borçlarından dolayı rehin gözüküyormuş araba üzerinde. Yani araç borcu değil şirket borcu. Bu şirket ayrıca aracı servise bırakan Naz Hanıma da borcu var. (Tahminen 90.000TL) Aracın sahibi gözüken firma 'borcu ödeyemiyoruz size arabayı verelim. Ama üzerinde rehin kalkana kadar satış veremeyiz' deyip aracı bu hanım egendiye veriyorlar. Sonra olaylar başlıyor.
Opel in en büyük hatası personeline aracı teslim etmesi ve aracıyla kaza yaptığını 10 gün kadar saklayabilmesi.
Araç bedelini bilmiyorum 90k çok gibi geldi bana