Bu dönem sitemize üye askere gidecek arkadaşlarımızın sayısı geçen döneme göre az sanki konu pek hareket görmüyor.
Bu dönem sitemize üye askere gidecek arkadaşlarımızın sayısı geçen döneme göre az sanki konu pek hareket görmüyor.
İl Jandarma Düzce - Kısa dönem er (yedek subaylık işaretlemiştim)
acemilikte ustalıkta aynı yer çıktı, herkes için hayırlısı olmasını dilerim![]()
Acemi İzmir Narlıdere usta birlik Tekirdağ Çorlu topçu 105. Alay
YamahA Xmax 250 ABS
Acemi Ankara polatlı topçu ve füze okulu
Usta Ankara Polatlı topcu ve füze okulu eğitim destek ve tatbikat vsvs hizmet bölüğü
Ankara Etimesgut zırhlı birliğinde tankçı olarak yapan arkadaşlarımız var mı?Yorumları merak ediyorum yakın zaman İÇİN gerçekten?
Eğitim Birliği: ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞT.A.K.LIĞI AS.İZ. VE TRF.EĞT.TB. / MANİSA ALAŞEHİR / MANİSA
Esas BirliğiK: K.LOJ.K.LIĞI İKMAL K.LIĞI HAVADAN İKM.BKM. VE DEPO K.LIĞI HAVADAN İKM.TEÇH.BKM. VE DES.BL. / ANKARA SİNCAN / ANKARA
~ Feel The Difference ~
gidecek olanlara Allah şimdiden kolaylıklar versin hayırlı teskereler nasip etsin.
bitti 5 gündür sivilim çok şükür. insan büyük rahatlıyor![]()
Tezkeresini alan 364 kdlere ve şubatta askere gelecek 366 kdlere hayırlı olsunatarsa $84 yarısı bitti askerliğîn ama günler geçmiyor maalesef.3 aya yakın daha var.
gelecek arkadaşlara şimdiden allah sabır ve kolaylık versin.
///MPower
Atarsa eksi 10daha başlamadı .1 inde İzmir Narlıdere ye teslim olurum
YamahA Xmax 250 ABS
Valla 365kd ler olarak gunlerimis gecmiyor bu ay sonunda 75 lere dusuyoruz ama bitmiyor gibi geliyor anlamadim. 142 den 100 e biranda dustuk sanki fakat 90 lar 80 ler bi gecmedi saydigimizdanmidir nedir
Elleme Sekelesin...
Narlıdere iyidir. Bol bol yürürsünüz. Nizamiyeden koğuşlar rampa yukarı olduğu için 20 dakikada yürünür. İstihkam iseniz deniz kenarına eğitime inersiniz. Yine istihkam iseniz acemiliğiniz 90 gün olabilir. Gece koğuş nöbeti vardır.
Ankara Etimesgut Zırhlıbirlikler taşındı diye biliyorum. Gidecek olanlar araştırsın.
Etimesgut burnumun dibi olur. İhtiyacı olan pm den numaramı alabilir. Haftasonları bir ihtiyacı olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Allah yolunuzu açık etsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)