Burdaki 2 güne alanyada 20 gün geçirirdim ben diyor "o şimdi asker"
Neyse biter, zaten 3 hafta sonra cuma yemin töreni var, sonra 2 gün yol verirler muhtemelen buna samsun-ist.. ist parka götürürsün bizi o haftasonu işte üste bi yemek kahve, misss![]()
Burdaki 2 güne alanyada 20 gün geçirirdim ben diyor "o şimdi asker"
Neyse biter, zaten 3 hafta sonra cuma yemin töreni var, sonra 2 gün yol verirler muhtemelen buna samsun-ist.. ist parka götürürsün bizi o haftasonu işte üste bi yemek kahve, misss![]()
bugün yemini ettim, acemilik sona erdi ama şansıma baya kötü bir bölükte askerlik yaptım. acemilik eziyet gibi geçtibakalım usta nasıl olacak
diğer yemin eden arkadaşlara da hayırlı olsun teskere gününü de görürüz umarım.
///MPower
Dün bende çıkış yaptım, izin kullanıyorum sonrasında KTM ile usta birliğime teslim olacağım.
Zirhli birliklerde acemilik bitti , dun yemin ettik3 gun dagitim izni kullandim , pazartesi sivasa teslim olacam. Herkese hayirli tezkereler.
Acemilik bayağı sıkıntılı geçti Etimesgut Zırhlı Birliklerde hayatımda hiç yürümediğim kadar yürüdüm buradaÇarşambada Erzurum a teslim oluyorum 55. Bakım Onarım Komutanlığına bayağı 15-20 derecelerden -10 lara gitmek bayağı zor olacak
![]()
Acemiliğim İzmir Aliağa Şakran cezaevindeydi cuma günü yemin töreninden sonra Buca Kırıklar özel tip cezaevine geçiyorum. Tüm tertiplere hayırlı teskereler.
Şafak 120 küsür.. Samsun acemlikten sonra İstanbul sultangazideki 66. mekanize piyade baştabya kışlasındayım. Yazıcı oldum 3. haftam daha yeni çarşı izni kullanbildik ***** olaylardan dolayı.
Zaman hızlı geçiyor. Fakat 20 yaşındaki bebelerin muhabbetleri onların size devrecilik yapmaları falan cok sinir bozucu. Allah kaza bela vermeden herkese bitirmeyi nasip etsin.
Elleme Sekelesin...
www.honda-tech.com
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
Ocak'ta 25inde yerim belli olacak atarsa müebbet![]()
YamahA Xmax 250 ABS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)