ben hep manuel reno alıyorum
ferrari alan düşünsün
Bu gibi kısıtlamalara karşıyım.Paran var,istediğin gibi bir araba alamıyorsun.Teknolojik gelişmeni sağla,yeni şanzımanın neler getirdiğini göster,diğerinden iki saniye daha iyi yürüsün.Herkes "gelişmişlik" arzusuyla araba almak zorunda değil ki.Senin istediğin arabayı yapmıyorum demek benim ticari anlayışıma uygun değil.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Bu bence çok ciddi bir maliyet indirimi projesi.
Demekki genel kullanıcı kitlesinin manuel araba sürme keyfi diye bir konsepti yok.
Bundan sonra da çok çıkmaz istiyorlarsa gitsin Lamborghini'nin vites koluna sarılsın diyorlar herhalde...
Ferrari bu projesiyle beni kaybetti...![]()
karar önemli ve diğer markalar için gösterge niteliğinde olur ancak ben manuel in uzun bir süre daha varlığını koruyacağını düşünüyorum
birkaç yıl geçsin ss lerde özel seri +25K fark ile opsiyonel olarak manuel satmaya başlarlar![]()
Diğer markalar ne yapar bilmiyorum ama Andreas Preuninger abimiz yaşadığı müddetçe Porsche manuel üretmeye devam edecektir. Ferrari zaten uzun süredir manuel'e soğuktu. Çok da bir şey değişmedi açıkçası.
"life is too short to drive boring cars"
SS lerin genelde gunluk kullanilmadigini dusunursek bence opsiyon olarak dahi olsa manuel secenegi kalmaliydi. Manuel bir 458, f12 fln asiri keyifli olabilirdi.
piyangonun bize cikacagi gunu beklerken adamalar manueli kaldirdi
Üzdün be feride..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)