Sosyeteye 50 milyon dolarlık şok
Sosyeteye 50 milyon dolarlık 'tekne' şoku - Ekonomi Haberleri
Hadi güzel forumumun userları yeni bir hit konusu ile karşınızdayız.
Atış serbest![]()
Sosyeteye 50 milyon dolarlık şok
Sosyeteye 50 milyon dolarlık 'tekne' şoku - Ekonomi Haberleri
Hadi güzel forumumun userları yeni bir hit konusu ile karşınızdayız.
Atış serbest![]()
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
Dayı şimdi ... üstünde fındık kırıyordur.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Bunlar hep mert gülayın özentisi![]()
Sinan Kandemir'i mi dolandırmışYazık etmiş bence oğlancılar koğuşuna tangayla girse daha iyi şimdiden kendisine ve yarışmacı arkadaşlarına başarılar diliyorum
Volkan'ı da dolandıran dolandırana amk
Ferrari aldı ötv'siz çıktı başı ağrıdı. Yat aldı onda da sorun çıktıBahtsız bedevi spec.
Yalnız o değilde son zamanlar vurgun yapıp kaçma olaylarıyla eğer rakamlar gerçek ise ülkeden yüklü para çıkışı oldu. Umarım ekonomi kötü etkilenmez. Zaten piyasanın hali köüt daha da beter olmasın...
'14 Seat Leon TDI
@Ranthor doktor konu başlığına el atarmısın![]()
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
Ulan tamda yat alacaktım![]()
Olm adam sonunda delirecek, önce sadece benim açtığım başlıklarda olduğunu sanıyordu, baktı ki olay heryere virüs gibi yayılmış cevaplamıyor artık![]()
Forum dilini Yeni_Türkçe olarak seç o zaman düzelir diye düşünüyorum. (forum sayfasında en altta görebilirsin)
bendede garip garip karakterler çıkıyor.
aslında çok para vurmamış o sektörde zaten en ufak rakamlar milyon dolarlardan açılıyor.. Azimutun giriş seviyesi teknesi şimdi fiyatlar hakkında bilgim yok ama en az gene nerden baksan 500 bin dolar vardır .. adam gibi zengin işi bir şey herhalde 2-3 milyon dolarlardan başlar çıkarda çıkar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)