Evet arkadaslar bugun ameliyatimsi operasyonu gerceklesrirdik. Her ne kadar ameliyat onlukleri ve ameliyat masasinda yapilsa da lokal anesteziyle yapilan basit bir islem. Acisi yok denecek kadar az ama masada yatmak buyuk stresonce uyusturuyolar sonra igneyle daha cok uyusturucu ve ardindan radyofrekans islemi. Ayni dis cektirmek gibi. Islem bitince burnunuza tampon tikiyorlar ve 2 3 saat sonra cikartiyorsunuz. Bide bana bol bol tuzlu suyla yika dedi. tamponlari 1 saat once cikarttim. Suan hala hafif kanli mukus geliyor grip olmus gibi ama az seviyede. Ise yarayacakmi bilmiyorum insallah yarar suanlik agri sanci yok burnumu cekebiliyorum. Bir kac gun sonra acilma olur asil 15 gune netlesir dedi. Ilerleyen zamanlarda gelismeleri yazarim.
Sanirim pek ilgilenen yok ama yinede yazayim.
Yaklasik 15 gun oldu. Gecen hafta grip oldugum icin farki cok anlayamamistim. Tuzlu suyla yikamalar vs bittikten sonra suan orj filtre kitini sokup cai takmis gibi oldum. Bu kadar etki edecegini tahmin etmiyordum ama ciddi rahatladim. Rahat nefes alabiliyorum ve horlama azaldi. Normalde hep burnum tikali uyanirdim son uc gundur uyandigimda burnum acik oluyor. Kisacasi tavsiye ederim cok basit bi operasyonla tedavi edilebiliyor. Bakalim ne kadar sure etkili kalacak. Eve dondugumde karbonatli kaya tuzlu suyla yikamaya devam edecegim. Suan artik yikama da yapmiyorum. Askeriyede su ve hijyen sikintisi oldugundan dolayi.
Geçmiş olsun Ömer.
İşte o ameliyathane ortamı geriyor beni. Bir kere ameliyat oldum ama nasıl olduğumu hatırlamıyorum.
Tesekkur ederim.
Bende disci ve hastaneden hoslanmayan biriyim. Hele bi tedavi icin gittiysem huzursuz olurum. Ameliyathane giysileri verdiklerinde bi tuhaf oldum ama asil sikinti masaya yattiginda garip bi heyecan korku kapliyor insanin icini. Doktor saolsun rahatlatmisti konusarak. Operasyon baslayinca da bosa endiselendigimi anladim ama insan bi an once kalkip giltmek istiyor.
Anlik bi cesaret gerekli. Sonrasindaki bu rahatlik icin orda yarim saatlik heyecani korkuyu yasamayi yeglerim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)