gençken diskodan çaldığım tahta açılır kapanır bir sandalye vardı o kadar değere biniceğini bilsem saklardım![]()
gençken diskodan çaldığım tahta açılır kapanır bir sandalye vardı o kadar değere biniceğini bilsem saklardım![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Hayırlı Cumalar WORKS
İyi mal kapıda durmadı WORKS.
Kısa paça kırmızı tayt giyerim elimden tespih eksik olmaz WORKS.
Bu böyle devam eder, herşeyin bokunu çıkartmakta üstümüze yok.
Ben 8 sene önce Stanceworks plakalık getirmiştim Amerikadan, bunlar yeni keşfetti.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Arka camım da bir SCT etiketi dışında araçta asla yazı logo vs bulundurmam.
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Dün akşam denk geldik yine stans vörqs 2 adet kankayla.Trafik ışığında benim arkamda durdular.Tabi görünce egzos yapmalar vs.Az ilerde belediye bi çukur kazmış,mezardan hallice.Hemen iki keke tapa gaz önüme geçti.Biri Ef civic ve sürtme ihtimali arka aks dolayısıyla biraz var.Haliyle manevra ile geçti.Ama 2. arkadaş,nam-ı diğer kink of sıtens wörqs,o sürtmesi imkansız,en yüksek kaldırıma bile tırmanabilecek basıklıktaki arabasıylan yarım saat uğraştı.Çünkü sıtens wörqs ve kekelik bunu gerektirirdi.
Varmak istediğim nokta.TR'de stance bir akım veya bir felsefe değildir hele hele tarz kesin değildir.
Stance ;
-Replika janttır.
-Toplu paket satılan tesisattır ( TeSq0 $éQLy)
-Sahibinden de ilan başlığıdır.(Bazen Bir golf'e jdm style veya ek civic'e german style diye başlıkta görürsünüz ama o ayrı.)
-Kesilmiş yaylardır.
-Üstteki örnekte zihinsel olarak kesilmiş,fizikler olarak hala standart olan yaydır.
-İmla hatalı yazı stickeridir.
-Cam filmidir.
-Kınalı spec ?? egzosdur.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)